Delbanka Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Dziękuję bardzo za piękne rybki już widzę te rekiny je atakujące 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Artur nie ma za co dziękować ????,niech służą Ci dobrze ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Na nagrodę w tym konkursie ????https://jerkbait.pl/topic/190404-kole%C5%BCe%C5%84ski-konkurs-szczupak-maj%C3%B3wki-2024/page-2#entry3202572 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Piękne, ile waży taka blaszka i jak duża jest? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Piękne, ile waży taka blaszka i jak duża jest?11.5cm 25g ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Do dużej hybrydy ???? dorobiłem jeszcze mniejszą hybrydkę ????. Czemu hybryda ????? Bo to ksztalt z Rybki, gięcie z Delbanki, asymetryczna taki mix. Około 11cm 16g blacha cupalowa. Lubię eksperymentowac ☺????. Aby do jutra ????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Jak to chodzi Jacku? Bardzo mocno zwężony ogon. Ciekawie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Jak to chodzi Jacku? Bardzo mocno zwężony ogon. Ciekawie się prezentuje.Może jutro nagram jakiś filmik to wrzucę tu. ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2024 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2024 Bardzo fajnie płynie, jak dla mnie praca taka jaka powinna być 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2024 I jeszcze ta wieksza. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2024 Mam wrażenie, że ta większa chodzi wolniej, tak majestatycznie i z gracją. Powinno się to dużym szczupakom podobać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 2 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2024 Jacku, jak zwykle piękna robota???? Wczoraj na Twoją Rybkę usiadł szczupak na miano mojego rekordu (pod metr)...Początkowo myślałem , że uwadziłem. Szarpię a tu odjazd! Przedefilował między trzcinami ścinając je plecionką jak kataną????Kij równolegle do lustra wody, ale i tak zrobił to czego chciałem uniknąć. Świeca, kilka trzepnięć łbem i Rybka wypada... Rybka daje jak zwykle radę.Jakieś 40 minut oblawiania w jednym miejscu na wszelakie jerki.Cisza.Wahadło otwiera wodę w kilku pierwszych nią rzutach ???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2024 Rybka czasami dupsko ???? ratuje jak nic nie bierze. Tak jak dziś u mnie, machania od rana w ciul, wszystkim co mam i nic. Aż wreszcie na koślawą rybkę siadło 78cm. Ogólnie rozpoczęcie sezonu to tragedia w tym roku 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbanful Opublikowano 9 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 Jakiej farby używasz do zdobienia tych cudeniek? Sent from my SM-G991B using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 9 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 Jakiej farby używasz do zdobienia tych cudeniek? Sent from my SM-G991B using TapatalkOgólnie różnych, farby w sprayu, lakiery do paznokci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 9 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 Delbanka jeziorowa ????,12cm 19g.Na weekenda ????,no po prostu ja takiej nie mam w pudełku. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 Kopie po kiju aż miło ????. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Nie wiem co to za kaliber był ????,ale fajny materiał z takiej łuski ☺. O tyle inne blaszki z tego wyszły zę blaszka z przodu ma 1.5mm a na końcu 1mm. Wynika to z budowy łuski która to właśnie tak ma rozwalcowane ścianki. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 Dla Wiesia ????.12cm 35g blacha 1.5mm mosiezna. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 3 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 Czyżby Wiesiu wybierał się na ryby? A może to dla wnuczki do zabawy? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 3 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 Dla Wiesia .12cm 35g blacha 1.5mm mosiezna.Ślicznotki!... Już po nie jadę! Czyżby Wiesiu wybierał się na ryby? A może to dla wnuczki do zabawy? Jasiu, uduuuuszę!... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 Wiesiu nie ma do nich kija więc wyślij je do mnie! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Trociowo pstrągowe 5cm 9g. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 19 Września 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2024 Chyba troszkę mnie poniosło ????☺????? Ale w sumie to podobno łowne kolorki ????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi