Banjo Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Tak dziś na szybko , a co do malowanych wahadełek to ja raczej jestem stary złomiarz , malować nie umiem , nie potrafię , nie chcę , nie mogę , chce żeby były takie jakie są .Ogonek, jakieś kropeczki od czasu do czasu mogę zrobić , więcej nie chce . 20190305_211759.jpg 20190305_211808.jpg 20190305_211816.jpg 20190305_211846.jpg Szacun . Też tych bym nie malował, im już nic nie pomoże . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Jestem przeciw a nawet za. Nie bierz się za malowanie, bo nie pojeździmy na ryby 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Jacku, te ostatnie delbanki są super. Taki fajny fosforobrąz. Arturze nie bądź taki ortodoksyjny . Wyobraź sobie jackową delbankę pomalowaną na zieloną żabę albo na śliza bądź głowacza. Czyż nie wyglądałyby apetycznie ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Sławku, to nie orto coś tam... Jacek napisał: jestem stary złomiarz , malować nie umiem , nie potrafię , nie chcę , nie mogę , chce żeby były takie jakie są .Co do starego to się nie zgadzam, a reszta to czysta prawda. Poza tym teraz trza pojeździć na rybki i wypróbować nową tajną broń 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Tak na zachętę . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 (edytowane) Edytowane 5 Marca 2019 przez Delbanka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Tak na zachętę . ezi.jpg ito-craft-emishi-spoon-set1.jpgO je ny????, Sławku jeszcze brzydsze od moich ????????????. Żartuje Sławku ????, ładne ale to masówka, a u mnie to skromne hand made ????, i niech tak zostanie ☺. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Wreszcie coś dla moich okoni i szczupaków ????, do maja już nie tak daleko ????. Takich jeszcze nie miałem blacha 1.2mm tylko ta najmniejsza 1.4mm rura CO ????. 7cm, 8cm, 9cm, 10cm Aby do maja ☺. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Dziś dzionek odpadków i skrawków ☺. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 10cm blacha mosiądz 1.2mm i miedź 1.4mm.Takie troszkę kolorowe ????. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Ach, jeszcze jedna 9cm blacha 1mm mosiądz ☺. Taka bardziej przyciemniona zawsze łowiłem tylko na srebrne ????, nie wiem jak te moje szczupaki to zaakceptują ????. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Takiego karasia będą zagryzały jeszcze lepiej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Troszeczkę aluminium dziś mi się trafiło ????, rybka 13.5cm alu 3mm, morsik 15cm alu 3mm a ta mała 7cm alu 2mm ????. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 (edytowane) Odnoszę wrażenie, że codziennie, nawet w święta, masz dostawę "żelastwa" chyba, że to był wczorajszy prezent na Dzień Mężczyzny . Edytowane 11 Marca 2019 przez Banjo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Troszeczkę aluminium dziś mi się trafiło ????, rybka 13.5cm alu 3mm, morsik 15cm alu 3mm (...)A ja się pytam czy to na pewno aluminium i czym to pomalowałeś? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 A ja się pytam czy to na pewno aluminium i czym to pomalowałeś?To je naprawdę amelinium ????, wiem że tego się nie maluje ????, ale ja troszkę pomalowałem a co mi tam ????. Trochę farby , trochę lakieru do paznokci ????, trzyma ja cholera ????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Odnoszę wrażenie, że codziennie, nawet w święta, masz dostawę "żelastwa" chyba, że to był wczorajszy prezent na Dzień Mężczyzny .Sławku wystarczy mieć oczy szeroko otwarte ???? i dobrze się rozglądać wokół siebie to zawsze coś przydatnego z żelastwa idzie upolować ????, a prezenty to zazwyczaj muszę sobie robić sam ???? ????. A to dalsza część amelinium ???? w nowym wcieleniu. 2×13cm alu 3mm 12.5cm alu 2mm 2×9.5cm alu 2mm I już mam dość amelinium ????, paskudne ono jest w obróbce ????. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Jacku wychodzą coraz ładniejsze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 (edytowane) Sławku wystarczy mieć oczy szeroko otwarte i dobrze się rozglądać wokół siebie to zawsze coś przydatnego z żelastwa idzie upolować , a prezenty to zazwyczaj muszę sobie robić sam . Jacku rozglądam się, próbuję coś wyszukać dla Ciebie. Nie udaje mi się. Albo źle patrzę, albo chodzisz przede mną . A malowanko coraz ładniejsze . Jeszcze trochę a nie spostrzeżesz się, że całą pomalowałeś . Edytowane 12 Marca 2019 przez Banjo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Jacku wychodzą coraz ładniejsze. Dzięki ????. W sumie to dzięki Tobie tu jestem ☺, Ty mnie namówiłeś na jerka, jak by co to jesteś współwinny moich poczynań ????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Jacku wychodzą coraz ładniejsze. OKROPNIE ...ładne. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 OKROPNIE ...ładne. Wiesiu to jeszcze nic ????, ale jak one OKROPNIE PRACUJĄ ????, tak jak lubisz kolebią się z boczku na boczek tak majestatycznie aż miło popatrzeć ????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Zestawik na City dla kolegi ????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 A kiedy coś na giełdę będzie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Mariusz, zamów u Jacka i nie pytaj o giełdę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi