jacek.hetflaisz Opublikowano 9 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Będą łowić albo nie będą łowić oto jest pytanie ???? Zestawik dla kolegi ????. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Alu Mors 14.5cm 30g egzemplarz testowy gotowy Zabrałem go na dzisiejszą wyprawę pstragową ???? na sprawdzenie czy umie pływać ???? Nagrałem nawet jakiś kiepski filmik nawet dwa kiepskie filmiki ???? .Obydwa są na Youtube pierwszy to Wahadlowka alu Mors 14.5cm 30g Jacek Hetflaisz a drugi to Wahadlowka pstragową Delbanka 7g. Ale dalej nie wychodzi mi te wstawianie tych filmików tutaj ???? . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 (edytowane) (Jacku, skopiuj link nad filmem wstawionym w YouTube i wstaw tu i gotowe. ) Edytowane 10 Lutego 2018 przez Dokuś 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 (edytowane) Pływają pięknie???????????????? Edytowane 10 Lutego 2018 przez Damian83 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 (edytowane) Wiesiu dzięki za pomoc ????.Narazie coś mi to nie wychodzi ????, może kiedyś się nauczę ???? ????. A co do filmików to ciężko coś samemu nagrać nad rzeką i to jeszcze telefonem ????. W jednej ręce wędka w drugiej telefon nie wiadomo gdzie się patrzeć ????. I jeszcze brzegi rzeki ośnieżone i śliskie ???? ????. Edytowane 10 Lutego 2018 przez jacek.hetflaisz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Cacuszka!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Już są w komplecie Jedyna zmiana jaką stosuję do Delbanek to kotwiczki o nr większe niż zaleca Jacek W moich Delbankach nie ma to wpływu na brania kropasów Oczywiście zadziory zgniecione . I rybka też na kropasy Dzięki Jacek ! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Już są w komplecie Jedyna zmiana jaką stosuję do Delbanek to kotwiczki o nr większe niż zaleca Jacek W moich Delbankach nie ma to wpływu na brania kropasów Oczywiście zadziory zgniecione . I rybka też na kropasy Dzięki Jacek !Smakowity arsenał! Jakich kotwiczek i kółeczek używasz? Wyglądają na godne zaufania! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Smakowity arsenał! Jakich kotwiczek i kółeczek używasz? Wyglądają na godne zaufania! Kółka to kamatsu hyper strong 4mm czarne i kotwiczki gamaki 13 B lub owner ST36BC 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Kółka to kamatsu hyper strong 4mm czarne i kotwiczki gamaki 13 B lub owner ST36BC No też byłem ciekaw ???? ????. A tu jeszcze pokaże ???? drugiego mojego Heitza jutro muszę oddać znajomemu tego co od niego pożyczyłem i obiecałem mu jednego do gabloty tak że jeden zostanie mi na wzór. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 A tu jeszcze pokaże drugiego mojego Heitza jutro muszę oddać znajomemu tego co od niego pożyczyłem i obiecałem mu jednego do gabloty tak że jeden zostanie mi na wzór.Zawstydziłeś pierwowzór! A zaczepu na drugą kotwiczkę przy takim gabarycie nie robiłeś? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Zawstydziłeś pierwowzór! A zaczepu na drugą kotwiczkę przy takim gabarycie nie robiłeś?Wiesiu przy tych nie robiłem bo jedna będzie wisiała w gablocie u znajomego w sklepie wedkarskim jako poprostu ozdoba a druga zostaje u mnie jako wzór ???? tak że te dwie raczej łowić nie będą. ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Pragnę wystąpić do Ciebie Jacku z odezwą:Proszę nie rób li tylko na wzór i do gabloty. Takich blach za wiele na rynku nie ma, więc warto zaspokoić występującą niszę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Pragnę wystąpić do Ciebie Jacku z odezwą:Proszę nie rób li tylko na wzór i do gabloty. Takich blach za wiele na rynku nie ma, więc warto zaspokoić występującą niszę Dlatego jedną zostawiam na wzór aby w razie potrzeby zrobić następne ???? ????. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Niema jak rybcie 10cm i 11cm ????. Nie wiem czy to widać ale grzbieciki im troszkę przyciemniłem ????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Widać Jacku. Blaszki jak zawsze pierwsza klasa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Widać Jacku. Blaszki jak zawsze pierwsza klasa. Dzięki Sebastianie za uznanie ????. Pewnie nie wiele osób wie ale to Sebastian jest wszystkiemu winien ???? to on mnie tu na Jerka "zwerbował "???? ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Było warto, piękne rzeczy robisz. I jeszcze jak skuteczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 13 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Zestawik dla kolegi z forum wielkość 7-8cmRybki tej wielkości są najczęściej używane przeze mnie ????. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Troszkę alusków skończyłem ???? od tych to naprawdę łapska bolą ???? alu grubości 3mm. Wielkość 10cm, 12cm i 14.5cm 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Miał być Heitz 13cm ???? ale jakoś nie mam przekonania do tego wygięcia i wygiełem jednak na Rybkę ????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 A to gratisik do dzisiejszej wysyłki dla kolegi z forum ???? 14cm 40g mosiądz 1.5mm 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Trzeba się wziąć za resztki ???? Takie tam kombinacje aby coś zrobić ale się nie narobić ???? ale to nie takie proste. Delbanka w nowej odsłonie ????. Blacha mosiężna 1mm. Przewidywana gramatura 4-5g. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Bednarkę wziąłeś w obroty? Wyszło bardzo fajnie. Waga tez odpowiednia na niskie wody Jaką mają długość? Od spodu są złote? Widzę, że to przyciemnianie Ci się spodobało 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Bednarkę wziąłeś w obroty? Wyszło bardzo fajnie. Waga tez odpowiednia na niskie wody Jaką mają długość? Od spodu są złote? Widzę, że to przyciemnianie Ci się spodobało Nie to jeszcze nie bednarka ???? to takie resztki paski blachy mosieznej 1mm a że Delbanka mosiężna mi się nie sprawdzała to wolę taką ciemną wielkość to chyba coś około 4.5cm a od spodu cynowane i dodatkowo cyna przypalona aby nie było za bardzo błyszcząco tylko taki ołowiany odcień ????. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi