Skocz do zawartości
  • 0

Raymarine Axiom - nowe echo side scan 3d

psulek

Pytanie

Ciekawe jakie będą ceny. A może ktoś już miał w łapkach?

http://www.eljacht.pl/index.php/produkty/raymarine/raymarine-wszystkie/wskazniki-wielofunkcyjne/468-seria-axiom

W każdym razie wygląda obiecująco.

Edytowane przez psulek

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

@Paprykarz do testow to mozna jakas prowizore strzelic :) przeciez na kilka h nie musi byc na tip top. Mozesz kolega @Dano sie zgadac na testy (kupil mega 10") .Co do testow , to mysle, ze hb wypadnie lepiej na tle wszelkiej konkurencji.  z tego wzgledu ,ze obrazuje na wyzszej czestotliwosci. Podobnie jak porownywanie obrazowania przy 455 i 800khz.  Lecz to tylko moje przemyslenia,  Zobaczymy jak wypadnie 10" mega vs lowrance . Ten axion na jakich czestotliwosciach obrazuje przy ss

• 0

A  kto mówi o testach. Zanabywam w celu trwałego posiadania, no chyba że nie będzie mi leżało. A co do częstotliwości, to bardzo rzadko korzystam z 800kHz. W MEGA liczę na zmiany w samym przetworniku, co pozwoli na lepsze obrazowanie nawet przy 455kHz. A AXIOM tylko dla ciekawości działania 3D a przy okazji cała reszta. 

• 0
  • 0

kolega Paprykarz to pewnie prawie takim 3d w matriksie 47  bawił sie jakieś 28 lat temu..a teraz to tylko troche ulepszona zabawka  z bocznym sonarem ..różni sie tylko tym ze w kolorze widać i babochami po ekranie można przewracać obraz...oczywiscie wszystko żart ...super sprzecik czekamy na testy i ich wyniki pozdrawiam ...

• 0

Pięknie chodzi kolega kupuje z Mazur.

Już oglądał w Londynie.

I jak wrazenia z obcowania z tą echosondą? Dzisiaj oglądałem tą echosondę i zastanawiam się nad kupnem.Cena bardzo przystępna bo około 5700 zł biore też pod uwagę Lowrance HDS7 Carbon z 3 D real view za 6900zł. Chciałem Echomap 72 SV z Panoptix ale cena to już około 8400 zł