ObraFM Opublikowano 12 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Taka krzywa inaczej . A jakby tak Panie Jacku jeszcze trochę ją skręcić (nie tak mocno jak na filmie) i zrobić próbę z czymś w stylu jak niżej https://youtu.be/ru5UycAhxBI?t=174 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 A czy ja muszę mieć wszystkie blaszki srebrne w pudełku ????????????? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Nie mierzyłem bo szkoda było męczyć mamusi. Tym bardziej że mamusia trochę okaleczona, chyba po walce z wydrą? Jedna fotka i do zobaczenia ????.https://youtu.be/fAkvXrPlf4E?si=rJJ3pG_Jy6Fmk_iD 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 22 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Nie mierzyłem bo szkoda było męczyć mamusi.Tym bardziej że mamusia trochę okaleczona, chyba po walce z wydrą? Jedna fotka i do zobaczenia .OTO MISTRZ!!! GRATULACJE JACKU!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 31 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 Skromnie patrząc na rybę autora wątku ale co tam. Dziś kilka takich skusiło się jak zawsze na wahadełko. Niby człowiek wrzuca dziesiątki przynęt a łowi na kilka?????????????? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 O nadmiarze przynęt zabieranych ze sobą na ryby to ja już lepiej żebym nic nie mówił ☺,to jedynie służy chyba tylko jako dobry balast na łódce ????.A z całości używa się zazwyczaj tylko kilku. ???? Ostatnio moją jedyną rybkę tą nie polerowaną 13cm urwałem nieszcześlwie jakoś tak ????,na szczęście miałem jeszcze kawałek rurki ????i starczyło na jeszcze jedną 13cm ????,druga to już z cieńszej blaszki. Też nie polerowane. Tak że czasami brak tej jednej przynety w tej furze innych przynęt jest tragedią????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 Przyszedł czas aby odświeżyć moje dwie staruszki ????,już wyglądały dość kiepsko. 11cm 25g i 35g. Takie coś przyszło mi do głowy ????????. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 Ło Panie, normalnie metamorfoza w pełnym tego słowa znaczeniu I na dodatek baaardzo dobra i dla oka i dla ryb na pewno. Piszę się na taką blachę choćby jedną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 4 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 a mi się nie podoba tzn. malowanie ładne i w pełni profesionalne - nie ma się do czego przyczepic... są ok... dopóki nie porównasz z klasycznymi - twoje połączenie metalu z odpowiednią obróbką cieplną to mistrzostwo świata:)a te najnowsze wyglądają prawie jak sklepowe...może ryby bardziej docenią 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 4 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 a mi się nie podoba tzn. malowanie ładne i w pełni profesionalne - nie ma się do czego przyczepic... są ok... dopóki nie porównasz z klasycznymi - twoje połączenie metalu z odpowiednią obróbką cieplną to mistrzostwo świata:)a te najnowsze wyglądają prawie jak sklepowe...może ryby bardziej doceniąPopieram te są spoko wyglądaj efektownie , ale w rybkach chyba nie chodzi o kolory tylko o metaloplastykę i unikalna pracę ???????????? takie jest moje spostrzeżenie ????♂️ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 16 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 Sprawdzałem czy jeszcze umiem trzymać mlotek☺. Dwie na rzekę i dwie na solankę ????. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 16 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 Tego się nie zapomina Jacku.Te rzeczne prześliczne! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Klasyka zawsze w modzie ???? a delbanki pycha ????. A czy można jeszcze coś zamówić spod ręki Mistrza ? Jak co roku ???? zamierzam w końcu spróbować swoich sił i połazić za trocią na Inie i głupio bym się czuł nie mając kilku Twoich delbanek w pudełku ???? Rybek mi nie brakuje ale delbanki jeszcze nie mam.???? Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Klasyka zawsze w modzie ???? a delbanki pycha ????. A czy można jeszcze coś zamówić spod ręki Mistrza ? Jak co roku ???? zamierzam w końcu spróbować swoich sił i połazić za trocią na Inie i głupio bym się czuł nie mając kilku Twoich delbanek w pudełku ???? Rybek mi nie brakuje ale delbanki jeszcze nie mam.???? PozdrawiamZamówić niestety już się nie da bo za rzadko siadam do młotka i nie mogę nic obiecać że coś tam zrobię bo może nic nie zrobię.Ale jak będę coś miał na zbyciu to dam Ci znać. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Czas się zbroić na nowy sezon ???? Takie Delbanki troszkę inaczej ????,a w międzyczasie troszkę wobków trzeba też przerobić pod moje wymagania ????. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 Zdrowych i Wesołych Świąt życzę Wam wszystkim ????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 24 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 swietymiko.png Zdrowych i Wesołych Świąt życzę Wam wszystkim ????.Dzięki i wzajemnie! Do zobaczenia na rozpoczęciu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 25 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 Dawno tu nie zaglądałem a tu takie cuda! Te ostatnie delbanki to coś pięknego, takie dostojne,świąteczne ????Wesołych świąt ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 25 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 29 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Moje garbuski ????,większych wymagań nie mam ????,prostota jest najlepsza. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 W tej "prostocie" drzemie siła. ????Takie są najlepsze. Choć tym grawerowanym też nic nie brakuje. Robią robotę. ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 te bez dodatkowych wzorków zawsze mi się najbardziej podobały:) a w rybkach odwrotnie- najfajniejsze są te z łuskami:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Jaceeeeek!... DWUSETNA STRONA Twojego wątku!... Mus świętować!... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Jaceeeeek!... DWUSETNA STRONA Twojego wątku!... Mus świętować!... Na tę okoliczność trzeba KLEPNĄC "żabę" z "napisem". ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 26 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2024 Będę miał co testować w Weekenda ☺. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi