psulek Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) Ciekawe jakie będą ceny. A może ktoś już miał w łapkach? http://www.eljacht.pl/index.php/produkty/raymarine/raymarine-wszystkie/wskazniki-wielofunkcyjne/468-seria-axiom W każdym razie wygląda obiecująco. Edytowane 23 Lutego 2017 przez psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 @Paprykarz do testow to mozna jakas prowizore strzelic przeciez na kilka h nie musi byc na tip top. Mozesz kolega @Dano sie zgadac na testy (kupil mega 10") .Co do testow , to mysle, ze hb wypadnie lepiej na tle wszelkiej konkurencji. z tego wzgledu ,ze obrazuje na wyzszej czestotliwosci. Podobnie jak porownywanie obrazowania przy 455 i 800khz. Lecz to tylko moje przemyslenia, Zobaczymy jak wypadnie 10" mega vs lowrance . Ten axion na jakich czestotliwosciach obrazuje przy ss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 A kto mówi o testach. Zanabywam w celu trwałego posiadania, no chyba że nie będzie mi leżało. A co do częstotliwości, to bardzo rzadko korzystam z 800kHz. W MEGA liczę na zmiany w samym przetworniku, co pozwoli na lepsze obrazowanie nawet przy 455kHz. A AXIOM tylko dla ciekawości działania 3D a przy okazji cała reszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomasxt Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Wiadomo już ile mniej więcej bedzie 7" z 3d kosztować w Polsce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Z cennika wychodzi 7196 pln za echo plus przetwornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomasxt Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Uuu grubo ale sprzęt kosmos paprykarz czym ty pływasz ,że 2 takie telewizory chcesz upchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Właśnie napisałem, że mi dwie na konsolę nie wejdą. Na szczęście oprócz większej łodzi mam też mniejszą 4 metrową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ryszard Graś Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 http://www.angel-schlageter.de/Echolot-GPS-Zubehoer/Raymarine-Komplett-Programm/Echolote-GPS/Raymarine-Axiom-Multifunktionsdi/Axiom-12/Raymarine-Axiom-12-RV-3D-600W-Sonar-RV100-Geber-mit-Navionics--14077.html , tutaj deczko taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 1600 euro to faktycznie deczko taniej (jakieś trzy stówki),tylko pozostaje jeszcze kwestia kosztów przesyłki i potem dostępu do serwisu, instrukcji obsługi w języku polskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 all6111 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 kolega Paprykarz to pewnie prawie takim 3d w matriksie 47 bawił sie jakieś 28 lat temu..a teraz to tylko troche ulepszona zabawka z bocznym sonarem ..różni sie tylko tym ze w kolorze widać i babochami po ekranie można przewracać obraz...oczywiscie wszystko żart ...super sprzecik czekamy na testy i ich wyniki pozdrawiam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Akurat nie Matrixem 473D tylko 9673D, nie 28 lat a chyba z 8-10. A czym się różni to zobaczę jak założę na łódź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gorgo9 Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Jakies ceny, juz cos wiadomo konkretniej ??????. Nie ukrywam ze bardzo mnie interesuje to echo Mialem kupowac HDS gen3 ale to chyba bedzie lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Też czekam, jak tylko będą to dystrybutor da mi znać. Amerykanie tez jeszcze nie mają w sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 hds gen3 i 3d to troche komiksowa opowiesc , carbon jak najbardziej tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 A mają oni choćby viewer jakiś do logów, by w kompie przetrawić? Czy tylko tę apkę na androida?Niby mapy navico z tym latają, ale poza północną Polską szału nie ma. At5 to łyka?Ktoś coś wie nt. map customowych? Da się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 At5 ma tylko navicio lowrance simrad i b&g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gorgo9 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 I co panowie. Czy ktoś już szykuje pieniążki na to cudo ?? Cena w UK wydaje się być bardzo atrakcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 A jest dostępne w UK ? Może jakiś link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 raven88 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 http://bluev.co.uk/raymarine-axiom-7-rv--rv-100-tm-transducer-3680-p.asp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szczupak1 Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Pięknie chodzi kolega kupuje z Mazur. Już oglądał w Londynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jac72 Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Pięknie chodzi kolega kupuje z Mazur.Już oglądał w Londynie.I jak wrazenia z obcowania z tą echosondą? Dzisiaj oglądałem tą echosondę i zastanawiam się nad kupnem.Cena bardzo przystępna bo około 5700 zł biore też pod uwagę Lowrance HDS7 Carbon z 3 D real view za 6900zł. Chciałem Echomap 72 SV z Panoptix ale cena to już około 8400 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 (edytowane) Upewnij się z jakim przetwornikiem jest ten Axiom za 5700. Ja właśnie kupiłem 9 Edytowane 20 Lipca 2017 przez Paprykarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jac72 Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Upewnij się z jakim przetwornikiem jest ten Axiom za 5700. Ja właśnie kupiłem 9 Jest z przetwornikiem RV-100 Jak Twoje wrazenia z użytkowania??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 No to w takim razie nie jest to nasza dystrybucja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jac72 Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 WitamCzy ktoś wie jak uaktywnić Wi Fi żeby mieć obraz na ekranie tabletu? Aktualizację pobrało bez problemu ale echo nie wysyła swojego ssid i nie mogę sparować Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suhhar Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 a aplikacje ściągłeś na tableta i wifi włączyłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
psulek
Ciekawe jakie będą ceny. A może ktoś już miał w łapkach?
http://www.eljacht.pl/index.php/produkty/raymarine/raymarine-wszystkie/wskazniki-wielofunkcyjne/468-seria-axiom
W każdym razie wygląda obiecująco.
Edytowane przez psulekOdnośnik do komentarza
Top użytkownicy dla tego pytania
25
13
11
7
Popularne dni
27 Lis
9
22 Lip
8
24 Lut
8
8 Mar
7
Top użytkownicy dla tego pytania
Paprykarz 25 odpowiedzi
siarq 13 odpowiedzi
jac72 11 odpowiedzi
sero1975 7 odpowiedzi
Popularne dni
27 Lis 2020
9 odpowiedzi
22 Lip 2017
8 odpowiedzi
24 Lut 2017
8 odpowiedzi
8 Mar 2017
7 odpowiedzi
Popularne posty
godski
Trzeba samochód zastawić .
psulek
W papierach nie ma. Siarq dobrze mówi - w ustawieniach wifi Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka
jac72
Będę tam dzisiaj. Zapytam właściciela od kiedy ta promocja się zaczęła. Może da się coś załatwić
Opublikowane grafiki
108 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi