jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Dziękuję bardzo za życzenia ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 2 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Ostatnie rybki trociowe ????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 2 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Wszystkie ogony razem ????. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 2 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 A teraz coś dla mnie rybcia 11cm 34g na troszkę głębsze łowienie, a to małe coś to??????? No właśnie czy to jest już jajko czy jeszcze nie jajko?????????Bo na jajkach to ja się nie znam ☺. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 To takie jajko spłaszczone z lekka (1 - 1,5 mm w najszerszym miejscu i góra lekko okrąglejsza - szersza), choć jak wieść gminna niesie, jaja bywają różne To jest CUDNE Niestety próby testowe dopiero Jacku odbędziesz za rok. A tak na marginesie to jajo to mikrus przy też potężnej rybce ale pewnie potrafi zdziałać cuda 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 To takie jajko spłaszczone z lekka (1 - 1,5 mm w najszerszym miejscu i góra lekko okrąglejsza - szersza), choć jak wieść gminna niesie, jaja bywają różne To jest CUDNE Niestety próby testowe dopiero Jacku odbędziesz za rok. A tak na marginesie to jajo to mikrus przy też potężnej rybce ale pewnie potrafi zdziałać cuda No próbuję coś robić ????,choć na jajach to ja się jednak nie znam ????,cała nadzieję w Tobie ????,wiem że jak coś będzie nie tak to sę poprawisz????.Kropek też nie będe malował bo zakładam z góry że będzie powtórne klepanie ☺,sam se pomalujesz ????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 W poszukiwaniu pomysłu co by tu zrobić z reszty tej chłodnicy ????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 W poszukiwaniu pomysłu co by tu zrobić z reszty tej chłodnicy . 20201006_114904.jpg 20201006_114948.jpg 20201006_115145.jpg 20201006_115052.jpg Fajowe te ciapate . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 No próbuję coś robić ,choć na jajach to ja się jednak nie znam ,cała nadzieję w Tobie ,wiem że jak coś będzie nie tak to sę poprawisz.Kropek też nie będe malował bo zakładam z góry że będzie powtórne klepanie ☺,sam se pomalujesz . 20201005_121407.jpg 20201005_121802.jpg 20201005_121555.jpg 20201005_121506.jpg Do Świąt Wielkanocnych uda Ci się wyklepać fajne jajeczka . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Dawno nie zaglądałem.jest na co popatrzeć... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 9 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Do Stycznia w sumie nie jest tak daleko, myślami już prawie jestem nad rzeką ????. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Rybki dla kolegi z forum ????,7cm,7.5cm,8cm,9cm. I muszę przyznać że to bardzo fajna wielkość, sam też najczęściej takich wielkość używam ????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 16 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 (edytowane) Ten tydzień nie był zbyt łaskawy w ilości czasu na klepanie ????.Ale jakieś małe co nie co udało mi się eksperymentalnie zrobić ????,takie nowe żabki na nowym wzorniku,nowe większe oczka i próby innego ubarwienia.No i uzbrojone też eksperymentalnie w nowe jak dla mnie kotwiczki, takich jeszcze nie testowałem. Wielkość 5.7cm-5.8cm . Edytowane 16 Października 2020 przez jacek.hetflaisz 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Ciekawe, ciekawe wzorki. Kotwiczki przytrzymają każdą rybkę do której są dedykowane. Może w wolnej chwili nakręcisz i wrzucisz filmik jak klepiesz swoje cuda? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Piękne kolorki. Takie strzebelki wyszły . Jacku, jeśli możesz, to jedną odłóż dla mnie . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 19 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 A jeszcze dwa takie jajcynta ???? dla kolegi do samodzielnego wykończenia, wymalowania ☺. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 A co on jeszcze ma wykończyć, jak wyglądają pięknie! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Brzydkie,brzydsze i najbrzydsze ☺️. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Brzydkie,brzydsze i najbrzydsze ☺️. Oj tam, nie są takie ostatnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 (edytowane) Brzydkie,brzydsze i najbrzydsze ☺️. 20201023_091929.jpg 20201023_092053.jpg 20201023_092246.jpg 20201023_092142.jpgI to jest to !!!!!To nie oczy wędkarza łowią. Zresztą poprzednie "jajcynta" też niczego sobie. ???? ???? Edytowane 23 Października 2020 przez TOFIX99 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 27 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Takie trochę przypadkowe????,takie trochę zwyczajne☺️, takie troszkę podpatrzone ????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 27 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Takie trochę przypadkowe,takie trochę zwyczajne☺, takie troszkę podpatrzone Przepiękne!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Takie trochę... wyklepane w 10 minut, bez dotknięcia oryginału 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 (edytowane) Amator żelastwa. Nie jest to może okazały sandacz ale złapany na wachadło. Przynęta prowadzona tuż nad dnem, co chwilę pozwalałem jej na nie opaść. Edytowane 28 Października 2020 przez Andru77 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 28 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Amator żelastwa. Nie jest to może okazały sandacz ale złapany na wachadło. Przynęta prowadzona tuż nad dnem, co chwilę pozwalałem jej na nie opaść.Dzięki za zdiecie ????,dla mnie każdy sandacz złowiony na blaszkę liczy się podwójnie a nawet potrójne ☺️.Domyślam się że złowiony na wodzie stojącej i na rybkę? Jesli tak to na jaką wielkość blaszki i na jakiej głębokości?Pierwsze wnioski już zaczynam wyciągać z tego opisu który podałeś ????.Muszę skończyć z tym moim mocnym podbijaniem blaszki i zacząć łowić spokojnie ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi