Skocz do zawartości

Skuteczne przynęty które trudno dostać....

Grzegorz Garnek

Rekomendowane odpowiedzi

Ja miałem taką przynętę, a w zasadzie 2 bo ta sama przynęta w 2 rozmiarach, niestety miałem gdyż poległy na dnie, a były to świetne wabiki szczupakowe :(

Były to niepozorne i wydawałoby się masowo dostępne blachy Mors z firmy Balsax, w rozmiarach 2 i 3.

Błystki były pokryte folią holograficzną, do tego zrobione z dosyć cienkiej blachy przez co można było prowadzić je płytko nad zielskiem bez zaczepów, niestety od kilku lat szukam ich i nie mogę natrafić :(

• Like 3

Pojawiły się rynku, ale nie wiem czy w ogólnej sprzedaży (czy tylko dla wtajemniczonych) blachy wahadłowe, duże, POZŁACANE.

Ponoć drogie i trudno dostępne.

Chętnie bym nabył.

Pozłacane 24 karatowym złotem błystki wahadłowe, produkuje kanadyjska firma Williams.

Jednak wszystkie błystki - bez względu na to czy są pokryte srebrem, złotem czy też miedzią - są bardzo droge, szczególnie gdy odniesiemy ich cen do jakich przywykliśmy w przypadku tych przynęt w Polsce.

• Like 1

Błystka wahadłowa którą widziałem mierzyła ok 12-15 cm długości.

Pozłacane 24 karatowym złotem błystki wahadłowe, produkuje kanadyjska firma Williams.

Jednak wszystkie błystki - bez względu na to czy są pokryte srebrem, złotem czy też miedzią - są bardzo droge, szczególnie gdy odniesiemy ich cen do jakich przywykliśmy w przypadku tych przynęt w Polsce.

Czy są dostępne w Polsce?

Błystka wahadłowa którą widziałem mierzyła ok 12-15 cm długości.

Czy są dostępne w Polsce?

Ja kupowałem na ebay, ale nie były to aż tak wielkie przynęty. Największe jakie widziałem mierzyły 4 do 4.5''.

Ale na rynku amerykańskim nie wykluczone, że są także większe rozmiary, także 5 czy też 6''.