popper Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 (edytowane) @Dokuś, gdzie Ty łowisz, na takie ogniste Edytowane 28 Czerwca 2017 przez popper 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 28 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Dziś zmęczony klepaniem dla odmiany zrobiłem jedną cykade co by się odstresować i przypomnieć se jakto się robiło a że mam trochę blachy 0.5 mm to co mi tam A tu jak to robiłemTak to mniej więcej się robiło.Z tymi moimi cykadami to była dziwna historia kiedyś może ją opisze. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 @Dokuś, gdzie Ty łowisz, na takie ogniste Toż to nowy model... Jeszcze na takie "cacko" nie łowiłem, ...ale spróbuję! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Wiesio nie ukrywam że Ci zazdraszczam Galaktyki . A cykada fajna cały czas mnie korci , nawet nabyłem parę i jakoś się nie mogę przełamać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Jak ja nie cierpie tych łusek robić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Ajajajjj!... Galaktyka nosi imię nie od parady! Jest ŚLICZNA!!! DZIĘKI JACEK !!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Wiesiu cała przyjemność po mojej stronie.A to Galaktyczne Dzieciątko bo tylko 14g dla Jacka żeby Ci nie zazdroszczał tak mocno.Jacku wybacz żę Twoja Galaktyczka mniejsza ale podobno małe jest piękne 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 O kurczaki ale czad 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 (edytowane) Wiesiu cała przyjemność po mojej stronie.A to Galaktyczne Dzieciątko bo tylko 14g dla Jacka żeby Ci nie zazdroszczał tak mocno.Jacku wybacz żę Twoja Galaktyczka mniejsza ale podobno małe jest piękneO kurczaki ale czad To nie mała Galaktyka, tylko duża Brzanka Sumatrzańska!... ;) Edytowane 30 Czerwca 2017 przez Dokuś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 To nie mała Galaktyka, tylko duża Brzanka Sumatrzańska!... ;) Wiesiu a jak to to wygląda ta Brzanka Sumatrzańska ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 (edytowane) Wiesiu a jak to to wygląda ta Brzanka Sumatrzańska ? ...No... Jak "jackowa" Galaktyka! Teraz jednak większe podobieństwo widzę do Makropody!... (Makropoda, czyli Wielkopłetw wspaniały - taka rybka akwariowa) Edytowane 30 Czerwca 2017 przez Dokuś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 ...No... Jak "jackowa" Galaktyka! Teraz jednak większe podobieństwo widzę do Makropody!... (Makropoda, czyli Wielkopłetw wspaniały - taka rybka akwariowa) To po polskiemu to by było coś jakoś jak:"Wielka Płetwa" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Koniec opitalania się robota czeka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Część nowego oręża dla Jacka 17,20,25,35 g 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Trochę się narobiłeś przy tych powyżej. Było warto. Ładne wyszły. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Trochę się narobiłeś przy tych powyżej. Było warto. Ładne wyszły. Dzięki , Sebastianie sam przecież wiesz żeby coś wyglądało jako tako to trzeba się napracować . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Jacek, mam tak samo jak Ty, lubię mieć ładne i skuteczne przynęty w pudełku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Część nowego oręża dla Jacka 17,20,25,35 gCAM02144.jpgCAM02147.jpgCAM02144-1.jpgJacku dziękuje , kawał kowalskiej roboty .Na fotkach wyglądają przepięknie już się nie mogę doczekać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Jacku dziękuje , kawał kowalskiej roboty .Na fotkach wyglądają przepięknie już się nie mogę doczekać Jacku na tych moich fotkach to właśnie niewiele widać .Metalowe paprochy też już prawie są . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Miema to jak przy mamieI kolo mamy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 ... przy mamieI kolo mamyTo nie mama... To MEGALODON! Na jesienne szczupaki będzie super! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 To nie mama... To MEGALODON! Na jesienne szczupaki będzie super!Wiesiu idealna nazwa dla tej blaszki bardzo mi się spodobała .Super. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 O moja ławica gotowa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 O moja ławica gotowa Jacku posłaniec już w drodze . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Nie na temat ale może ktoś skorzysta Do zczochranych gum które zaczynają spadać robię takie dodatkowe zadziory nitka i klej np.kropelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi