lukaszannopol13 Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 http://m.motonet.fi/fi/tuote/4012834/Svartzonker-McRubber-21-cm--95-g-2-kpl Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Bardzo skuteczne są woby lurebuilderów znad wody w której zamierza się łowić. Ale najskuteczniejsze z tych bardzo skutecznych są od tych lurebuilderów, z którymi wypiło się pare butelek. Taka przynęta może mieć też sporo rys, ślady zębów....i swoją historię Hajs panowie nie wystarczy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Bardzo go lubię. Skubaniec jest mega łownym łamańcem 35mm. U nas nie widziałem sprowadzam co jakiś czas jako wunderwaffe i zawsze robi robotę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 A możesz wstawić zdjęcie?Zamiast fot.http://www.zloty-karas.pl/index.php?route=product/search&search=williams&page=6 Tu możesz zobaczyć ofertę na polski rynek i kupić taniej niż na ebay z uwagi na koszty przesyłki.Ja mam tylko model Williams Wabler 50 w różnych kolorach i innych wielkościach, także pozłacany.Natomiast model Williams Whitefisch C90 ma długość 6'' i w kolorze gold jest również dostępny.Williams Whitefish 15''.pdfW załączeniu PDF tej błystki w kolorach srebrnym i złotym, ale znaleźć je aby kupić można wyłącznie na ebay.Obydwa wymienione modele mają bardzo dobrą opinię jeśli chodzi o łowność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 To jest to. Strzał w dziesiątkę.Dzięki będę jej szukał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Błystka ma 15cm czyli 6'' widocznie zbyt wcześnie to pisałem, bo jednostki mi się pomyliły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Bardzo go lubię. Skubaniec jest mega łownym łamańcem 35mm. U nas nie widziałem sprowadzam co jakiś czas jako wunderwaffe i zawsze robi robotę. fuwa99.jpgRafał co to za wabik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domino Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Wobler Strike Pro Challenger 9 cm 11cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Rafał co to za wabik? Shimano z serii Cardiff 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 jak mówisz, że taki gieroj, to zamówię sobie przy okazji takiego ciemnego brudasa na mętna wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Co polecę do JP to kilka zawsze kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Rapala tail dancer shallow 9 cm S. Nie mogę kupić. Miałem dwa, jeden został w Wiśle, a drugi wsiąkł gdzieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 płytka , "wygrzbiecona" Siódemka Widła strugana z korzenia została mi jedna i niestety już tak pogryziona, że za każdym razem trzeba ją suszyć, bo chłonie wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 płytka , "wygrzbiecona" Siódemka Widła strugana z korzenia została mi jedna i niestety już tak pogryziona, że za każdym razem trzeba ją suszyć, bo chłonie wodęA Janusz Ci takiej drugiej nie zrobi? Wyślij mu fotkę i już. Jedyna różnica pewnie byłaby taka że nowy już z pianki nie z korzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 próbowałem, nie podjął tematu, zaproponował aktualny model, który ma jednak inny kształt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 próbowałem, nie podjął tematu, zaproponował aktualny model, który ma jednak inny kształtA może któryś z kolegów z forum HM by się podjął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Pamiętam jedną z pierwszych swoich zasługujących na miano skutecznych przynęt na szczupaki, kupiona w latach 90' i w tamtym okresie bardzo skuteczna. Miała ok 7,5-8,5 cm. Podobna jak ta w załączonym zdjęciu (firmy Relax) z tym, że tamta posiadała zwykły ogonek - nie typu kopyto.Oczywiście ostatni egzemplarz został w zaczepie, obecnie chyba ciężki do trafienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Z kopytem to może bym znalazł, ale z innym ogonkiem to nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Były, były bez karbowania. Sam bym kupił sobie taki egzemplarz(niekoniecznie malowankę) bo były też zwykłe kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Ja cały czas poszukuje łownych DT 16 w kol . FT i P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Polspingowska Wydra 12 cm. 28 g. Wyjąłem na nią wszystkie życiówki szczupaka. 90, 96. 102 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Polspingowska Wydra 12 cm. 28 g. Wyjąłem na nią wszystkie życiówki szczupaka. 90, 96. 102 cm.to już nie robią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Pamiętam jedną z pierwszych swoich zasługujących na miano skutecznych przynęt na szczupaki, kupiona w latach 90' i w tamtym okresie bardzo skuteczna. Miała ok 7,5-8,5 cm. Podobna jak ta w załączonym zdjęciu (firmy Relax) z tym, że tamta posiadała zwykły ogonek - nie typu kopyto. Oczywiście ostatni egzemplarz został w zaczepie, obecnie chyba ciężki do trafienia... W latach 1990-ych każda w zasadzie gumowa przynęta była łowna, bo wody były jeszcze w PL rybne (było dużo drapieżnika). Tak przynajmniej pamiętam ten okres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 W latach 1990-ych każda w zasadzie gumowa przynęta była łowna, bo wody były jeszcze w PL rybne (było dużo drapieżnika). Tak przynajmniej pamiętam ten okres.To prawda, ale wspomnienia pozostają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olabo Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Ktoś wie gdzie to kupic poza States? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi