Skocz do zawartości

Shimano vanquish 2016 problem

Rekomendowane odpowiedzi

no masz na fb jak byk Przemysław Grobelny ;) w temacie o smarowaniu exista też taka lekka reklama była ;) złapał trochę praktyki to daje radę , wstrzelił się w dziurę na rynku bo serwisów jak na lekarstwo  a chętnych niezmierzone ilości :P niestety dalej snuje teorie prosto z innej galaktyki ale to raczej nie wpływa na brak chętnych wręcz odwrotnie.

Ja tylko znam hunter pike, a nie kto się kryje pod nickiem ;) Tak czy siak moderator powinien zareagować. Za zasługi nie wyleciał z forum, więc sprawa jest jasna. A że ciągnie na jb, to normalne. Gdzie znajdzie tylu amatorów topowego sprzętu?! Ktoś kto ma kołowrotek za 200 zł niechętnie wydaje 50-100 zł za serwis plus wysyłki.

Krzysiu śmiesznie jest przynajmniej. Kolejna wtopa za wtopą, wtopę pogania :-))))

Śmiesznie to jest jak sobie tylko piszemy. Gorzej jak komuś coś spier... Wtedy kłopot i prośba do tych, którym ten kolega tak często umniejsza. Zresztą jest nowy dystrybutor Shimano, jest serwis działający a nie tylko symulujący działania, wiec wszelkie kroki odnośnie serwisowania sprzętu na gwarancji skierowałbym do filii Shimano w PL.

Ciągnie wilka do lasu tzn do Jerkbaita :-)

Kolego od Vańka a dostałeś w gratisie makaron na uszy o zaproszeniu VIP na Rybomanie i czapeczce Shimano?

Te rzeczy były wyżebrane przez Facebooka :-)))

Czy może o tej tulejce do ustawienia uszczelki pod oporówką za 400€ którą to niby posiada....?

Na potwierdzenie wysyła fotke którą dostał od kogo innego :-) też tą fotke zrobioną na ręku mam :-)))

Wszystkie konta pozakładane w styczniu i lutym i o tych samych godzinach się logują...dziwne....

I tak na koniec. Szanowny kolego 21 lutego zapytałeś o rozebranie Vańka i dostałeś namiar od kogoś z JB....to czemu te fotki do których link wkleiłeś są opublikowane na FB 12 lutego?

Wehikuł czasu normalnie :-) nic się nie zmieniło .....

Nie uważnie Pan patrzy na daty, to mój vanquish jest pokazany 12 lutego, kolegi jest na samym dole galerii a opublikowano zdjęcia 25 lutego. Widzę że snujecie sobie tutaj jakieś chore teorie, to wasz problem ja się z tego mogę tylko pośmiać, pewnie Pan Przemek też ma niezły ubaw czytając co piszecie. Bez odbioru.

Nie uważnie Pan patrzy na daty, to mój vanquish jest pokazany 12 lutego, kolegi jest na samym dole galerii a opublikowano zdjęcia 25 lutego. Widzę że snujecie sobie tutaj jakieś chore teorie, to wasz problem ja się z tego mogę tylko pośmiać, pewnie Pan Przemek też ma niezły ubaw czytając co piszecie. Bez odbioru.

Cześć Tereska :-)

Zapytaj swojego guru o historie tej tulejki i czapeczki....

I podziel się tym tutaj....

Edytowane przez przemo_w

Cześć Tereska :-)

Zapytaj swojego guru o historie tej tulejki i czapeczki....

I podziel się tym tutaj....

na imię mam Karol, nie pamiętam bym z Panem pił brudzia a kolegami nie jesteśmy by mi Pan pisał per ty. Z zawodu jestem szanowanym prawnikiem i nie zamierzam z Panem dyskutować o nieistotnych dla mnie sprawach ani o nic się dopywać kogokolwiek, ja z serwisu jestem zadowolony i to ma dla mnie znaczenie a nie pańskie wywody.

Nie wiem jak inni ale ja tam dostałem prv z delikatnie nachalną reklamą serwisu kołowrotków przez kolegę Przemka. Tylko nie wiem od kogo bo usunąłem wiadomość.Ale na pewno był ktoś z kilkoma postami.

Edytowane przez maicke82

a ja się zapytam w prost

czy rozebranie kolowrotka jest czymś trudnym że trzeba w obce ręce wysyłać ?

ja sobie ogarniam sam i nie patrzę czy to stella za dwa koła czy mikado za dwie dychy

tam nie ma nic trudnego

jak ktoś nie wie jak rozebrać to są schematy, jest internet , YouTube itd

Edytowane przez tony1983
  • Like 1

tony1983, rozebrać i złożyć nowy, niezmęczony kołowrotek to nie problem.

Złożyć używany kołowrotek tak żeby pracował poprawnie, poprawić po kimś skopany serwis to wyzwanie które nawet wprawionych serwisantów potrafi zaskoczyć.

...Schody się zaczynają jak jest jakaś usterka, a przyczyny nigdzie nie widać, albo jak po samodzielnym dłubaniu pojawia się nowy niuans w pracy kołowrotka...i wtedy to "masło" zjełczeje... :D

Nie wiem jak inni ale ja tam dostałem prv z delikatnie nachalną reklamą serwisu kołowrotków przez kolegę Przemka. Tylko nie wiem od kogo bo usunąłem wiadomość.Ale na pewno był ktoś z kilkoma postami.

To już jest mistrzostwo......

Pisałeś odnośnie TP i masz... Uderz w stół a " łapacze" się odezwą :-))))

• Like 1

To już jest mistrzostwo......

Pisałeś odnośnie TP i masz... Uderz w stół a " łapacze" się odezwą :-))))

trochę kultury ! szanowani Panowie Łapacze ! pamiętaj...nie pszczelarz....a szanowany Pan Pszczelarz !

Edytowane przez Profil_Nieaktywny

a ja się zapytam w prost

czy rozebranie kolowrotka jest czymś trudnym że trzeba w obce ręce wysyłać ?

ja sobie ogarniam sam i nie patrzę czy to stella za dwa koła czy mikado za dwie dychy

tam nie ma nic trudnego

jak ktoś nie wie jak rozebrać to są schematy, jest internet , YouTube itd

No niby masz rację. Konstrukcje proste, schematy  czytelne, a że nie zawsze po złożeniu jest tak jak przed, to już chyba tylko  złośliwość jakaś. No przynajmniej ja tak miewam :D . Na szczęście są jeszcze dobrzy  ludzie, którzy wyciągną pomocny śrubokręt i przy tym nawet nie op******ą, że co pan mi przysyła, że kto to panu tak s********ł?  

• Like 1