yglo Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Witam Kolegów,oto dwa najwieksze z trzydniowego okoniowania pod Geteborgiem.43 cm i 49cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Yglo, wspaniałe! Napisz coś więcej, proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Taki cudowny jeziorowy kwadrat jakies sto na sto metrów, nazwalismy z Kolegą SKLEP... Blat 4m schodacy na 10m, najwieksze padły z rzucania na płytką i sprowadzania na głeboką, wszystkie na koguta na głowce 10g nazwanego przez nas Brudny Harry A to okoniowy przyłow ze SKLEPU . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Ależ grubas! Ładny, prawie jak polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 O Boże Zbychu, pięknie połowiłeś - 49 cm, gratuluje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 A to za sprawa mojego Super Przyjaciela i Przewodnika . Łowilismy w dniach 15-18 czerwca, a po okoniach widac było ze ledwie po tarle... Uwazne oko zobaczy to na zdjeciu tego 49cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Piękne pasiaki!Ja już zapomniałem, jaką frajdę sprawia łowienie tych ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 @yglo gratulacje, piękne pasiaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Gratulacje Zbyszku! Okoniowy dublet klasy S Pozdrawiam Guzu p.s. szczupak tez klasy S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Fartowna czapka )Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Yglo gratki to już konie nie okonie .Czyli kurak The Best!!!!Co to za kolory brudny Harry?Opisz?Jakiego koloru kryza i jakie kolorki w kufrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Zestaw kogutow kupiłem w Fishig-Marcie,ten pierwszy od góry narobił tyle zamiesznia, choc i czewony był zabójczy, ale poległ w kamieniach pierwszego dnia... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Zestaw kogutow kupiłem w Fishig-Marcie,ten pierwszy od góry narobił tyle zamiesznia, choc i czewony był zabójczy, ale poległ w kamieniach pierwszego dnia... . Sprzedaje koguty i takie też posiadam Danek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi