jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Patynowanie ogniowe ????, to jest to co lubię ????, jedyny minus to to że nigdy nie wiadomo jakie barwy wyjdą ????. Po prostu trwa to bardzo szybko kiedy blacha zmienia barwy a jak się przesadzi z ogniem można wszystko zepsuć patyna się spali i wszystko zejdzie po ostudzeniu. A tu nowe oczka z nowego stępelka????. A tu stare i nowe oczka. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Patynowanie ogniowe ????, to jest to co lubię ????, jedyny minus to to że nigdy nie wiadomo jakie barwy wyjdą ????. Po prostu trwa to bardzo szybko kiedy blacha zmienia barwy a jak się przesadzi z ogniem można wszystko zepsuć patyna się spali i wszystko zejdzie po ostudzeniu. 20190703_115635.jpg 20190703_115747.jpg 20190703_115806.jpg 20190703_115821.jpg 20190703_115835.jpg 20190703_115932.jpgA tu nowe oczka z nowego stępelka????. 20190703_120010-1.jpgA tu stare i nowe oczka. 20190703_120111-1.jpgNooooo ???? "mistrzu" !!!!!Jeszcze ze dwa klepnięcia i będzie "kilerek" niesamowity !!!! ????Robota pierwsza klasa. Jak wagowo wyszły te modale ?? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Nooooo ???? "mistrzu" !!!!!Jeszcze ze dwa klepnięcia i będzie "kilerek" niesamowity !!!! ????Robota pierwsza klasa. Jak wagowo wyszły te modale ??Te dwie to tak po około 8g ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 "A tu stare i nowe oczka. 20190703_120111-1.jpg " Pozostając w temacie" oczu" to kiedyś nabyłem takie "coś" : Z racji wyglądu tego egzemplarza dostał on przydomek "DUCH". Mimo, że jest "ślepy" to całkiem dobrze radzi sobie z penetracją dołków. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 "A tu stare i nowe oczka. 20190703_120111-1.jpg " Pozostając w temacie" oczu" to kiedyś nabyłem takie "coś" : PhotoPictureResizer_190704_090653050-2880x3840.jpg PhotoPictureResizer_190704_090431974-2880x3840.jpg Z racji wyglądu tego egzemplarza dostał on przydomek "DUCH". Mimo, że jest "ślepy" to całkiem dobrze radzi sobie z penetracją dołków. Jak jeszcze ją miałem ???????? to u mnie miała przydomek "ZOMBI"????. Miała mieć oczka wklejanie, ale rączka mi się omskła ???? i poszło wiertło na wylot ????, to już musiałem zrobić dwa na wylot ????. W sumie to miałem ją wywalić ale z ciekawości dałem jej szansę niech pływa ????. Jak by nie patrzeć jest to wyjątkowy egzemplarz ????, drugiej takiej nie ma. Tak naprawdę jeśli chodzi o łowność delbanki to żadne oczy nie są jej potrzebne ???? .Oczy są bardziej przydatne dla mnie jeśli musze komuś wytłumacz który to jest przód blaszki i zawsze mówię oczami do przodu ????. Choć w sumie to koledzy juz też łowią oczami do tyłu ???? normalnie świat zwariował ????????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Delbanki tak inaczej ☺, czarny łeb, tułów srebro. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Mistrzu wahadła !!! chciałem podziękować za okoniowe eldorado w SE okonie 35 up waliły aż miło w Twoje cuda ???? A tutaj 37 cm przyłożył w wahadło 45 g nie pamiętam jakiej długości ono było ale będę potrzebował takie bo pozrywałem na kamieniach ???? Szwecja nie ma litości i chłonie przynęty jak gąbka ???? Pozdrowienia dla Mistrza ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Mistrzu wahadła !!! chciałem podziękować za okoniowe eldorado w SE okonie 35 up waliły aż miło w Twoje cuda ???? A tutaj 37 cm przyłożył w wahadło 45 g nie pamiętam jakiej długości ono było ale będę potrzebował takie bo pozrywałem na kamieniach ???? Szwecja nie ma litości i chłonie przynęty jak gąbka ???? Pozdrowienia dla Mistrza ????Dzięki wielkie za info ☺, jak już nie raz pisałem bardzo lubię takie wiadomości ????, a rybki zlowione na moje blaszki bardziej mnie cieszą niż bym to ja sam połowił ????. A co do tej mojej Rybki to ja sam nie wiem o co chodzi z tymi okoniami ????. No i jak tu taką np. rybkę 14.5cm zaliczyć do przynęt okoniowych ????. A i jeszcze jedno jak mi jeszcze raz ktoś napisze MISTRZU to normalne pogryze ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 MISTRZU, MISTRZU, MISTRZU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 MISTRZU, MISTRZU, MISTRZU Artur ????, jeszcze zdążysz edytować, usuń to albo się lepiej nie umawiaj ze mną na rybki ????????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Nie ma takiej opcji MISTRZU. Poza tym i tak nie chcesz ze mną jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Tak jak kiedyś już wspominałem...Szczupaki lubią Jackowe wahadełka.Szczególnie te w rozmiarach XL.Tym razem szczęście uśmiechnęło się do mojego kolegi.Szczupak 92cm...Miejsce obławiane różnymi wabiami.Wahadłóweczki Polsping-a nr 3 też błyskały w otoczeniu tego Drapieżcy.Ale cisza i na nie.Siadł w pierwszym rzucie po założeniu wahadła od Jacka.Mocny zestaw szybko ugasił zapędy Szczupaka. Pozuje z kolegi synem... I fartowne wahadło. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 A ja dalej w krainie żab błądze ????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Blaszeczki w kropeczki ????, czyli Jacek się nasłuchał że jakieś sreberka (Trocie) się w rzece pojawiły i dostaje małpiego rozumu ????. Blacha 1.5mm mosiądz. Nie wiem jak to u Was wygląda ???? ale ja do łowienia srebrniaków najbardziej jestem przekonany do blaszek złoto srebrnych no i te kropeczki muszą być ????. Zdjęcia słabe bo się france tak świecą że telefon nie daje rady ????. A od spodu matowe cynowanie. Tylko czasu na ryby nie ma ????????. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Jacku, jeśli możesz, to przytrzymaj je do mojego przyjazdu. Chodzi mi o sreberka, które weszły . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Sławku nie ma problemu ????, będą czekały na Ciebie ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 9 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Kropeczki ciąg dalszy ????, blacha mosiężna 2mm. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 A dziś niespodzianka ????, przerwa techniczna Kowadełka się roz.....klepały ????. Nie ma na czym robić ????. Ale już po bólu ???? naprawione ????. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 (edytowane) Ach jeszcze dwie miedzianki ubrane w srebro na srebrniaczka ????, dawcą były dwie tulejki z pod wtryskiwaczy ????. I lekkie uzupełnienie mojego pudełka jeziorowego ☺, bo ostatnio coś za dużo mi tam ubyło ????. Dla mnie to tak bardziej na srebrno zrobione bez patyny ze względu na małą przejrzystość wody w moim jeziorku ☺. No i do poniedziałku macie ze mną spokój ????, nie będę zanudzał ????, trzy dni poświęce na wędkowanie ????. Już mi pewnie zazdrościcie ????????. Edytowane 11 Lipca 2019 przez jacek.hetflaisz 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Strach publicznie takie coś pokazać ????, to nie jest Delbanka inne gięcie ☺. To je "CZORT" ????. W sumie to tak z przypadku go zrobiłem niechcący ????, ale chyba go polubie ????. 20190702_120511.jpg 20190702_120523.jpg 20190702_120536.jpg 20190702_120545.jpgPo prostu za bardzo przyj..... jej w plecy hehee . Zazdroszczę w tym roku eldorado 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 No jak by to powiedzieć ????, ten tydzień to taki leniwy miałem ????, ale!!!! coś tam zrobiłem ☺. A to tygodniowy dorobek ????, wiem wiem cieniutko oj cieniutko ????. A te to takie zamienniki Rybki, takie troszkę jak rybka ale bez ogona ☺. Sam jestem ciekaw czy praca będzie podobna do rybki , myślę że tak tylko nie wiem czy będzie tak kopać po kiju jak rybka z ogonem ????. I to by było na tyle ????, teraz Jacek idzie na dwa tygodnie urlopu ???? i młotka nie dotyka w tym czasie ????. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 28 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 (edytowane) Kochani pomóżmy koledze, pokażmy na co nas stać. http://jerkbait.pl/t...k/#entry2619507 Cholera nie działa,jak ktoś może to niech wstawi poprawnie link ,ja zawsze coś popieprze ☺️. Edytowane 28 Lipca 2019 przez jacek.hetflaisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 http://jerkbait.pl/topic/129398-sprzedam-woblerki-swoje-zalegacze-zbieram-na-w%C3%B3zek/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 No i po urlopie ????,i nie jest dobrze ????, jak mi się nie chce klepać tych głupich blach ????, do tych to się zmuszałem normalnie ????. Może wena jakoś wróci ????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Próbuję coś robić ????????, słabo idzie ale jakoś idzie ????.Zdjęcia robione oczywiście telefonem i to w dodatku zastępczym ????, ja tam wymagający nie jestem ????, ale te fotki to nawet mi się nie podobają ????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi