sebek Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Czy ktoś czytał tę książkę? Proszę o recenzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Czytałem.Fajna książka, ciekawie opisująca poszczególne gatunki ryb i ich łowców. Wiele zdjęć, opisów itp.Warto poczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Tak, warto przeczytać. Dużo autentycznej wiedzy z ust praktyków, polecam. PozdrawiamTomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Przypominam sobie, że parę lat temu miałem przyjemność oglądać w empiku - fajna książka i znakomici wędkarze - np. Robert Taszarek o okoniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Łowienie poszczególnych gatunków ryb na różne przynęty, w różnych warunkach opisywane przez znanych wędkarzy (np.sandacz - Litwiński (zaporówki), J.Stępień (rzeka),Puczyński (koguty) okoń: Zarębski, Taszarek, sum: Szymański Jagiełło). Sporo ciekawostek, tricków i różności. Raczej dla średnio-zaawansowanych, ale ze względu na wielokierunkowe podejście do poszczególnych gatunków ryb warte przeczytania - każdy powinien znaleźc coś nowego i ciekawego dla siebie. Dobrze się czyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Na pewno nie jest to TAKA pozycja jak Wedkarstwo rzeczne Marka Szymanskiego.Ale dla mnie to wlasnie numer 2. Po tej biblii M.Sz. Polecam szczerze ksiazke Darka Duszy! Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Łowienie poszczególnych gatunków ryb na różne przynęty, w różnych warunkach opisywane przez znanych wędkarzy (np.sandacz - Litwiński (zaporówki), J.Stępień (rzeka),Puczyński (koguty) okoń: Zarębski, Taszarek, sum: Szymański Jagiełło). Sporo ciekawostek, tricków i różności. Raczej dla średnio-zaawansowanych, ale ze względu na wielokierunkowe podejście do poszczególnych gatunków ryb warte przeczytania - każdy powinien znaleźc coś nowego i ciekawego dla siebie. Dobrze się czyta. To zdecydowanie NIE jest ksiazka dla poczatkujacych zgadzam sie.Ale czy wystarczy byc srednim i wylapac TO z tej gestwiny wywiadow?Moim zdaniem warto zasygnalizowac - mistrz mistrzowi nierowny i niektore rozmowy sa wielokrotnie bardziej wartosciowe i ciekawe niz inne...tak to juz z tymi mistrzami jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Wszystkie książki Darka Duszy wymiatają. Jeszcze niedawno można było wyhaczyć poszczególne tytuły na allegro po kilkanaście złotych z przesyłką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 bardzo fajna ksiazka.. czytalem juz chyba ze 3 razy... lubie sobie czasem do niej wrocic... btw. niektorzy aktorzy niniejszej ksiazki (osob z ktorymi przeprowadzone zostaly wywiady) sa nawet na naszym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 I nic nie piszą, co by zarekomendować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 to skromne chłopaki maja wystarczajaco duzo roboty i bez tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Tak, skromność to cecha prawdziwych mistrzów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 A co jest w niej na temat rzecznego spinningu, a głównie o boleniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 A co jest w niej na temat rzecznego spinningu, a głównie o boleniu? same dobre rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 A bardziej szczegółowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 A bardziej szczegółowo? jakie pytanie taka odpowiedz... a tak powazniej to nie bardzo wiem co ci mam odpowiedziec, na pewno warto przeczytac... ale chyba nie liczysz na to ze ktoś Ci tu wstawi skan interesującego Cie fragmentu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 nie, tylko chce poprostu wiedziec ile jest tego co mnie najbardziej interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 nie, tylko chce poprostu wiedziec ile jest tego co mnie najbardziej interesujejak kupisz i przeczytasz to zobaczysz, a później napisz nam ile tego było <_< sorry za OT ale nie mogłem sie jakoś powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Sebuś, kupuj książkę i nie marudź, wiedzy nigdy nazbyt wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Uwielbiam książki D. Duszy. Kurcze własnie tym postem ktoś mi przypomniał o nim. Obiecuję sobie, że wróce do ich lektury jak...wróce do Polski i odkopie archiwa. A tak przy okazji to znam osobiście jednego z boleniowych łowców z tej ksiżaki. Rózne rzeczy się o nim mówiło u nas w środowisku ale dla mnie to był mistrz świata w łowieniu bolków. Na tamte czasy niewielu widziało tyle co on na temat odrzańskich rap. D. Dusza dobrał sobie rzeczywiście elitę do swojej książki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiaś007 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Wie ktoś gdzie mógłbym kupić tę książkę? Szukałem we wszystkich internetowych księgarniach i wszędzie jest niedostępna:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Znalezienie tej książki zajeło mi ok.30sekund http://www.ksiazkaogrod.pl/sekrety-mistrzow-spinningu-darius z-dusza-p-59.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiaś007 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Dzięki stary:) jesteś wielki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Pozwolę sobie podpiąć się trochę pod temat. W której książce znajdę najwięcej informacji na temat łowienia rzecznych sandaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 niektórzy mawiają, że rzeka jest jak ksiązka... tylko... trzeba chciec / umieć ją czytać... sorry ale jakos tak filozoficznie mnie najszuo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi