Grzegorz Garnek Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Witam, założyłem ten wątek ponieważ chyba każdy z nas ma jaką przynętę bardzo łowną albo jakiejś szuka i nie może znaleźć. Może uda nam się nawzajem sobie pomóc. Zapraszam do rozmowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Tutaj pasuję nieprodukowany Cannibal 15 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Garnek Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 No niestety jest tylko 12,5cm ale może kiedyś Savage skusi się na 15cm, ale jest sporo innych ciekawych gum w tym rozmiarze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Garnek Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 np STORM R.I.P. SHAD 8" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 (edytowane) RIP shad są choćby tutaj: http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/storm-rip-shad-g5-a21-p1833-k18230.html Edytowane 21 Lutego 2017 przez lukson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Witam, założyłem ten wątek ponieważ chyba każdy z nas ma jaką przynętę bardzo łowną albo jakiejś szuka i nie może znaleźć. Może uda nam się nawzajem sobie pomóc. Ja szukam. Jak chciałbyś pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Garnek Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 możemy sobie na wzajem pomagać, każdy ma jakieś źródła gdzie są albo gdzie są taniej. A czego szukasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Jest taki dział: KUPIĘ-ZAMIENIĘ-ODDAM - tam zamieszczamy oferty poszukiwanych przynęt i innych fantów... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 No niestety jest tylko 12,5cm ale może kiedyś Savage skusi się na 15cm, ale jest sporo innych ciekawych gum w tym rozmiarze.już dawno się skusił sam mam kilka. inna sprawa, że aktualnie chyba nie do dostania w sklepach, ale np. na giełdzie były niedawno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Ja miałem taką przynętę, a w zasadzie 2 bo ta sama przynęta w 2 rozmiarach, niestety miałem gdyż poległy na dnie, a były to świetne wabiki szczupakowe Były to niepozorne i wydawałoby się masowo dostępne blachy Mors z firmy Balsax, w rozmiarach 2 i 3.Błystki były pokryte folią holograficzną, do tego zrobione z dosyć cienkiej blachy przez co można było prowadzić je płytko nad zielskiem bez zaczepów, niestety od kilku lat szukam ich i nie mogę natrafić 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Pojawiły się rynku, ale nie wiem czy w ogólnej sprzedaży (czy tylko dla wtajemniczonych) blachy wahadłowe, duże, POZŁACANE.Ponoć drogie i trudno dostępne.Chętnie bym nabył. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojciechKrzyszczyk Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 No niestety jest tylko 12,5cm ale może kiedyś Savage skusi się na 15cm, ale jest sporo innych ciekawych gum w tym rozmiarze.No to miła informacja. 15 jeszcze w tym roku się pojawi. Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maroni26 Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) U mnie najbardziej łowną przynętą jest SG canibal w kolorze perłowo niebieskim z czerwonym ogonkiem i obrotówki DAM i mepps w kolorze miedzianym. Tymi przynętami złowiłem najwięcej ryb. Edytowane 22 Lutego 2017 przez maroni26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 No to miła informacja. 15 jeszcze w tym roku się pojawi. Pozdrawiam.W końcu pewna informacja od osoby, która posiada sprawdzone informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Pojawiły się rynku, ale nie wiem czy w ogólnej sprzedaży (czy tylko dla wtajemniczonych) blachy wahadłowe, duże, POZŁACANE.Ponoć drogie i trudno dostępne.Chętnie bym nabył.Pozłacane 24 karatowym złotem błystki wahadłowe, produkuje kanadyjska firma Williams.Jednak wszystkie błystki - bez względu na to czy są pokryte srebrem, złotem czy też miedzią - są bardzo droge, szczególnie gdy odniesiemy ich cen do jakich przywykliśmy w przypadku tych przynęt w Polsce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Błystka wahadłowa którą widziałem mierzyła ok 12-15 cm długości. Pozłacane 24 karatowym złotem błystki wahadłowe, produkuje kanadyjska firma Williams.Jednak wszystkie błystki - bez względu na to czy są pokryte srebrem, złotem czy też miedzią - są bardzo droge, szczególnie gdy odniesiemy ich cen do jakich przywykliśmy w przypadku tych przynęt w Polsce. Czy są dostępne w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielan Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Świetne są przynęty Gunki G'bump 14 cm w kolorze hot fire Tiger - niestety na targach dowiedziałem się, że ten kolor w tym rozmiarze nie będzie już dostępny. Skubaniec kosił w listopadzie pajki aż miło było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Błystka wahadłowa którą widziałem mierzyła ok 12-15 cm długości. Czy są dostępne w Polsce? W cholerę tego williams-wabler-w60or-blystka-wahadlowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Widziałem, ale to nie te .Będę u kolegi, który to ma w następnym tygodniu. To zrobię zdjęcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Welik Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Fajna przynęta którą ciężko mi znaleźć w Polsce to Savage Gear Loose Body Flat Shiner 14 cm. Dobra guma na szczupaki: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Błystka wahadłowa którą widziałem mierzyła ok 12-15 cm długości. Czy są dostępne w Polsce?Ja kupowałem na ebay, ale nie były to aż tak wielkie przynęty. Największe jakie widziałem mierzyły 4 do 4.5''.Ale na rynku amerykańskim nie wykluczone, że są także większe rozmiary, także 5 czy też 6''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 A możesz wstawić zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Abu Garcia Svartzonker MCRubber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 (edytowane) Zgłoś się do gościa na priv co założył ten wątek. Pomoże Edytowane 24 Lutego 2017 przez Marcin Ostróda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszannopol13 Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 http://www.hongkong.fi/fi/kalastus-ja-veneily/kalastus/vieheet-ja-uistimet/haukijigit/svartzonker-mcrubber-shad-kalajigi-2-kpl-pkt/p/2732613/ Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi