jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Jedna 9g reszta 4-5g. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Zestawik dla kolegi z forum wielkość 7-8cmRybki tej wielkości są najczęściej używane przeze mnie . Rybki i delbanka wczoraj dotarły - wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciach . Dwie rzeczy mnie zaskoczyły - wydawały mi się na zdjęciach szersze niż w rzeczywistości, ale to może takie wrażenie się utworzyło w głowie i po drugie konkretne wygięcie. Ciekaw jestem bardzo ich pracy - już mógł by się niedługo zaczynać sezon na drapieżne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Rybki i delbanka wczoraj dotarły - wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciach . Dwie rzeczy mnie zaskoczyły - wydawały mi się na zdjęciach szersze niż w rzeczywistości, ale to może takie wrażenie się utworzyło w głowie i po drugie konkretne wygięcie. Ciekaw jestem bardzo ich pracy - już mógł by się niedługo zaczynać sezon na drapieżne Moje zdjęcia zazwyczaj są gorsze niż rzeczywistość ???? ale może to i dobrze że nie potrafię upiększyć niczego. A co do pracy Rybki to nie potrafię jej opisać tak samo żaden filmik nie pokaże tego co się czuje na kiju to trzeba poczuć ????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jonek222 Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Dobrze ,że zajrzałem do tego wątku śliczne wahadłówki na pewno będę zaglądać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Dobrze ,że zajrzałem do tego wątku śliczne wahadłówki na pewno będę zaglądaćNie no Janek!... Ledwie co dołączyłeś do społeczności Jerkbait a już odnalazłeś NAJWAŻNIEJSZY wątek Farciarzu!... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Nie no Janek!... Ledwie co dołączyłeś do społeczności Jerkbait a już odnalazłeś NAJWAŻNIEJSZY wątek Farciarzu!... Ma chłopak nosa do dobrych rzeczy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Przestańcie temu Jackowi tak słodzić bo ta cholera od kilku dni ma takiego lenia że nic nowego nie robi ???? dziś zrobił se trzy złote rybki i myśli że mu będą spełniały one życzenia ????. Tak że gonić nieroba do roboty ???? ????. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Nie szalej z tą krytyką Jak spojrzę w kierunku Wiejskiej to widzę tam co najmniej kilkuset leni 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Przestańcie temu Jackowi tak słodzić bo ta cholera od kilku dni ma takiego lenia że nic nowego nie robi dziś zrobił se trzy złote rybki i myśli że mu będą spełniały one życzenia .Tak że gonić nieroba do roboty .Jacek, spokojnie... Im mniej robisz, tym mniej blaszek na rynku... Im mniej blaszek na rynku, tym ich wartość wyższa i popyt większy! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 To tak ???? , że w sumie nie wiem jak ???? zrobiłem takie dwie i za bardzo nie wiem po co ????, czasami tak jest że jak mi się coś znudzi to dla odmiany zrobię coś tak sobie ????. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Ładne mi po co... Rób takich więcej Zaje....ty wzór. Jakby go tak jeszcze wypełnić srebrem byłoby super ciekawie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Ładne mi po co... Rób takich więcej Zaje....ty wzór. Jakby go tak jeszcze wypełnić srebrem byłoby super ciekawie To tak miało w sumie być ???? ale niestety patyna zeźarła cyne ???? i tak wyszło ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 ... i dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Była sobie rurka alu ???? Jest sobie Rybka alu 10cm 15g ????. Alu grubości 2mm. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Zdjęcia to mi nie wychodzą ????. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Uwielbiam tu zaglądać, nie mogąc przy okazji wyjść z podziwu jak z kawałka rurki czy innego żelastwa Tworzysz tą biżuterię Nawet nie piszę "prosimy o więcej", bo pewnie jutro bladym świtem już coś nowego się pojawi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Oj tam zaraz nie wychodzą Wychodzą tylko inaczej , ale srebro widać. Jak tak trochę dostanie naturalnej patyny to będzie killerek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Fajny wzór zrobiłeś????????jak zawsze ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AN05 Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 O! Jakiś nowy wzór "łuski" chyba? . Ładny! NIe mogę wyjść z podziwu w jakim tempie powstają nowe blaszki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Zdjęcia to mi nie wychodzą ????. 20180222_200903.jpg 20180222_200848.jpg 20180222_200559.jpg 20180222_200331.jpg 20180222_200231.jpg 20180222_200303.jpgBajeranckie już sobie powiedziałem że jak mam łowić na wahadła to tylko z tej ręki ???? czy te mają tą samą duszę co rybki ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Cóż mogę powiedzieć cieszy mnie to że lubicie tu zaglądać ???? co do tego wzorku to jest to stary wzorek stary łuskownik który kiedyś stosowałem daje fajny efekt bo nacięcia z niego są takie klinowate i fajnie załamuje światło. Te blaszki to są blaszki raczej na wodę płynącą a czy mają taką duszę jak rybki? ????. Napewno się powtórzę ale dla mnie duszę to mają Delbanka i Rybka a cała reszta to ewentualnie mają duszyczki ???? . Tylko moje zdanie nie powinno się liczyć bo ja też się mogę mylić a w dodatku te dwie mnie chyba zauroczyły ???? ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 ... wzorek stary łuskownik ... to dobrze, że łuskownik, bo przeczytałem pierwotnie kłusownik i przez chwilę nie wiedziałem, kim się inspirowałeś ...te dwie mnie chyba zauroczyły - tak trzymaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Jacek fajne trociówki, jakie wymiary i waga? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Może to już nie jest blady świt ????, ale nie ma jak to z rana Delbanka wyklepana ????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Jacek fajne trociówki, jakie wymiary i waga?Jeśli pytasz o te to jedna coś około 7cm 16g a druga 6cm 12g raczej na letnie trocie ????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi