Delbanka Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 No nie trochę mógłbyś pomóc w tym klepaniu .Na razie muszę poklepać co innego Teraz Ty , może kiedyś ja, ale w sumie i po co... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 28 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Kolejne Delbanki (brzydale, zezole jak kto woli )Od 4cm 4g do 5cm 7g Żadna blaszka nie zastąpi mi tych brzydali, robię inne na pstrągi ale na te inne to ja nie łowie ???? ????.Naprawde mówię to poważnie ☺. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Przekonanie do przynęty i przede wszystkim umiejętność posługiwania się nią są receptą na sukces. Delbanka w rękach wprawionego łowcy to killerek na salmonidy ale chyba nie tylko 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 29 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Ostatnio zmieniłem kształt dziewiątki 9cm Dolna stara, nowa na górze Nowa dziewiątka w środku Już jest bardziej podobna do reszty rozmiarów A tu różnica między cynowaniem polerowanym i nie polerowanym. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 30 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Temat zaczerpnięty z innego wątku ameliniowa ???? wahadlowka. To se zrobiłem ???? ????. taki szybki ala mors Porównanie z miedzianym z blachy 2mm amelinium ???? też 2mm I porównawczo z oryginalnym morsem 1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 (edytowane) Ty już nawet "amelinium" nie przepuścisz... Gdyby jeszcze stal nie rdzewiała też byś z tego materiału robił Morsiki ładniusie Edytowane 30 Października 2017 przez Delbanka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 30 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Ty już nawet "amelinium" nie przepuścisz... Gdyby jeszcze stal nie rdzewiała też byś z tego materiału robił Morsiki ładniusie Z blachy stalowej też już robiłem ????, gdzieś w garażu jeszcze chyba ze dwie sztuki się walaja jak znajdę to pokaże ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 31 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Nie myliłem się walały się w garażu ???? stalowe wahadlowki na troć ????, dawne czasy. Takie jednorazówki można powiedzieć ????. Były pomalowane bezbarwnym lakierem do paznokci z brokatem ????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Wczoraj ukończone pół na pół miedziane i mosiężne cynowane jednostronnie z dość mocną przecierką na łuskach(na tych moich zdjęciach słabo to widać ???? )Blacha 1mm od 7cm 10g do 11cm 26g 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Piękna partyjka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Dziś znów trafiła mi się fajna zdobycz ???? ????. Ścianka 2.2mm No i na tyle było mnie dziś stać ???? coś ala krótszy Mors albo dłuższa Alga. Przeznaczenie Troć (chyba ????) Dla porównania z oryginalnym Morsem 1 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Ale sobie puknąłeś Jacenty Mnie się bardzo podoba. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Bajera wyglądają bardzo bardzo korzystnie ???? kolejna do kolekcji musi być ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Ale sobie puknąłeś Jacenty Mnie się bardzo podoba. Bajera wyglądają bardzo bardzo korzystnie ???? kolejna do kolekcji musi być ????Fajne że się podobają ????. A prawdę mówiąc jest to bardzo proste wykonanie nie wymaga praktycznie żadnej precyzji ???? ????. Tak że prostota też może być fajna ☺.Ja też lubię ten wzorek ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 To jeszcze dwie prostoty tylko o kształcie bardziej Trociowym ????, niby Trociowe bo każdy ma swoje ulubione kształty ????. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Dalsza część zabawy z prostotą (proste wykonanie ale czasochłonne ???? ).Te w wersji jeziorowej blacha 1.4mm 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Ach,jeszcze w kropeczki ????. Dwie na troć a mała na pstrągi ale nie dla mnie ja na pstrągi mam swoje Delbanki ???? ????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Nie no masakra wyglądają rewelacyjnie ???? Nigdy nie próbowałem swoich sił z lososiowatymi ale widzę że czas najwyższy zacząć z takimi cudami szanse są dużo większe ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Po ilości prezentowanych zdjęć z blaszkami odnoszę wrażenie że Ty Jacku bez klepania młotkiem chyba żyć nie możesz A blaszki jak zacne jak zawsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Poszedłeś w art 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 (edytowane) Brawo Ty. Edytowane 4 Listopada 2017 przez atb69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Nowy tydzień zaczyna mi się pechowo ????, nowy arkusz blachy mosieznej 1mm okazał się być blachą kruchą ????. Będzie przerąbane ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 ups... niedobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Jedynie mozna z tego gnomy porobic,lub spoony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Jest z tego jedne wyjście blachę do pieca lub pod palnik ???? ???? tylko czyszczenia od cholery potem albo będę robił nie czyszczone Jak ta Czy taki brudasek może być? Może na czystą wodę? To ta sama po czyszczeniu 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi