Skocz do zawartości

Sekrety mistrzów spinningu, Dariusz Dusza

sebek

Rekomendowane odpowiedzi

Łowienie poszczególnych gatunków ryb na różne przynęty, w różnych warunkach opisywane przez znanych wędkarzy (np.sandacz - Litwiński (zaporówki), J.Stępień (rzeka),Puczyński (koguty) okoń: Zarębski, Taszarek, sum: Szymański Jagiełło).

Sporo ciekawostek, tricków i różności.

Raczej dla średnio-zaawansowanych, ale ze względu na wielokierunkowe podejście do poszczególnych gatunków ryb warte przeczytania - każdy powinien znaleźc coś nowego i ciekawego dla siebie.

Dobrze się czyta.

Łowienie poszczególnych gatunków ryb na różne przynęty, w różnych warunkach opisywane przez znanych wędkarzy (np.sandacz - Litwiński (zaporówki), J.Stępień (rzeka),Puczyński (koguty) okoń: Zarębski, Taszarek, sum: Szymański Jagiełło).

Sporo ciekawostek, tricków i różności.

Raczej dla średnio-zaawansowanych, ale ze względu na wielokierunkowe podejście do poszczególnych gatunków ryb warte przeczytania - każdy powinien znaleźc coś nowego i ciekawego dla siebie.

Dobrze się czyta.

To zdecydowanie NIE jest ksiazka dla poczatkujacych zgadzam sie.

Ale czy wystarczy byc srednim i wylapac TO z tej gestwiny wywiadow?

Moim zdaniem warto zasygnalizowac - mistrz mistrzowi nierowny i niektore rozmowy sa wielokrotnie bardziej wartosciowe i ciekawe niz inne...tak to juz z tymi mistrzami jest

• 4 tygodnie później...

A bardziej szczegółowo? ;)

jakie pytanie taka odpowiedz...

a tak powazniej to nie bardzo wiem co ci mam odpowiedziec, na pewno warto przeczytac... ale chyba nie liczysz na to ze ktoś Ci tu wstawi skan interesującego Cie fragmentu?? ;)

Uwielbiam książki D. Duszy. Kurcze własnie tym postem ktoś mi przypomniał o nim. Obiecuję sobie, że wróce do ich lektury jak...wróce do Polski i odkopie archiwa. A tak przy okazji to znam osobiście jednego z boleniowych łowców z tej ksiżaki. Rózne rzeczy się o nim mówiło u nas w środowisku ale dla mnie to był mistrz świata w łowieniu bolków. Na tamte czasy niewielu widziało tyle co on na temat odrzańskich rap. D. Dusza dobrał sobie rzeczywiście elitę do swojej książki.

• 4 miesiące temu...