Mordeo Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Pytam specjalistów z forum, bo może ktoś już robił. Chciałbym zamontować sobie konsolę na 1 ławce od przodu. Czy ktoś ma jakąś podpowiedź może co tam można zamontować i jak. Ewentualnie jakiś namiar na kogoś, kto to robi? Za podpowiedzi będę wdzięczny ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hi tower Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 ja bym się udał do Polskiego Dystrybutora... robią pod Warszawą różne kombinacje z Linder-amihttp://profishing.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Kiedyś pytałem o cenę konsoli i powiedzieli jakąś dużą cenę.Ja zleciłem zrobienie z kwasówki plus plexa lekko przyciemniana żeby pochłaniała trochę słońca.Myślę że każdy spawacz powinien dać radę. I cena będzie pewnie o połowę niższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukson Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Uważaj! Przerabianie łodzi wciąga i nie zawsze uzasadnione jest ekonomicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 To nie jest giełda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukson Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Ale żeby nie było jak ktoś lubi daje też sporo radochy... Znalazłem fotkę jak modyfikowałem konsolę w mojej Linder Sportsman 400 może się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukson Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 A tutaj widok od przodu.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 To nie jest giełda!Wiem, dlatego było bez zdjęć i ceny he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mordeo
Pytam specjalistów z forum, bo może ktoś już robił. Chciałbym zamontować sobie konsolę na 1 ławce od przodu. Czy ktoś ma jakąś podpowiedź może co tam można zamontować i jak. Ewentualnie jakiś namiar na kogoś, kto to robi?
Za podpowiedzi będę wdzięczny ;-)
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi