jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Kawałek chłodnicy i dwie tulejki w nowym Delbankowym życiu ????. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Muszę się pochwalić niespodzianką od Janusza ????,woblerki super ????????????. Janusz dziękuję bardzo ????,i tak przy okazji powinieneś założyć swój wątek autorski i pokazać nam swoje rękodzieła bo napewno było by co podziwiać ????????????????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Muszę się pochwalić niespodzianką od Janusza ,woblerki super .Janusz dziękuję bardzo ,i tak przy okazji powinieneś założyć swój wątek autorski i pokazać nam swoje rękodzieła bo napewno było by co podziwiać .Piękne woblerki Jasiu robi i na pewno cały czas podkreśla, że nie są ładne i że o kamień je... Jest z tego znany! ...Ale naprawdę są PIERWSZA KLASA (!!!) - jak wszystko ...w tym wątku! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Nie zaśmiecaj Jacku swojego świetnego wątku zdjęciami moich potworków. Nie namówisz mnie. Coś tam potrafię zrobić, bo zawsze chciałem łowić na własne przynęty (muchę, woblera, blachę itd.) i kijek uzbrojony własnoręcznie, no i te rzeczy działają. Ale gdzie mnie do tego, co tu na forum widuję. To nie ten poziom. A jak te Jacku nie będą dobre, to się zrobi następne, poprawione. Najważniejsze, że się wie co jest do poprawienia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 A nie mówiłem!... :D Jasiu jesteś zbyt skromny! Mam Twoje woblerki i wiem, że są MEGA!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Przestań Wiesiu. Piękne to są wyroby z japońskich fabryk i wiele z tych, które nasi koledzy robią. Moje mają łowić. Nie wyglądać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Przestań Wiesiu. Piękne to są wyroby z japońskich fabryk i wiele z tych, które nasi koledzy robią. Moje mają łowić. Nie wyglądać.Mam piekne i drogie wyroby z japońskich fabryk. Co z tego, skoro brakuje im duszy? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 (edytowane) Przestań Wiesiu. Piękne to są wyroby z japońskich fabryk i wiele z tych, które nasi koledzy robią. Moje mają łowić. Nie wyglądać. I o to Januszu właśnie chodźi, mają łowić ????????.A że są zrobione własnoręcznie od podstaw to są właśnie najpiękniejsze, mają właśnie duszę skromnego twórcy, są niepowtarzalne ????????????????.Ja tam nie mam żadnego japońskiego woblera ????????????. A to moje zakończenie tygodnia, czas na weekend ????????.I żaden japoński wobler im nie podskoczy ????????????????. Miłego weekendu ????????. Edytowane 24 Lipca 2020 przez jacek.hetflaisz 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 25 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 (edytowane) Wszystko ma swoje miejsce i czas.Mam kilka wahadeł również "Jackowych" ale ja jakoś nie umiem na nie łowić .Ale razu pewnego wybrałem sie na nową wodę w poszukiwaniu pstrągów i już prawie wszystko co miałem w pudełku przerzuciłem i ostały się Jackowe blachy. No i tylko nimi udało mi sie coś wydłubać. Edytowane 25 Lipca 2020 przez Zybi81 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 27 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Z Delbanką tak najczęściej jest nie każdy od razu się do nich przekonuje ????,w sumie to nie wiem czemu czy to przez ten troszkę inny kształt, dziwne garbate, z przodu szersze a z tyłu węższe,kotwiczka jakby nie z tej strony ????,barwy jakieś dziwne jak by coś komuś nie wyszło ☺jakieś brudne szczególnie od spodu ????.No jakby nie patrzeć trochę dziwne to one są ????. Ale podsumowując Delbankę to powiem tak ????,jeśli ktoś je posiada a nie używa to nawet nie ma pojęcia co traci ????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Przypomnę,że ja Delbanki zbroje na dwa sposoby w zależności od potrzeby. No i dzięki temu mamy 2x tyle przynęt niż jest w rzeczywistości, a przełożenie kotwiczki to kilka sekund. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 29 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Przypomnę,że ja Delbanki zbroje na dwa sposoby w zależności od potrzeby. No i dzięki temu mamy 2x tyle przynęt niż jest w rzeczywistości, a przełożenie kotwiczki to kilka sekund.Dla mnie najważniejsze jest to aby Delbanki dawały Wam frajdę z łowienia nimi i aby łowiły Wam oczywiście rybki. A co do sposobów zbrojenia czy łowienia to wszystkie chwyty dozwolone ????????,napewno łowimy na różnych wodach różniących się od siebie to i dostosować też trzeba się do nich odpowiednio . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 29 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Znowu to samo ☺. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Kawałek żelastwa, nawet na stercie złomu mało atrakcyjnie wygląda i proszę trochę pracy i takie cuda z niego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 30 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Dziś tak dla odmiany ☺️,nieduża trocióweczka i dwie Delbanki pod okoniowe podchody na jeziorze ????. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Bawię się telefonem ☺,nawet nie wiedziałem że tak można sobie wygląd zdiecia pozmieniać ????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Bawię się telefonem ☺,nawet nie wiedziałem że tak można sobie wygląd zdiecia pozmieniać .Oooo!... Takie chcę!!!... :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Oj będzie się działo ????☺️????.Znowu jakieś szczątki chłodnicy mi się trafiły ????????????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Pierwsze organy pobrane ☺,lecz dawca nie był w najlepszym stanie ????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Pierwsze organy pobrane ☺,lecz dawca nie był w najlepszym stanieDasz radę, wierzę w Ciebie ????Pewnie już w gorszy złom za pomocą młoteczka tchnąłeś nowe życie ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Dasz radę, wierzę w Ciebie ????Pewnie już w gorszy złom za pomocą młoteczka tchnąłeś nowe życie ????Leszku przecież jak sam wiesz to nie jest nic nadzwyczajnego ☺️,blacha to blacha czy to z nowego arkusza czy z chłodnicy to w sumie to samo ,może troszkę wiecej pracy na odzyskanie i wyczyszczenie ????.Mogę się założyć że i Ty zrobiłeś nie raz woblerka z kawałka patyka, gałązki czy tam z jakiejś nogi od stołu ????.Jak to mówią żeby móc to trzeba chcieć ????.Ale tak czy siak to te z odpadów dają mi najwięcej radochy jakoś lubię ten recykling.☺️ A zawsze na pytanie: Panie a na co wziął? Mogę odpowiedziec: NA CHŁODNICE ????????????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 ???? już widzę te miny. Ale jak? Na chłodnicę??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Małe chłodniczki 6 i 7cm 8g i 10g. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Ta chłodnica wciąga jak cholera ☺️,chyba będę miał nowe pudełko z blaszkami ????.Wszystkie zrobione na srebrny mat. Najwieksza to około 8.5cm, główny cel to mają być okonie ????,a jak będzie to się okaże ????. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Na brudaska ☺,wycięte i wyklepane z takiej nie czyszczonej blachy ????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi