Maciek_7 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 ...i trzeba znać jej język... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Uwielbiam książki Darka - poczucie humoru więcej niż klasa i mój klimat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiaś007 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Wydaje mi się, że w książce Marka Szymańskiego pt: Wędkarstwo Rzeczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Pozwolę sobie podpiąć się trochę pod temat. W której książce znajdę najwięcej informacji na temat łowienia rzecznych sandaczy? Zdecydowanie w 'Wędkarstwie Rzecznym' M. Szymańskiego. Miejscówki w przekroju roku, przynęty, sposób prowadzenia - masz tam wszystko. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Też polecam tę książkę. Kolejny raz ją przez święta przeczytałem Świetna lektura.A książki P. Duszy to dla mnie wędkarska poezja. Uwielbiam je czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Panowie - wystartuję do "złotej łopaty" i tytułu "archeologa roku" - pytanko - czy ktoś dysponuje książkami Darka Duszy (Sekrety Mistrzów Spinningu, Właśnie wróciłęm z ryb) - czytałem je parę lat temu, zaposiałem caly wędkarski księgozbiór, a chciałbym wrócić do tych pozycji zimą - najchętniej pożyczyć, ale mogę też odkupić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Panowie - wystartuję do "złotej łopaty" i tytułu "archeologa roku" - pytanko - czy ktoś dysponuje książkami Darka Duszy (Sekrety Mistrzów Spinningu, Właśnie wróciłęm z ryb) - czytałem je parę lat temu, zaposiałem caly wędkarski księgozbiór, a chciałbym wrócić do tych pozycji zimą - najchętniej pożyczyć, ale mogę też odkupić.. Zerknij tutaj: http://allegro.pl/wlasnie-wrocilem-z-ryb-dariusz-dusza-5785-i5761504030.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Dzięki Remku - widziałem - monitoruję temat.. Miałem nadzieję, że zlituje się ktoś z forum i wypożyczy dwie pozycje ze swojej biblioteczki - ciągle wierzę, że w odmętach szaf i szafeczek, moje egzemplarze się odnajdą.Jeśli nie znajdzie się dobra dusza, pewnie zakupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 A kiedy oddasz? Bo z książkami to mam niestety złe doświadczenie i właśnie namawiasz mnie bym złamał swoją zasadę - nie pożyczać książek, bo nigdy nie wracają. I nie ma znaczenia czy przyjaciel, czy obcy pożyczył ... po prostu z książkami tak jest Tylko jeszcze sprawdzę gdzie je mam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Pożyczę jak najszybciej, a oddam na SFP we Wrocławiu, może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Tak, tylko muszę je znaleźć. Podaj adres na priv'a. Jutro poszukam ... choć książek u mnie tyle i w takich miejscach, że będzie wyzwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi