Skocz do zawartości

Moje wahadłówki Delbanka, Rybka i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

Mam i ja blaszki od Jacka????

Na żywo wyglądają jeszcze ładniej. Nie spodziewałem się.

Ten człowiek jest w ogóle mistrzem. W piątek spytałem czy zrobi takie maleństwa. W sobotę przed południem były gotowe, a dziś rano listonosz wręczył mi przesyłkę. Nie zdążyłem nawet zrobić przelewu????

Jutro testy.

post-63740-0-38563200-1504034699_thumb.jpg

post-63740-0-61989100-1504034707_thumb.jpg

post-63740-0-14152800-1504034718_thumb.jpg

• Like 8

Mam i ja blaszki od Jacka

Na żywo wyglądają jeszcze ładniej. Nie spodziewałem się.

Ten człowiek jest w ogóle mistrzem. W piątek spytałem czy zrobi takie maleństwa. W sobotę przed południem były gotowe, a dziś rano listonosz wręczył mi przesyłkę. Nie zdążyłem nawet zrobić przelewu

Jutro testy.

Dzięki za miłe słowa. ☺.

Ps.szkoda że nie wziąłeś tej małej rybki podobno nieźle łowi. Ale to się dowiedziałem wczoraj wieczorem , gdybym wiedział wcześniej to bym Ci taką wcisną ☺ do koperty .

Też tak myślę... A czasami nawet, że Mistrzem Magikiem i Kosmitą jednocześnie! ;) ;) ;) (Jacek wybacz! ;) ;) ;) )

Wiesiu ja się nie gniewam nie jestem typem obrażalskim ☺.

A wiesz mieszkam w Gwiazdowie to coś z kosmitami może być powiązane ????????.

Wiesiu dzięki za dobre słowa ☺.

Edytowane przez jacek.hetflaisz
  • Like 1

...małej rybki.......podobno nieźle łowi.......

Nie podobno ale na bank, do tego stopnia, że kto mi nie towarzyszy w łowieniu- to jakąś mi podbiera  :angry:
Więc coś domówię na dniach, a że okoń pięknie ją kąsa- więc zamówię też na próbę kilka gładkich (bez łuskową) do malowanki na wzór Meppsów  :P
Wówczas będzie się dopiero działo  :huh:

• Like 1

Ps.szkoda że nie wziąłeś tej małej rybki podobno nieźle łowi. Ale to się dowiedziałem wczoraj wieczorem , gdybym wiedział wcześniej to bym Ci taką wcisną ☺ do koperty .

Jeszcze nic straconego.

W razie czego klepniesz jeszcze parę sztuk :)

• Like 1

Też jestem szczęśliwym posiadaczem małych rybek od Jacka,i muszę się zgodzić z kolegami powyżej na żywo są dużo ładniejsze.

Jak zapytałem o nie w poniedziałek to w wtorek miałem je już u siebie ;) Oczywiście od razu musiałem przetestować,praca niesamowita,a klenie i okonie oszalały na jej widok  :)   

• Like 1

Jak wypróbujesz na pstruchach to daj znać ;)

Wczoraj pierwsze testy Rybka przeszła na Grabowej łowiła było kilka sztuk Palij ale Potokowca niestety nie było tak że wnioski z tego żadne.

Palia to uciekinier ze stawów chodowlanych po dłuższym pobycie w rzece staje się cwaną rybką a te co łowiłem niedawno uciekły i jeszcze głupie choć już nieźle pokute i stają się coraz bardziej ostrożne. Ale to jednak nie pstrąg potokowy tak że wnioski żadne. .

Podczas klepania czternastek tak mi się ułożyło że skojarzenia miałem takie że wygląda to jak kwiat ????.

Kolega z pracy też ma chyba duszę artysty nie na temat ale muszę to pokazać ????.

post-65453-0-01817900-1504190917_thumb.jpgpost-65453-0-04155600-1504190984_thumb.jpgpost-65453-0-31771500-1504191035_thumb.jpgpost-65453-0-76390700-1504191094_thumb.jpg

???? ???? ???? rower warsztatowy.

• Like 10

Podczas klepania czternastek tak mi się ułożyło że skojarzenia miałem takie że wygląda to jak kwiat .

Kolega z pracy też ma chyba duszę artysty nie na temat ale muszę to pokazać .

rower warsztatowy.

Jak skończę siedemdziesiątkę, to też będę brał to, co Wy Chłopaki!... :) :) :)

• Like 5

Super! O takich 4-5cm myślałem już od jakiegoś czasu! Mega wyszły! Ale płetewek nie mają... Czy w tych mniejszych nie robisz płetewek? Czy praca z płetewką jest inna?

Wiesiu napewno płetewki dało by się zrobić tylko że rybka każda jest blaszką niewdzieczną do robienia a czym mniejsza tym trudniejsza do zrobienia . Dlatego też nie robie płetewek .

• Like 1