psulek Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) Ciekawe jakie będą ceny. A może ktoś już miał w łapkach? http://www.eljacht.pl/index.php/produkty/raymarine/raymarine-wszystkie/wskazniki-wielofunkcyjne/468-seria-axiom W każdym razie wygląda obiecująco. Edytowane 23 Lutego 2017 przez psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jac72 Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 a aplikacje ściągłeś na tableta i wifi włączyłeś ?No coś nie bardzo to ogarniam,a w instrukcji nic nie pisze. Wi Fi włączone ale nie pokazuje mi telefon ssid echa Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Nie wiem jak w rayimarine ale tam nie ma czegoś takiego że echo robi swoją sieć wifi z którą łączy się tablet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jac72 Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Nie wiem jak w rayimarine ale tam nie ma czegoś takiego że echo robi swoją sieć wifi z którą łączy się tabletTo jak mam się połączyć? [emoji17] [emoji17] [emoji17] Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 W Lowrance echo robi sieć wifi i w tablecie łączysz się z tym wifi i dopiero odpalasz apke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Seba00 Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Jest z przetwornikiem RV-100 Jak Twoje wrazenia z użytkowania??????? Gdzie kupiłeś echo ? podeślesz link do sklepu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jac72 Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Gdzie kupiłeś echo ? podeślesz link do sklepu . Nie wiem czy to będzie dla Ciebie przydatne. Kupiłem w tym sklepie http://www.hocom.no/no/maritim-elektronikk/gps-kartplotter-multi-skjerm/kartplottermultifunksjonsskjermer/raymarine/raymarine-axiom-7rv,-7-multitouch-mfd-kartekkodownviewsideview3d.aspx. Z przetwornikiem po rabacie dostałem w cenie 12.500 nok. A co istotne gwarancja 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jac72 Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Echo już rozgłasza mi sieć (sam nie wiem jak to zrobiłem )Kolejny problem to jakie może być hasło wi fi do połączenia z telefonem bo nie ma nigdzie informacji na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 W ustawieniach sieci wifi echa szukaj. Tego.ci nikt nie powie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suhhar Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 z echem dostaes sterte papierow a w nich maasz napewno haso do wifi. Nie bedzie to napewno 1 2 3 tylko ciag roznych znakw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 W papierach nie ma. Siarq dobrze mówi - w ustawieniach wifi Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Musisz zagrzebac w opcjach wifi/sieci. To jest pewnie tak samo jak z tel robisz router wifi. I tel w opcjach wifi nadaje klucz dostepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Pytanie do posiadaczy - jest tutaj możliwość zapisu logów? Czy można podejrzeć zapis w trybie live 3d vision? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 darioon Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Witam pytanie do Jac72 czy zakupiony sprzęt przez ciebie w Norwegii ma opcję polskiego języka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jac72 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Witam pytanie do Jac72 czy zakupiony sprzęt przez ciebie w Norwegii ma opcję polskiego języka ?Tak jest polskie menu. Jest teraz fajna promocja,bo w podobnej cenie do mojej masz dodatkowo mapę Navionics,co pozwala Ci na budowanie własnych map batymetrycznych. https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=96666441 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 darioon Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Kupiłem własnie z tego sklepu pierwszego stycznia i niestety mapy nie dostałem w zestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jac72 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Kupiłem własnie z tego sklepu pierwszego stycznia i niestety mapy nie dostałem w zestawie. Będę tam dzisiaj. Zapytam właściciela od kiedy ta promocja się zaczęła. Może da się coś załatwić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 darioon Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 (edytowane) Fajnie by było, jakby dało się mapę przytulić . Dzięki. Edytowane 8 Stycznia 2018 przez darioon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jac72 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Fajnie by było, jakby dało się mapę przytulić . Dzięki.Niestety kampania rozpoczeła się od 3 stycznia i co dziwne dotyczy tylko modelu Axiom 7 i Axiom 7 DV. Czyli tych bez obrazowania 3d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 No wcale nie takie dziwne. Promuje się to co zalega. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 darioon Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Czyli słabo, no trudno trzeba będzie 650 zł jeszcze dołożyć. No nic dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Nie żałuj, norek i tak mapy Polski pewnie by nie dał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 darioon Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Sprzęt w moich rekach i ku mojemu zdziwieniu zainstalowane są trzy mapy bazowe świata C-map4d, Navionics i LightHouse, oczywiście są tylko zarysy zbiorników ale cos zawsze jest funkcja tworzenia batymetrii na Live chyba powinna działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jac72 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 (edytowane) Zamierzam wymienić Garmina Echomap na Raimarine Axiom 9. Użytkuję równierz Axiom7 RV1.Jaką instalację muszę zrobić żeby dwa echa pracowały pod jednym przetwornikiem RV-100 ( podobno tylko ten kabelek załatwia sprawę https://www.amazon.ca/Raymarine-A80478-Xdcr-Split-Y-Cable/dp/B0719498L1)2.Czy będę mógł uzyskać obraz RealViev na dwóch urządzeniach?3. Czy Axiom 9 musi być z końcówką RV żeby odbierał 3D Realviev? Edytowane 3 Marca 2018 przez jac72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Łukasz.t Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Orientuje się ktoś gdzie dostanę w dobrej cenie 7rv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Intro Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Orientuje się ktoś gdzie dostanę w dobrej cenie 7rv?U Kolegi psulek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
psulek
Ciekawe jakie będą ceny. A może ktoś już miał w łapkach?
http://www.eljacht.pl/index.php/produkty/raymarine/raymarine-wszystkie/wskazniki-wielofunkcyjne/468-seria-axiom
W każdym razie wygląda obiecująco.
Edytowane przez psulekOdnośnik do komentarza
Top użytkownicy dla tego pytania
25
13
11
7
Popularne dni
27 Lis
9
22 Lip
8
24 Lut
8
8 Mar
7
Top użytkownicy dla tego pytania
Paprykarz 25 odpowiedzi
siarq 13 odpowiedzi
jac72 11 odpowiedzi
sero1975 7 odpowiedzi
Popularne dni
27 Lis 2020
9 odpowiedzi
22 Lip 2017
8 odpowiedzi
24 Lut 2017
8 odpowiedzi
8 Mar 2017
7 odpowiedzi
Popularne posty
godski
Trzeba samochód zastawić .
psulek
W papierach nie ma. Siarq dobrze mówi - w ustawieniach wifi Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka
jac72
Będę tam dzisiaj. Zapytam właściciela od kiedy ta promocja się zaczęła. Może da się coś załatwić
Opublikowane grafiki
108 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi