Skocz do zawartości

Sekrety mistrzów spinningu, Dariusz Dusza

sebek

Rekomendowane odpowiedzi

Pozwolę sobie podpiąć się trochę pod temat. W której książce znajdę najwięcej informacji na temat łowienia rzecznych sandaczy?

Zdecydowanie w 'Wędkarstwie Rzecznym' M. Szymańskiego. Miejscówki w przekroju roku, przynęty, sposób prowadzenia - masz tam wszystko. Polecam.

• 3 lata później...

Panowie - wystartuję do "złotej łopaty" i tytułu "archeologa roku" - pytanko - czy ktoś dysponuje książkami Darka Duszy (Sekrety Mistrzów Spinningu, Właśnie wróciłęm z ryb) - czytałem je parę lat temu, zaposiałem caly wędkarski księgozbiór, a chciałbym wrócić do tych pozycji zimą - najchętniej pożyczyć, ale mogę też odkupić..

Panowie - wystartuję do "złotej łopaty" i tytułu "archeologa roku" - pytanko - czy ktoś dysponuje książkami Darka Duszy (Sekrety Mistrzów Spinningu, Właśnie wróciłęm z ryb) - czytałem je parę lat temu, zaposiałem caly wędkarski księgozbiór, a chciałbym wrócić do tych pozycji zimą - najchętniej pożyczyć, ale mogę też odkupić..

Zerknij tutaj: http://allegro.pl/wlasnie-wrocilem-z-ryb-dariusz-dusza-5785-i5761504030.html

Dzięki Remku - widziałem - monitoruję temat.. Miałem nadzieję, że zlituje się ktoś z forum i wypożyczy dwie pozycje ze swojej biblioteczki - ciągle wierzę, że w odmętach szaf i szafeczek, moje egzemplarze się odnajdą.

Jeśli nie znajdzie się dobra dusza, pewnie zakupię.

A kiedy oddasz? :) Bo z książkami to mam niestety złe doświadczenie i właśnie namawiasz mnie bym złamał swoją zasadę  - nie pożyczać książek, bo nigdy nie wracają. I nie ma znaczenia czy przyjaciel, czy obcy pożyczył ... po prostu z książkami tak jest :)

Tylko jeszcze sprawdzę gdzie je mam ...