Andrzej Stanek Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 (edytowane) Ciekawe co to jest ten "dzień konia"?Z czymś to kojarzę ale nie jestem pewien . Dzień kiedy wszystko idzie idealnie nawet jak się specjalnie nie starasz, tak było z Twoimi... Podawałem różne inne zacnych autorów i nic, "rybki" notabene kopiące jak konik prowokowały nad wyraz skutecznie . Za kilka dni powtórka, ciekaw jestem efektów... Pozdrawiam. Edytowane 21 Maja 2018 przez Andrzej Stanek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Ja też nie mam tych mikro ???? co będzie to będzie piszę na priv ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Jacku nie chcę Cię podpuszczać ale 2cm blaszki chyba nie dasz rady zrobić A jak by Ci się udało to piszę się jako pierwszy do kolejki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 A ja się nie piszę z obawy o zdrowie kolegi 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Dzień kiedy wszystko idzie idealnie nawet jak się specjalnie nie starasz, tak było z Twoimi... Podawałem różne inne zacnych autorów i nic, "rybki" notabene kopiące jak konik prowokowały nad wyraz skutecznie . Za kilka dni powtórka, ciekaw jestem efektów... Pozdrawiam. Andrzeju tak też podejrzewam ???? że to rybka jest tym koniem ????. Tak więc cieszę się bardzo z tego że te moje źrebaczki ???? tak se brykaja ????. Życzę powodzenia i pozdrawiam oraz czekam na następne wieści z nad wody. Jacku nie chcę Cię podpuszczać ale 2cm blaszki chyba nie dasz rady zrobić A jak by Ci się udało to piszę się jako pierwszy do kolejki Alku Ty nie zaczynaj znowu ???? nawet jak zrobię to nie pokaże ????????????. No dobra będziesz pierwszy w kolejce ????????. A ja się nie piszę z obawy o zdrowie kolegi No i tak się poznaje przyjaciół w ciężkich czasach ????????. Artur dzięki za okazanie litości ????????. Dobra nie przejmujcie się czasami głupoty piszę ????????????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Jackowe delbanki robią światową karierę, doczekały się zdjęcia artystycznego . Miałem nosa, że w zeszłym roku zwróciłem na nie uwagę . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Jackowe delbanki robią światową karierę, doczekały się zdjęcia artystycznego . Miałem nosa, że w zeszłym roku zwróciłem na nie uwagę .Sławku na zdjęciach robionych przez Andrzeja wszystko wygląda jak milion dolarów ☺. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 To teraz moje fotki troszkę mniej artystyczne ????????. Ale są jakie są coś tam widać ????. Kolejny zestaw mieszany czekam tylko na akceptację. Idę klepać dalej ???? ????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 To teraz moje fotki troszkę mniej artystyczne . Ale są jakie są coś tam widać .Kolejny zestaw mieszany czekam tylko na akceptację. Idę klepać dalej .Nie no... Chyba, że... ...Ale raczej nie... Choć właściwie.... Nie no nie!... Sam nie wiem... ...Chyba zaakceptuję... W razie czego się wycofam!... :D 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 (edytowane) Ja ulżyłem Jackowi zamawiając nie polerowane i nie malowane, błyszczące błyszcze u mnie się nie sprawdzają- to co ma się chłopak trudzić Inaczej mówiąc: im brzydsze szkarady tym łowniejsze Edytowane 22 Maja 2018 przez ObraFM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 I ja się chyba Jacku nie długo do Ciebie odezwę o wyklepanie kilku rybek. Ale bez obaw, te najmniejsze jeszcze mam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Nie no... Chyba, że... ...Ale raczej nie... Choć właściwie.... Nie no nie!... Sam nie wiem... ...Chyba zaakceptuję... W razie czego się wycofam!... :D Wiesiu nie wybrzydzaj, bo kolejka się wydłuża . Towar I klasa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 (edytowane) Wiesiu nie wybrzydzaj, bo kolejka się wydłuża . Towar I klasa Toż ja chciałem Jackowi tylko zdrowia zaoszczędzić, że "niby ledwo, ledwo z akceptacją.... ...i, że troszkę sobie odpocznie, ale widzę, że to system perpetum mobile - samo się nakręcający! I pięknie! Blaszki jak ta lala - każdy widzi! Edytowane 22 Maja 2018 przez Dokuś 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Wiecie co ???? a idę zaraz na ryby ????????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Toż ja chciałem Jackowi tylko zdrowia zaoszczędzić, że "niby ledwo, ledwo z akceptacją.... ...i, że troszkę sobie odpocznie, ale widzę, że to system perpetum mobile - samo się nakręcający! I pięknie! Blaszki jak ta lala - każdy widzi! Wiesiu Ty mi lepiej powiedz jak te "perpetum mobile" cholera zatrzymać ???? ????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Zapomniałem ???? a tak było dziś na rybkach ???? fajnie było skrzyżowałem broń ???? jedną łowiłem a drugą się uczyłem łowić ???? ten okrągły kołowrotek to jakiś dziwny wynalazek ????. Z tą muchołapką to się chyba nie zaprzyjaźnie ciężko mi to idzie ???? ale rybka na muchołapke była tyle że chwalić się to zabardzo nie było czym ????. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Wiesiu Ty mi lepiej powiedz jak te "perpetum mobile" cholera zatrzymać .Jacek, wszystkich nas ucieszy wiadomość, że raczej nie ma na to szans i że jesteś przypadkiem słabo rokującym na wyjście z tego nałogu i że wcale dobrze byś się nie poczuł gdyby "machina" stanęła, więc będziemy robić miejsca na blaszki w pudełkach i dalej Cię dopingować a Ty nie szukaj w nas mędrców uzdrawiających, bo my jeno biedne rybaki i marne owieczki ślepo podążające za Tobą w myśl Twojej religii... Amen, (Alem wymyślił(!) ...długie zdanie! ) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Sławku na zdjęciach robionych przez Andrzeja wszystko wygląda jak milion dolarów ☺.Nie wygląda tylko jest tym milionem dolarów, które posiadamy a nie doceniamy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 (edytowane) Jacek, wszystkich nas ucieszy wiadomość, że raczej nie ma na to szans i że jesteś przypadkiem słabo rokującym na wyjście z tego nałogu i że wcale dobrze byś się nie poczuł gdyby "machina" stanęła, więc będziemy robić miejsca na blaszki w pudełkach i dalej Cię dopingować a Ty nie szukaj w nas mędrców uzdrawiających, bo my jeno biedne rybaki i marne owieczki ślepo podążające za Tobą w myśl Twojej religii... Amen, (Alem wymyślił(!) ...długie zdanie! )Coś mi tu pachnie sektą A propos muchołapki Jacku, skoro za pierwszym razem "coś" już złowiłeś to super. Próbuj dalej i przekonasz się, że ten rodzaj wędkowania jest super, a zdobywanie wiedzy tajemnej (i sprzętu) potrwa długi czas Edytowane 23 Maja 2018 przez Delbanka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Jacku nie chcę Cię podpuszczać ale 2cm blaszki chyba nie dasz rady zrobić A jak by Ci się udało to piszę się jako pierwszy do kolejki Ja też!!! Mogę być drugi??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Coś mi tu pachnie sektą A propos muchołapki Jacku, skoro za pierwszym razem "coś" już złowiłeś to super. Próbuj dalej i przekonasz się, że ten rodzaj wędkowania jest super, a zdobywanie wiedzy tajemnej (i sprzętu) potrwa długi czas Noooo... nie wiem,???? tam nie ma korby żyłkę czy tam sznur trzeba ręką zwijać ???? to normalne jakieś średniowiecze czy co ????. Dobrze że bobry trochę drzew wycieły bo tak to wszystkie gałęzie moje ????????. Jeszcze będę próbował ???? ale nie wiem co z tego będzie ???? ????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Noooo... nie wiem, tam nie ma korby żyłkę czy tam sznur trzeba ręką zwijać to normalne jakieś średniowiecze czy co . Dobrze że bobry trochę drzew wycieły bo tak to wszystkie gałęzie moje .Jeszcze będę próbował ale nie wiem co z tego będzie .Próbuj , próbuj. Trafisz w końcu ładną rybkę, to wtedy złapiesz bakcyla 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Ostatnie z pod młotka ????. Jak ja lubię ten czerwony kolor ????????????. No i rozgrzewka ???? przed mniejszymi ???? Chyba te dwie zostawię sobie ???? ????. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 25 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Takie alu trijo ???? mi wyskoczyło w międzyczasie wielkość 10-10.5cm Osiemnastka będzie moja ???? ????. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Osiemnastka będzie moja .Ja wolę te szczuplejsze osiemnastki! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi