jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Ciemnogłowe, od 13g do 19g. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Ale tempo. Nie spodziewałem się ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Ale tempo. Nie spodziewałem się ????Ja też się kiedyś nie spodziewałem, jak w środę zagadałem do Jacka a w czwartek w południe był listonosz ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 (edytowane) To po prostu nałóg, śpisz i nawet nie wiesz,że klepiesz blachę. Rano stos pod kołdrą gotowych do boju kolorowych łowców drapieżników. Jacku, takiego "klimatycznego" rozpoczęcia sezonu trociowego już chyba nie będzie. Edytowane 18 Września 2020 przez Andru77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 18 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Dziś 3×srebrny mat i 4× przegrzewki ☺️. A co do tego mojego tempa ???? to w sumie nie wiem ????, ja po prostu tak mam jak coś obiecam to zawsze staram się jak najszybciej z tego wywiązać nawet jeśli to nie jest pilna sprawa. No taki jakiś durny charakter ????????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Tak sobie myślę Jacku, że może przydały by się że dwie rybki, ale sporo cięższe od tych standardowych. Do obławiania głębszych miejsc. Takie, aby szybciej opadały do dna i dały się prowadzić nad dnem. 20-25g, może 30g przy 8-9cm długości.Robiłeś może takie? Bo mam od ciebie takie po dwadzieścia chyba kilka gram, ale są większe i mają bardzo wolny opad. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 18 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Tak sobie myślę Jacku, że może przydały by się że dwie rybki, ale sporo cięższe od tych standardowych. Do obławiania głębszych miejsc. Takie, aby szybciej opadały do dna i dały się prowadzić nad dnem. 20-25g, może 30g przy 8-9cm długości.Robiłeś może takie? Bo mam od ciebie takie po dwadzieścia chyba kilka gram, ale są większe i mają bardzo wolny opad.Leszku coś tam robiłem z takich cięższych ???? i oczywiście dla Ciebie po weekendzie takie w pierwszej kolejności zrobię i postaram się abyś na następny weekend już nimi łowił ????????.Cieszę się że będę choć troszkę mógł Ci się odwdzięczyć ????.Jeśli masz jakąś wizję co do koloru, barwy czy zdobień to czekam na wskazówki ☺️????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 ????????????Chyba standard, srebro i złoto.Na tej wodzie sprawdzaja mi się woblery oczojebne - seledyn, pomarańcz. Ciekawe, czy takie kolory sprawdziły by się przy blaszkach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 ????????????Chyba standard, srebro i złoto.Na tej wodzie sprawdzaja mi się woblery oczojebne - seledyn, pomarańcz. Ciekawe, czy takie kolory sprawdziły by się przy blaszkach?Leszku niestety srebrno złotych nie miałem z czego zrobić, zrobiłem srebrno miedziane ????☺️. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Leszku niestety srebrno złotych nie miałem z czego zrobić, zrobiłem srebrno miedziane :)Super jak zawsze. O czasie już nie wspomnę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 To rybka dla mnie ????,ta rybka posiada tylko najważniejsze cechy aby była łowna,nic więcej nie jest tak naprawdę potrzebne ☺️. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Niebieski kolor ? ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Niebieski kolor ? ????Nie ????,srebrna cynowana od wierzchu. Widocznie to jakieś odbicie czegoś z otoczenia ☺️. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 29 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Ciąg dalszy trociowych rybek dla kolegi ????,jeszcze tylko kilka sztuk i będzie całe zestawienie ????.Od 12g do 28g. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 No i nadszedł ten dzień... STO LAT JACEK !!! WIWAT MISTRZU NASZ !!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN !!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 100 lat Jacku!!!Wszystkiego najlepszego. No i przede wszystkim czasu na ulubione hobby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Jacku,żyj nam sto lat w zdrowiu i szczęściui od czasu do czasu, dla relaksu wyklep parę wahadełek,tak dla wprawy Wszystkiego najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 100 lat Jacku i dużo blachy w zapasie! Zdrówka przede wszystkim! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 30 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Dziękuję bardzo za życzenia ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 (edytowane) Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia I udanej imprezki rzecz jasna Edytowane 30 Września 2020 przez Sławek Nikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 (edytowane) Wszystkiegi Najlepszego 100lat Jacku i mnóstwa czasu nad wodą Edytowane 30 Września 2020 przez LOLO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 30 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Dziękuję jeszcze raz wszystkim za życzenia ????.Naprawdę fajnie jest mieć takich fajnych kolegów, jesteście super ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Spóźnione ale szczere życzenia. Dużo, dużo zdrowia oraz więcej czasu nad wodą z rekordowymi okazami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Wszystkiego Najlepszego!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Najlepszego Jack ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi