wujek Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Kupiłem sobie ostatnio Shimano Ultegrę 4000HG. Razem z kręciołkiem dostałem pokrowiec i podkładki dystansujące. Czy ktoś wie do czego one służą, czy trzeba je zakładać i gdzie?wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Już mniej więcej wiem o co chodzi. wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Pewnie pod szpulę. W zależności jak będzie Ci układał żyłkę/plecionkę wtedy podkładasz lub zabierasz podkładki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Układa dobrze bez podkładek, więc sobie daruję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Układa dobrze bez podkładek, więc sobie daruję. Jakby ci się chciało, to wklej fotkę tutaj, chętnie obejrzymy nawój linki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Układa dobrze bez podkładek, więc sobie daruję.I słusznie, chyba, że zmienisz średnicę linki przy jej wymianie i zauważysz, że zaczną się robić stożki czy inne klepsydry to wtedy się przydadzą.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi