jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Ostatnia blaszka jaką zrobilem najwieksza jaką kiedykolwiek zrobilemNierdzewka 1.5 mm blaszka 13 cm 47 g.Czy zrobie jeszcze wieksza sam nie wiem ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Mam pytanie czy Jaż i Kleń żywi się tez takimi żabkami ?Umnie na moich odcinkach rzek nie wystepuja i niewiele o nich wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 W maju bym z tymi popróbował. Fajne, takich jeszcze nie było. Przypominają mi płoć. aaa.jpg Nawet baaardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Bylo takich wiecej ale zostaly 2Cieżkie byly 19-24 g. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Jak sie czlowiek nudzi to tak wychodzi dziśiejsze podobne ale inne niż na ostatnim zdięciu inny materiał blacha mosiadz 2mm 7cm 20g 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Ale na jezioro najbardziej lubie te Maja wyjatkową prace. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Jako ciekawostke dodam ze te cale zlote powstaly z jednego termostatu od silnika Perkins. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Trochę nie na temat ale pokaże moj patecik na nieplączacy zestaw do bocznego troka lub federa moze komus sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Ciekawe co na to @Delbanka? ;) Ładne te wahadełka! W jakich grubościach blachy występują?Wersje delbanek widziałem już różne. Moje są trochę inne Powodzenia w klepaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Wersje delbanek widziałem już różne. Moje są trochę inne Powodzenia w klepaniu No narrreszcie! ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Wybacz kolego, nie zawsze przeglądam wszystkie tematy ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Delbanki to zazwyczaj blacha 1.5 mm inne to od 1mm do 2.5 mm .Chetnie bym zobaczyl te twoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 odezwij się na priv z mailem to Ci podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Dzis to mi jakieś Karasie wyszly. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Dzis to mi jakieś Karasie wyszly.Rasowe! Widać, że nie japończyki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 To nie Japońce to nasze Polskie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Delbanki przed kąpielą w wodzie utlenionejA te juz pływająJutro zobacze co z tego bedzie . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 A to miały byc wlaśnie japońce takie wieksze 11 cm 26 g i 10 cm 21 gBlacha 1mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 A tu razem od 7g do 26 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Ach jeszcze cztery rekinki zrobily mi się 7 cm dwa 13g i dwa 14g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 24 godziny moczenia Delbanek w wodzie utlenionej efekt delikatna patyna troszkę za mało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Perhydrol będzie duuużo bardziej skuteczny. Różnica jak pomiędzy kwasem octowym, a kwasem solnym Tylko ostrożnie ze skórą - im mocniejsze, tym bardziej żrące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Perhydrol będzie duuużo bardziej skuteczny. Różnica jak pomiędzy kwasem octowym, a kwasem solnym Tylko ostrożnie ze skórą - im mocniejsze, tym bardziej żrące.Na pewno przetestuje . Pozd Jacek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Tak jak pisałem internauta ze mnie do bani ciagle coś robie nie tak wybaczcie. Opowiem jeszcze o takim malym stawku w mojej okolicy wystarczą 3-4 wypady na rybki i blaszki robią sie dosłownie czarne czemu nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Srebro i miedź czernieje od siarkowodoru, to chyba rybek tam nie powinno być Blaszki doszły- teraz czekam na sezon, dzięki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi