kalenji84 Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Witam prosze o opinie na temat tych spodniobutow uzywał ktos i jakie opinie albo jakie byscie polecili neopreny.http://allegro.pl/spodniobuty-neoprenowe-5mm-behr-rozm-44-45-i6652571817.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Kilka lat wstecz używałem intensywnie na plaży.Jak pamiętam przez cały sezon bez problemu, później służyły już tylko sporadycznie. Jak się materiał i jakość wykonania nie zmieniły to warte uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Witam.Posiadam te neopreny od jakiś 5 lat. Przez pierwsze 3 lata używałem intensywnie, teraz już rzadziej. Nic się nie pruje, nie przecieka, nie przeciera. Jedyne co bym dał na minus, to według mnie słabo ocieplone same buty. Bierz poprawkę na co najmniej dwie pary grubych skarpet. Tak jak kolega Maraky napisał, jeżeli są robione cały czas z tego samego materiału, to polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 U mnie sezon i jest cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Witam, używam ich 4 sezon. Od późnej jesieni do wiosny. Jesienią zaczęły cieknąć w kroku i zaczął odklejać się filc w gumiakach. Wszystko pokleiłem i myślę że jeszcze chwilę posłużą. Ogólnie polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Kilka lat temu kupiłem "starą serie" i było ok przez chyba pięć lat.Niedawno kupiłem nowe i non stop oddaje do reklamacji, wszystkie które dostałem ciekły na szwach- 3 pary z kolei, więc już ich nie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Czy ktoś ostatnio kupował ww neopreny? Przymierzam się do kupna czegoś w tej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 (edytowane) Witam. Posiada ktoś neopreny firmy behr ?Mogłabym kilka pytań bo niestety w sklepie nie raczyli odpowiedzieć na podstawowe pytania połączone z istniejącym wątkiem Edytowane 25 Stycznia 2021 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Mam kpl z butami z pianki eva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paanda Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Używam tych też i dają radę Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi