bartolomeo213 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) Panowie a może wiecie gdzie dostanę takie wachadlowki ?Ewentualnie jaka firma je produkuje niestety nie znam producenta a nie jestem w stanie ich znaleźć :/ Edytowane 26 Lutego 2017 przez bartolomeo213 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Pamiętam jedną z pierwszych swoich zasługujących na miano skutecznych przynęt na szczupaki, kupiona w latach 90' i w tamtym okresie bardzo skuteczna. Miała ok 7,5-8,5 cm. Podobna jak ta w załączonym zdjęciu (firmy Relax) z tym, że tamta posiadała zwykły ogonek - nie typu kopyto.Oczywiście ostatni egzemplarz został w zaczepie, obecnie chyba ciężki do trafienia...To nie było coś z Renosky Lures przypadkiem ?... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 (edytowane) To nie było coś z Renosky Lures przypadkiem ?...Dzięki za trop, coś znalazłem: http://www.ebay.de/itm/Kopyto-Relax-Xtra-Soft-Nature-16cm-Ripper-Print-Renosky-/170950394801 Edytowane 27 Lutego 2017 przez bony20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Ktoś wie gdzie to kupic poza States?podobnehttp://www.pirania-sklep.pl/woblery/river-2-sea/whopper-plopper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Ktoś wie gdzie to kupic poza States?Może przez fb ? https://www.facebook.com/lakexlures/?fref=ts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Na Drużno w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Pamiętam jedną z pierwszych swoich zasługujących na miano skutecznych przynęt na szczupaki, kupiona w latach 90' i w tamtym okresie bardzo skuteczna. Miała ok 7,5-8,5 cm. Podobna jak ta w załączonym zdjęciu (firmy Relax) z tym, że tamta posiadała zwykły ogonek - nie typu kopyto.Oczywiście ostatni egzemplarz został w zaczepie, obecnie chyba ciężki do trafienia...Chodzi o coś takiego ? Została mi ostatnia sztuka ,odkopana w czeluściach pudła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Chodzi o coś takiego ? Została mi ostatnia sztuka ,odkopana w czeluściach pudła.Zdjęcie0846.jpgŁowiłem na takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olabo Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Może przez fb ? https://www.facebook.com/lakexlures/?fref=tsTo ciagle USA [emoji53] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioligi Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Pamiętam jedną z pierwszych swoich zasługujących na miano skutecznych przynęt na szczupaki, kupiona w latach 90' i w tamtym okresie bardzo skuteczna. Miała ok 7,5-8,5 cm. Podobna jak ta w załączonym zdjęciu (firmy Relax) z tym, że tamta posiadała zwykły ogonek - nie typu kopyto.Oczywiście ostatni egzemplarz został w zaczepie, obecnie chyba ciężki do trafienia... Mam te malowanki jak na nie mówię relaxa:) Jeszcze w innych kolorach - zastąpione potem laminatami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 (edytowane) to już nie robią?Robią, ale 10cm i 23 g. Zupełnie inna praca, pokrój boczny w kształcie łyżki. Te dwunastki patrząc z boku miały kształt S Edytowane 27 Lutego 2017 przez Gadda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Chodzi o coś takiego ? Została mi ostatnia sztuka ,odkopana w czeluściach pudła.Zdjęcie0846.jpg Dokładnie taka przynęta: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JPSt Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 (edytowane) Rublex Ondex w wielkościach 6 (czy była 7ka?). Złoty i srebrny z czerwonymi elementami.Nieobecny... Edytowane 14 Maja 2017 przez JPSt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Robinson Tanker - super mięciutka gumka z pęcherzem powietrza, pracuję pozostawiona na dnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Abu Garcia Svartzonker MCRubber Naprawdę nie widziałem tej gumy- a przerobiłem sobie na identycznie pracującą wielką gumę Relaxa Skalpel, lutownica (z grotem), potem nad gazem "wygładziłem" krawędzie- i zamiast za 50 zrobiłem za 13 zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rraptor Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Panowie, a wiecie skąd najlepiej ściągnąć przynętę "Mike the Pike" 20 cm w kolorze Chopper Pike? W PL już niedostępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havabbor Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Prosze bardzo nawet z linkiem http://m.ebay.de/itm/142190147985?_mwBanner=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rraptor Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi