jacek.hetflaisz Opublikowano 26 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Pamiętacie, od Jacka dostałem dwa nagie miecze, znaczy się wahadła : IMG_20250226_142835.jpg Jakoś udało mi się zorganizować dla nich ubranka : IMG_20250226_093653.jpgNo powiem szczerze że wyszło Ci to przekozacko, super robota i kolorki ????????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 27 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Złote a skromne ????????. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Sreberko i złotko, nabite z gustem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca Złote a srebrne ????. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 17 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca Złote a srebrne . 20250228_115952.jpg 20250228_120038.jpg 20250228_120118.jpg 20250228_120123.jpg 20250228_120439.jpg 20250228_120533.jpg Jacku, czy ten kształt jest dostępny lub można zamówić ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca Jacku, czy ten kształt jest dostępny lub można zamówić ?Zamówić niestety nie da się ????,dostępne mogą być te dwie sztuki ???? , z tym że cena może troszkę zniechęcać niestety do zakupu ☺. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 20 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca Teraz to już moje świecidełka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 20 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca Kamil, podziel się . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia Coś dla siebie uklepać czasem trzeba ????.Takie zrobione bardziej matowe, choć na zdieciach słabo to widać. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia Na czupaki ???? ,czas się szykować ????.Tylko jeszcze ogony pomalować zostało ale nie ma czasu coś znowu ????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia Jacek jak zwykle, super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia Na czupaki ,czas się szykować .Tylko jeszcze ogony pomalować zostało ale nie ma czasu coś znowu .Dobra, mogą być bez pomalowania... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 9 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Czyścić? Nie Czyścić? Oto jest pytanie ????????????. Zostawić taką? Czy polerować? Same dylematy ????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia (edytowane) Jedną zostawić co najmniej, skusi ryby na pewno ???? Edytowane 9 Kwietnia przez S.N. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Suszi się ☺. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia (edytowane) Suszi się ☺. Dwa razy mi się klikło ???? Edytowane 10 Kwietnia przez jacek.hetflaisz 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Śliczna rodzinka! Ta 40 to już kawał blaszyska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Jak wolne, to poproszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Ten czas przed majówkowy to taki troszkę pobudzający jest do działania ????,zaczynam się chyba coś nakręcać ☺.Nie żeby mi się bardzo chciało klepać ???? ale jakieś przebłyski dziwnych pomysłów mi się pojawiają ☺.Żaba jeziorowa i lekko krzywa rybka dziś mi się ubzdurała ????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Nagroda na majówkowy konkurs jerkbaita Szczupak majówki 2025. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia W Twoim wątku więcej "żab" niż na mojej wodzie, z resztą kiedyś bardzo żabnej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 30 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia W ostatniej chwili mnie oświeciło ????,że ja mam same srebrne rybki.To na szybkiego zrobiłem se miedzianą z łuski od migomatu ????.Na malowanie już za późno, będzie taka jak jest. Nie duża bo tak z 8cm ale ja takim lubię łowić. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 16 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja Ostatnio znajomy z nad wody zaczął się przechwalać jakie to on ma spony antyzaczepowe i że może sobie łowić w zielsku, no i tak przykro mi się zrobiło ???? że ja nic takiego nie mam. No to se zrobiłem takie dwie rybki z żądłem ????.Zobaczymy co z tego wyszło, może jutro jak pogoda pozwoli ????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca Taki akt rozpaczy,☺ w tym sezonie szczupaki mnie nie lubią ????.I w efekcie tego powstają różne pomysły jak tu je przechytrzyć ????. Trochę paski mi nie wyszły ????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca Jak zawsze świetne, ale jak mam być szczery to z jedną sztukę zrobiłbyś w wersji mat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi