psulek Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) Ciekawe jakie będą ceny. A może ktoś już miał w łapkach? http://www.eljacht.pl/index.php/produkty/raymarine/raymarine-wszystkie/wskazniki-wielofunkcyjne/468-seria-axiom W każdym razie wygląda obiecująco. Edytowane 23 Lutego 2017 przez psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawlo29 Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Paprykarz , to info dla kolegi Sero 1975 . Też tak mi nie pasowało z tą mapom , trzeba uważać na okazje . Ja swoją mapę po nowym roku odnowię , moja 500 zł i nie przeskoczę tego , mimo że tylko na kraj biorę , bo liczą od ceny pełnej mapy 50 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Paprykarz , to info dla kolegi Sero 1975 . Też tak mi nie pasowało z tą mapom , trzeba uważać na okazje . Ja swoją mapę po nowym roku odnowię , moja 500 zł i nie przeskoczę tego , mimo że tylko na kraj biorę , bo liczą od ceny pełnej mapy 50 % Tak, tutaj jest kawa na ławę. Natomiast na fejsie, gdzie marketing krzyczany a nie szeptany - trudno usłyszeć info, że te sonary wymagają zewnętrznych map płatnych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Żebym dobrze zrozumiał ...To ze mapy kosztują to oczywiste . Tylko czy to jest opłata jednorazowa czy tez jednorazowa i abonament ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Nie ma czegoś takiego jak abonament (albo ja źle zrozumiałem). Mapa po wygaśnięciu subskrypcji wymaga jego odnowienia aby działała w pełni, czyli działający sonarchart i możliwość pobierania aktualizacji przez kolejny rok. Macieju, jeżeli komuś wystarczy prosty program do tworzenia map to on faktycznie jest. Natomiast na fejsie nie zajmuję się marketingiem krzyczanym , czy to o mnie chodziło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Jakie to są koszty w skali roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawlo29 Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Żebym dobrze zrozumiał ...To ze mapy kosztują to oczywiste .Tylko czy to jest opłata jednorazowa czy tez jednorazowa i abonament ?Bez włożonej mapy w echo nie widzisz wody po której pływasz , echo działa normalnie , możesz kupić zwykłą kartę i na niej robić własne batymetrie ale jak kupisz mapę na Polskę za 650 zł przez rok masz wszystkie wody jak na normalnej mapie z tą różnicą że pokazane masz wody po których pływali koledzy robiąc batymetrie i ją UDOSTĘPNILI INNYM . Ty możesz sam robić taką batymetrie swojej wody i masz ją na zawsze i aktualizując mapę kiedy chcesz nawet co tydzień Ty decydujesz czy ją udostępnisz innym . Ale jadąc na nową wodę chętnie byś z takiej gotowej mapy skorzystał bo to jest trochę pływania w tą i z powrotem . Po roku masz mapę i wszystko co na koniec subskrypcji pobierzesz i to jest Twoje . Po roku Sam mapę tworzysz , ale już nie masz możliwości pobrać nowych map jak ktoś zrobi . Podają w reklamie , że przedłużenie kosztuje 50 % wartości mapy , niestety kosztuje to 500 zł bo liczą sobie za całą mapę z Bałtykiem KTÓRA KOSZTUJE 1000 ZŁ plus taki , że za 500 zł kupujesz całą mapę która kosztuje 1000 . Tak to wygląda czyli 500 zł na rok i dostęp do nowości co opublikują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 (edytowane) Nie ma czegoś takiego jak abonament (albo ja źle zrozumiałem). Mapa po wygaśnięciu subskrypcji wymaga jego odnowienia aby działała w pełni, czyli działający sonarchart i możliwość pobierania aktualizacji przez kolejny rok. Macieju, jeżeli komuś wystarczy prosty program do tworzenia map to on faktycznie jest. Natomiast na fejsie nie zajmuję się marketingiem krzyczanym , czy to o mnie chodziło ?Krzysiek, zdecydowanie nie chodzi mi o ciebie. Tam są inni doradcy od Raymarine, całe zastępy prostafferów, którzy by ustawiali tego Elementa na wszystkie strony. Seriale normalnie powstają... Edytowane 27 Listopada 2020 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Dzięki panowie za rozjaśnienie sprawy . Mapa będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
psulek
Ciekawe jakie będą ceny. A może ktoś już miał w łapkach?
http://www.eljacht.pl/index.php/produkty/raymarine/raymarine-wszystkie/wskazniki-wielofunkcyjne/468-seria-axiom
W każdym razie wygląda obiecująco.
Edytowane przez psulekOdnośnik do komentarza
Top użytkownicy dla tego pytania
25
13
11
7
Popularne dni
27 Lis
9
22 Lip
8
24 Lut
8
8 Mar
7
Top użytkownicy dla tego pytania
Paprykarz 25 odpowiedzi
siarq 13 odpowiedzi
jac72 11 odpowiedzi
sero1975 7 odpowiedzi
Popularne dni
27 Lis 2020
9 odpowiedzi
22 Lip 2017
8 odpowiedzi
24 Lut 2017
8 odpowiedzi
8 Mar 2017
7 odpowiedzi
Popularne posty
godski
Trzeba samochód zastawić .
psulek
W papierach nie ma. Siarq dobrze mówi - w ustawieniach wifi Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka
jac72
Będę tam dzisiaj. Zapytam właściciela od kiedy ta promocja się zaczęła. Może da się coś załatwić
Opublikowane grafiki
108 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi