LOLO Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Zajefajne przejście kolorków Jak zawsze robota pierwsza klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Delbanka 12cm ☺ w roli Taimieniowego Lipionka .Z racji premiery i daty, to taka ...Walentynka! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 mega jak zawsze a myślałeś nad zrobieniem ultar lekkiej do 2,5 g max na pstrągi blaszki mam od ciebie te cuda ale brakuje jakiś maleństw pod UL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 mega jak zawsze a myślałeś nad zrobieniem ultar lekkiej do 2,5 g max na pstrągi blaszki mam od ciebie te cuda ale brakuje jakiś maleństw pod UL Ta blaszka ma 3g i mniejszych nie będę robił ????, bo paluszków może mi zabraknąć ????. A tak na serio to ciężko już na takiej zmieścić te zdobienia a co dopiero jeszcze na mniejszej ????, może by i zrobił ale nie dam się namówić ???? ????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Prawidłowo, bo:1. po pierwsze trzeba chronić paluszki mistrza2. pstrągów na UL nie łowimy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 (edytowane) A mnie takie małe myszki bez zdobień(tylko oczka i patyna zielona) się podobają, a myślę że jaziom/pstrągom jeszcze bardziej. Edytowane 17 Lutego 2019 przez vako 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 A mnie takie małe myszki bez zdobień(tylko oczka i patyna zielona) się podobają, a myślę że jaziom/pstrągom jeszcze bardziej.Dobrze mówisz ☺, ja też tak uważam zdobienia są tylko dla nas wędkarzy dla dla pstragów to raczej bez znaczenia co na tej blaszce jest nabite ????, moje pierworodne to nawet oczek nie miały a i tak łowiły i nadal łowią ????. Jeszcze takich starych kilka mam w pudełku ????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 (edytowane) Jacku ale to się ma podobać i rybą i nam. Więc ja wybieram ze zdobieniami.Jak im jest wszystko jedno to mnie nie???????????????????? Edytowane 18 Lutego 2019 przez kondzio 77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 18 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Dzisiejsze prace ręczne ????. Tym samym misia ???? Taimien zakończona ☺. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 (edytowane) Jacku śmiało możesz coś odłożyć dla mnie. Nie krępuje się???????? Edytowane 19 Lutego 2019 przez kondzio 77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 19 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Nie,???? nie,???? nie, niema nic nowego ????, starą bide tylko klepie ????. Mam nadzieje że mi pstrągi wybaczą ????. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 6×3g i jedna 4g ????. Nie jest łatwo zmieścić te wszystkie zdobienia z dużej na małej ????, a teraz pomóżcie napiszcie że to nie ładnie, że nic na to nie będzie brało no i takie tam ????, muszę jakoś kolegę zniechęcić co by więcej już takich małych nie chciał ????. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Powiem szczerze - brzydkie, nieładne a fuj.... ryby na to nie biorą a jeśli już to same niewymiarowe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Powiem szczerze - brzydkie, nieładne a fuj.... ryby na to nie biorą a jeśli już to same niewymiarowe Nie prawda ????, niewymiarowe też na to nie biorą ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Brawo Jacku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Nie prawda , niewymiarowe też na to nie biorą .W sumie masz rację. No, może tylko piskorz by się skusił 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 6×3g i jedna 4g .Nie jest łatwo zmieścić te wszystkie zdobienia z dużej na małej , a teraz pomóżcie napiszcie że to nie ładnie, że nic na to nie będzie brało no i takie tam , muszę jakoś kolegę zniechęcić co by więcej już takich małych nie chciał . 20190220_201248_Richtone(HDR).jpg 20190220_201044_Richtone(HDR).jpg 20190220_201020_Richtone(HDR).jpg 20190220_200953_Richtone(HDR).jpg 20190220_201138_Richtone(HDR).jpgHej ale masz tam dobry klimat żaby ryby trą się na okrągło super blachy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Wczoraj się ochłodziło to i nic mi się nie wylęgło ????, ale dziś coś z zimnego chowu dało rade ????. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Prawidłowo, bo:1. po pierwsze trzeba chronić paluszki mistrza2. pstrągów na UL nie łowimy tak od kiedy na delikatne wędki nie łowi sie pstrągów???? a male blaszki 2 g są bardzo łowne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 tak od kiedy na delikatne wędki nie łowi sie pstrągów???? a male blaszki 2 g są bardzo łowne .Ano od wtedy, kiedy myśli się o kondycji ryby. 2g blaszką można machać i mocniejszym kijem, który z pstrągiem 50-60 cm poradzi sobie sprawnie, nie wydłużając holu do czasu całkowitego wymęczenia ryby. Pstrążki a nie pstrągi to i na witkę brzozową da radę połowić. Sorry Jacku za offa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Jak to mówią ????, gdzie patyki tam wyniki ????. Dlatego też jestem zwolennikiem łowienia z zapasem mocy ☺. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Fajna rzeczka, i z drzewami???? U mnie juz brzegi łyse zupełnie. Nie długo bobry z głodu padną????. Jesienią widziałem, jak obgryzały pozostawione przez siebie pieńki. Zostało gdzie nie gdzie kilka drzew, bo mają owinięte pnie???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 25 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Dziś tak skromnie ????, bo lenia znowu mam ???? i robota nie szła ????. Dwie wieksze to brakujące ogniwo ???? dla kolegi, mniejsze dla mnie ????, taka nagroda pocieszenia za to że wogóle coś dziś zrobiłem ????. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 (edytowane) Jacku, zdecydowanie za często przyznajesz sobie nagrody pocieszenia a Koledzy czekają na blachy. Edytowane 25 Lutego 2019 przez Delbanka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi