jacek.hetflaisz Opublikowano 2 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Strasznie długo je robiłem ale skończyłem ????. 8cm 14g jakoś ciężko mi to szło ????☺. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Poranna szybka akcja jeszcze ciepłe trociowe 12-13g ???? ????. 20170902_092936.jpg 20170902_092904.jpg 20170902_092850.jpg 20170902_092803.jpgbędą kusiły na niskiej wodzie ☺ jak zwykle piękne ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Nie pamiętam czy już to pokazywałem pamięć już nie ta ???? ????. Tak robię czasami blaszki jak chce mieć blaszki o różnej gramaturze i gdy blacha 1.5mm to za mało a 2mm za dużo. Wtedy rozklepuje blachę do takiej grubość jaką chce mieć np.1.7mm albo 1.6mm i z takiej rozklepanej blachy powstają wahadła o niestandardowych grubościach. Jak skończę to oczywiście pokaże ☺. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Wtedy rozklepuje ...Taką ładną sztabkę złota tak rozklepać... Droga ta biżuteria Panie!... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Eeeee. ..tam...ja od sztabki wolę wyroby ze złota ????. Dokończyłem takie na czasie sezon trociowy zbliża się do końca woda w rzece troszkę brudna bo ciągle pada wiec tak bardziej na świecąco błyszcząco ????. A tu jakaś pra pra blaszka się jeszcze znalazła. Staruszce też się fota należy a co ????. ????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Masz staruszki po diecie, takie 7-9g? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) Masz staruszki po diecie, takie 7-9g?Nie mam ale mogę mieć ???? zrobi się ????. Edytowane 4 Września 2017 przez jacek.hetflaisz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Nie szalej, nie ma aż takiej potrzeby, może kiedyś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Dzisiejszy urobek ???? ????. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Dwie sztuki 5cm 8g w stylu pra pra blaszki ☺.Celowo bez polerki ☺. Stare czasy dawno takich juz nie robiłem ????. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Z polerką na mętną wodę niby lepsiejsze...ale te też piękne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 (edytowane) Z polerką na mętną wodę niby lepsiejsze...ale te też piękne Wiem że polerowane ładniej wyglądają ale ja wolę naturalna barwę cyny takie moje kolejne zboczenie???? ????. Edytowane 5 Września 2017 przez jacek.hetflaisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Dzień zakończony kolejnym niewielkim urobkiem ????. Jedna 5.3cm 10g reszta 5cm 8g. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Człowiek nie ma kiedy taczki załadować, a Ty kilka kursów dziennie na okrągło, brawo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Człowiek nie ma kiedy taczki załadować, a Ty kilka kursów dziennie na okrągło, brawo Dzięki ????. Plan na jutro też już jest ????. Rybka na Grabową ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Chłopie zwolnij, bo nie nadążam... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 (edytowane) Chłopie zwolnij, bo nie nadążam... Nie da rady ???? ????. Edytowane 5 Września 2017 przez jacek.hetflaisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 (edytowane) Chłopie zwolnij, bo nie nadążam...Te 3szt to tu się znajdą dla Ciebie .???? ????. Edytowane 5 Września 2017 przez jacek.hetflaisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Nie szalej... czekam na rybkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Musze się pochwalić pierwszymi robalami w życiu ????. Mam je od Alka (LOLO) pikne one są ☺. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Taką rybkę, ładnie podgiętą to sam bym przytulił . Jakby co to jestem chętny. Od dawna taką szukam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Musze się pochwalić pierwszymi robalami w życiu . Mam je od Alka (LOLO) pikne one są ☺. 20170906_124839.jpgSzkoda wrzucać do wody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Cudeńka już w domu.Na weekend do wody je????????????Dzięki Jacku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Jacku,chodziło o coś takiego . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Jacku,chodziło o coś takiego . _MG_1900.JPGBardzo podobne gięcie jak moje ☺. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi