mrufa8 Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 (edytowane) Witam,W maju najprawdopodobniej wyskoczę na tydzień pouganiać się za szczupłymi i okoniami.Rejon w który uderzam to Silkeborg lub Skanderborg. Jeziora na których zamierzam walczyć to Julso, Brasso i ewentualnie Skanderborg. Pływał ktoś po tych rejonach? Może podzielić się jakąś ciekawą wiedzą ? Może ma jakieś namiary na ciekawe noclegi z wypożyczalniami sprzętu pływającego? I najważniejsze moje pytanie, czy potrzebuję zrobić jakieś dodatkowe opłaty, żeby wędkować ze swojego pontonu z silnikiem spalinowym? Pozdrawiam i dzięki za wszystkie odpowiedzi! Edytowane 21 Lutego 2017 przez mrufa8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AliH Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Podepnę się pod temat bo również szukam informacji o tym regionie. Zwłaszcza opcji noclegu z łódką.Odnośnie zasad wędkowania i pływania to pewnie już znalazłeś ale wrzucić nie zaszkodzi. https://silkeborg-fiskeriforening.dk/info/pl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipiszta Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Witam kolegów mam pytanie odnośnie głębokości na jakiej szukać o tej porze dorsza na duńskich fiordach(mały bełt)okolice middelfart,a drugie miejsce (Langelands belt ) okolice spodsbjerg będe wedkował z pontonu 4.20 echo wszystko jest. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekk Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 witamMrówa wybiera się na tę wyprawę razem ze mną, czy naprawdę nikt nie może nic podpowiedzieć nt. łowienia w Julso, Brasso i ewentualnie Skanderborg ??Zastanawia nas czy wybraliśmy dobre jeziora, czy faktycznie jest tam sporo drapieżników? ewentualnie czy w okolicy są jakieś ciekawe miejsca do połowu.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Odpowiedzieć to by pewnie mógł nie jeden użytkownik tego forum. Ale Ci którzy tam mieszkają i pracują (i są etyczni, a są w duuużej mniejszości) nie chcą reklamy i rozgłosu znając nasze "polskie kormorany"... Nie zrozum mnie źle, ale tamtejsze wody też bardzo łatwo wyrybić znając podeście naszych "ziomali". Przekonałem się o tym na przestrzeni kilku lat jeżdżąc do DK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekłotrek Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Witajcie,z racji tego że przeniosłem się do Danii w okolice skanderborga szukam informacji na temat tutejszych łowisk. Wędkowanie jakie mnie głównie interesuje to spinning i karpiowanie. Może znajdzie się osoba która mieszka także w tych okolicach lub kiedyś mieszkała i powie mi co i jak, co wolno a czego nie. pozdrawiamPiotrcatch&relase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Może to Ci pomoże: http://www.angling-eastjutland.dk/dk/index.htm http://www.fiskekort.dk/pl/1_106.aspx?ptid=9Na FB jest grupa Wędkarz polski w Danii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi