jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Dwa paszkwile ????????,I trzy odpadki ☺Ja naprawdę będę chodził z tym na ryby ????????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 (edytowane) Można by powiedzieć, szewc bez butów chodzi???? Edytowane 23 Stycznia 2020 przez lenny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Dwa paszkwile ,I trzy odpadki ☺Ja naprawdę będę chodził z tym na ryby .Jacek, jak zobaczę błystki i zaczyna mi ślinka lecieć (bo mi się podobają), to Ty wtedy piszesz, że to paszkwile, że nieudane, i że Ty będziesz na nie łowił!... To już nie pierwszy raz!...Popraw się i rób tylko takie nieudane! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Skunksiki ????????. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Piękne błyszcze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Wow Jacku aleź je wypolerował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 29 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Takie tam wzorki dziś wymyśliłem ???? 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Jacku czy zamierzasz dystrybuować swoje wyroby za pośrednictwem Cepelii? Prawdziwa sztuka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Takie tam fotki z placu boju ????.W drodze wyjątku dziś zrobiłem coś innego ????,te srebrne to około 7.5cm po 20g .Na żywo jeszcze ładniejsze????Jeszcze raz dziękuję Jacku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 30 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Takie dwie poranne ????,tak z ciekawości jak to wyjdzie ????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Takie dwie poranne ,tak z ciekawości jak to wyjdzie .Taki wigilijno-gwiazdkowy klimat Jacku! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Super robota. Całkiem prawdopodobne, że w wodzie będą robiły fajne refleksy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Takie pancerne...się wydają.nie zmienia to faktu że piękne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 30 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Faktycznie z wyglądu wyglądają tak dziwnie ☺ gwiazdkowo a i zarazem pancernie ????,ale tak jak Artur napisał najbardziej zaciekawił mnie ten wzorek ze względu na załamywanie światła ????.Myślę że będą błyskać fajnie ????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Bardziej chyba rafa koralowa się przypomina... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grochol Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Aj Jaj Jaj jakie piekne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Przyszłe emigrantki ????,ale jeszcze troszkę mi brakuje do kompletu ????????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Konkretny zestaw ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 (edytowane) Lubię grilować żabki ????????. Zdążyłem edytować ????.Skończone oczka bez malowania zostawię ????. I jeszcze udało mi się wreszcie skończyć zestaw tłuczków dla kolegi ☺,troszkę się naczekał na nie ale wreszcie są. ????Obiecałem to słowa trzeba dotrzymać ????.Nawet testy zrobiłem tych tłuczków ????,będzie miał jeszcze rybkę ????. Edytowane 5 Lutego 2020 przez jacek.hetflaisz 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Świetnie to wyszło, sadysto jeden???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Żaby ewoluują. Co sezon pojawia się jakiś nowy gatunek alochtoniczny. Biedne te nasze rybki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Żaby ewoluują. Co sezon pojawia się jakiś nowy gatunek alochtoniczny. Biedne te nasze rybki Żaby ewoluują. Co sezon pojawia się jakiś nowy gatunek alochtoniczny. Biedne te nasze rybki Nasze rybki mogą pływać spokojnie☺,te i jeszcze troszkę pojadą w pi du daleko od nas za wielką wodę ????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 (edytowane) Te nowe zabki moga fajne refleksy w wodzie robic Edytowane 5 Lutego 2020 przez Luckyguliver 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grochol Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Jubidubi :D :lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Zrobiłem sobie jeszcze jeden nowy tłuczek ????☺. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi