krzysiek gżybek Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Skoro już blaszka jest w dwóch częściach, to może nawierć po dwie dziurki (oczywiście od mocowania i dla kotwiczki również ) i zrób "łamańca". Nie mam pojęcia, czy taka konstrukcja będzie pracować, ale co masz do stracenia? będzie ładnie pracować(zrbiłem kilka takich)ale trzeba cały czas zwijać.zatrzymasz na moment składa się w pół,o opadzie można zapomnieć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 będzie ładnie pracować(zrbiłem kilka takich)ale trzeba cały czas zwijać.zatrzymasz na moment składa się w pół,o opadzie można zapomnieć.Jakoś nie moge się za nią zabrac ale kiedyś to zrobie łączyłeś jednym czy dwoma kółeczkami w dwóch miejscach czy w jednym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Dziś troszkę mnie poniosło . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Miła niespodzianka od Jacka Dzięki wielkie! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) Dziś troszkę mnie poniosło .Oryginalny żarłacz biały! To błystka czy brelok? Edytowane 17 Marca 2017 przez Dokuś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Miła niespodzianka od Jacka Dzięki wielkie! Prosze bardzo.Wielkość dobra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Miła niespodzianka od Jacka .....Oj tam- ja też mam i się nie chwalę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Oryginalny żarłacz biały! To błystka czy brelok?Blaszka (rekin nowy) breloków jeszcze nie robie ale na brelok też by mogła być. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Oby szczupakom starczyło odwagi w konfrontacji z TAKIMI rekinami! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Oby szczupakom starczyło odwagi w konfrontacji z TAKIMI rekinami! Oby same do łódki mi nie wskakiwały ze strachu bo łódka za wielka to nie jest ryzyko jest że zatonie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Wielkość dobra ?Idealne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Idealne Ale brzydule co nie?Ale nie przejmuj się tym ja na początku wstydziłem się z tym chodzić nad rzeką bo sie dziwnie patrzeli inni na te brudaski ale je pokochałem tak bym to nazwał i teraz są to najpiękniejsze blaszki dla mnie mimo to jak wyglądają.( czasami to nie wiem czy nie złapałem jakiejś obsesji na ich punkcie.)A zresztą przecież celowo je takie brzydkie robie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Czemu niby brzydkie ? Najważniejsze, że łowią.Ładnie, starannie wykonane. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Czemu niby brzydkie ? Najważniejsze, że łowią.Ładnie, starannie wykonane. Ciesze się że dostrzegasz w nich coś pozytywnego , teraz jeszcze żebyś na nie połowił pstrągów to będe zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 A to kilka Rybek ze sarszej produkcji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Pamiętacie goNie będzie brelokiem.Bardzo fajnie pracuje i będzie łowił ." Żarłacz złoty" 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 O taki rekin to skarb . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 O taki rekin to skarb . I świeci się jak złoto! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 A to delbanka taka pomarszczona 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 W ławicy bezpieczniej. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 A tu tradycyjnie morso podobne na lekko 9 cm 13g 9.5 cm 16g blacha 1mm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Dziś praca z nierdzewką a la mors około 9.5 cm waga 10 g blacha 0.8 mm takich lekkich jeszcze nie robiłem w stosunku do wielkości jeśli ktoś z takimi lekkimi miał do czynienia to chetnie bym wysłuchał jakiejś podpowiedzi opinie na temat tak cienkich blach.To jak liśc z drzewa prawie . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 I jescze 3 szt nierdzewki i jedna miedz nierdzewki to 11g,16g,18g miedziana 17g największa wielkość algi 3+ lub 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Delbanki w nowych szatach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 I jeszcze takie zrobiły mi się nierdzewka 1.5 mm waga 18,23,23,24,25 g mors 1 dla porównaniaRobie czasami takie kształty choć to nie moja bajka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi