Skocz do zawartości

Moje wahadłówki Delbanka, Rybka i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

Zestawik dla kolegi z forum wielkość 7-8cm

Rybki tej wielkości są najczęściej używane przeze mnie .

Rybki i delbanka wczoraj dotarły - wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciach :clappinghands: . Dwie rzeczy mnie zaskoczyły - wydawały mi się na zdjęciach szersze niż w rzeczywistości, ale to może takie wrażenie się utworzyło w głowie i po drugie konkretne wygięcie. Ciekaw jestem bardzo ich pracy - już mógł by się niedługo zaczynać sezon na drapieżne :)

• Like 1

Rybki i delbanka wczoraj dotarły - wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciach :clappinghands: . Dwie rzeczy mnie zaskoczyły - wydawały mi się na zdjęciach szersze niż w rzeczywistości, ale to może takie wrażenie się utworzyło w głowie i po drugie konkretne wygięcie. Ciekaw jestem bardzo ich pracy - już mógł by się niedługo zaczynać sezon na drapieżne :)

Moje zdjęcia zazwyczaj są gorsze niż rzeczywistość ???? ale może to i dobrze że nie potrafię upiększyć niczego.

A co do pracy Rybki to nie potrafię jej opisać tak samo żaden filmik nie pokaże tego co się czuje na kiju to trzeba poczuć ????.

• Like 3

Przestańcie temu Jackowi tak słodzić bo ta cholera od kilku dni ma takiego lenia że nic nowego nie robi ???? dziś zrobił se trzy złote rybki i myśli że mu będą spełniały one życzenia ????.

Tak że gonić nieroba do roboty ???? ????.

post-65453-0-49838200-1519158341_thumb.jpgpost-65453-0-70742100-1519158354_thumb.jpgpost-65453-0-35461400-1519158374_thumb.jpgpost-65453-0-05946400-1519158387_thumb.jpgpost-65453-0-72247600-1519158403_thumb.jpgpost-65453-0-21317200-1519158416_thumb.jpg

• Like 11

Przestańcie temu Jackowi tak słodzić bo ta cholera od kilku dni ma takiego lenia że nic nowego nie robi dziś zrobił se trzy złote rybki i myśli że mu będą spełniały one życzenia .

Tak że gonić nieroba do roboty .

Jacek, spokojnie... Im mniej robisz, tym mniej blaszek na rynku... Im mniej blaszek na rynku, tym ich wartość wyższa i popyt większy! ;)

• Like 3

Bajeranckie już sobie powiedziałem że jak mam łowić na wahadła to tylko z tej ręki ???? czy te mają tą samą duszę co rybki ?

• Like 1

Cóż mogę powiedzieć cieszy mnie to że lubicie tu zaglądać ???? co do tego wzorku to jest to stary wzorek stary łuskownik który kiedyś stosowałem daje fajny efekt bo nacięcia z niego są takie klinowate i fajnie załamuje światło.

Te blaszki to są blaszki raczej na wodę płynącą a czy mają taką duszę jak rybki? ????.

Napewno się powtórzę ale dla mnie duszę to mają Delbanka i Rybka a cała reszta to ewentualnie mają duszyczki ???? .

Tylko moje zdanie nie powinno się liczyć bo ja też się mogę mylić a w dodatku te dwie mnie chyba zauroczyły ???? ????.

• Like 2