jacek.hetflaisz Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Ach jeszcze malutkie co nieco na majóweczke ????. Mniejsze 6-8cm golaski szczupakowo okoniowe i żabki w takich barwach co to ostatnio pstrągi były bardzo zaiteresowane taką jedną w takich barwach ????. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Zbroisz się ????Biedne szczupaki w tym jeziorku, będą zaskoczone???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Jacku,widzę, że nie zwalniasz tempa. Tak trzymaj. Niedługo żaby będę wychodzić Tobie z chałupy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Żabki łowią 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 (edytowane) Majówka!... Edytowane 1 Maja 2020 przez Dokuś 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Takie tam zwyklaczki se zrobiłem ????,a tak wogule to mam strasznego lenia do klepania ostatnio ????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Fajne golaski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Wow Jacku,aleś je wypolerował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Dziś tylko tyle zrobiłem ????,a w sumie to można powiedzieć że aż tyle ????.Taka Ropucha miała wyjść ????????.5.5cm 7g to moja najbardziej ulubiona wielkość do łowienia na Wieprzy. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Mam opory przed dotknięciem żaby i przy tej Delbance też bym się zawahał - taka jest brzydka , że aż idealna! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 ...coś pięknego 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Dziś tylko tyle zrobiłem ????,a w sumie to można powiedzieć że aż tyle ????.Taka Ropucha miała wyjść ????????.5.5cm 7g to moja najbardziej ulubiona wielkość do łowienia na Wieprzy. 20200513_125431.jpg 20200513_125447.jpg 20200513_125507.jpg 20200513_125614.jpg 20200513_125550.jpgJacku, ile zajmuje ???? Ci klepnięcie 65 +/- "kropek" na żabie ? ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Jacku, ile zajmuje ???? Ci klepnięcie 65 +/- "kropek" na żabie ? ????Kropek na żabie nie liczyłem ????,czasu nabijania też nie sprawdzałem ☺️,ale ogólnie robi się to dość łatwo i dość szybko bo Delbanki to małe blaszki, gorzej sprawa wygląda z nabijaniem łuski na większych rybkach to już chwilę trwa i paluszki cierpną często ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 20200512_173919.jpg 20200512_173931.jpg...coś pięknegoCoś pięknego ????? Ale co miałeś na myśli dokładnie ☺????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Pracę i wykonanie twojej rybki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Kropek na żabie nie liczyłem ,czasu nabijania też nie sprawdzałem ☺,ale ogólnie robi się to dość łatwo i dość szybko bo Delbanki to małe blaszki, gorzej sprawa wygląda z nabijaniem łuski na większych rybkach to już chwilę trwa i paluszki cierpną często .Bo Ty po jednej bijesz trzeba zrobić tak by jednyn uderzeniem pól delbanki łuską pokryć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Bo Ty po jednej bijesz trzeba zrobić tak by jednyn uderzeniem pól delbanki łuską pokryć.bo tak trzeba raz przy razie,człowiek się delektuje wzorkowaniem jak kobitą.co to za radocha obskoczyć kobite w 2sekundy? trzeba długo i namiętnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 @Jacek Porosze moderatora zeby posprzatal te szczupaki bo ja widze juz 4 ale jak wejde bez zalogowania to nie widze zadnego. Najwyzej wstawie pomniejszone. Uwaga: wstawiam znikajacego szczupaka A tak przy okazji jakie najwieksze rybki klepales? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 16 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 (edytowane) Uwaga: wstawiam znikajacego szczupaka A tak przy okazji jakie najwieksze rybki klepales?Ale śliczna gruba rybka ????????????.Najwieksze rybki robiłem 15cm z blachy 1mm, ale powiem szczerze że takimi to się już źle rzuca ja takie używam jedynie do trolingu z ręki ????,do spinningowania używam najczęściej takie od 7cm do 10cm i to jest moim zdaniem wystarczającą wielkość nawe na duże mamuśki, po prostu nawet ta mała rybka 7cm robi w wodzie dużo zamieszania przy podbiciu. Ja najbardziej lubię łowić właśnie z takim podbiciem, podbicie i opadzik jak na plytkiej wodzie to króciutki opadzik jak na głębsze to dłuższy, i wydaje mi się że podbicie zwraca uwagę szczupaka na blaszkę a opad szczupaki zazwyczaj wykorzystują do ataku, takich brań mam zawsze najwiecej, często jest tak że po opadzie chcę podbić a już się nie udaje bo szczupak już ją ma w paszczy ????,okonie według mnie mają na odwrót atak na blaszkę jest w momencie podbicia.A co ciekawe to to że najwięcej dużych okoni połowiłem właśnie na te moje Rybki ????.I to nie ważne czy blaszka mniejsza czy większa . Edytowane 16 Maja 2020 przez jacek.hetflaisz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Parę okoni złowiłem na rybki (nie były to co prawda okazy), i co ciekawe, wszystkie brania miałem w momencie opadu blaszki. Czyli odwrotnie niż Ty Jacku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 18 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Ja najbardziej lubię łowić właśnie z takim podbiciem, Podbijasz gwaltownie czy raczej jest to miekkie pociagniecie? Czesto podbijasz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 18 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 (edytowane) Podbijasz gwaltownie czy raczej jest to miekkie pociagniecie? Czesto podbijasz?Ogólnie powiem że różnie, to wszystko zależy na jakiej głebokiej wodzie łowie to zależy od warunków jakie daje mi łowisko, zależnie od tego stosuje podbicia i delikatnie i bardzo mocne, podciągnięcia kruciutkie i kruciutki opad ale też podciagniecia długie i długi opad, po prostu trzeba kombinować czasami jak nic nie bierze ????. A tak wogule to lubię podbijać mocniej bo wtedy rybka tak fajnie kopie po kiju że aż miło ????????. Edytowane 18 Maja 2020 przez jacek.hetflaisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 25 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Koleg z naszego forum takich zachciał ????.Zdjęcia troszkę przekłamują barwy ????. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosyba Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Co na płytką mocno zarośniętą wodę (1-1,5m) z Twojego arsenału Jacek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 25 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Co na płytką mocno zarośniętą wodę (1-1,5m) z Twojego arsenału Jacek?Jeśli pytasz o wodę stojącą to dla mnie oczywiście Rybka 7-8cm 10-14g ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi