mrWhite7 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Bardzo ładny projekt. Wszystko pięknie zagrało kolorystycznie , aczkolwiek "czuć" trochę wpływ Łukasza z Rodmas bo kiedyś pokazał podobny kijaszek Lakier położony wzorowo , a napis wręcz rewela .Chyba będę musiał się do Ciebie zgłosić i poprosić o opisanie moich kijaszków PERFEKT !!! Piękny kij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 A ten zwiewny dekor , co to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Dzięki panowie. Rafał - lepiej rzadko niż wcale ,mam nadzieję że nie powiedziałem jeszcze ostatniego słowa w tej materii.. tylko czasu coraz mniej niestetyArtur - porównanie do projektów Łukasza schlebia mi bardzo, opis jest co najwyżej poprawny, daleko mi jeszcze do mistrzów, obawiam się moje kulfoniaste pismo przekreśla jednoznacznie choć nawiązanie kontaktu z czołówką.Lakier - Lamar więc się zbytnio nie napociłem, w zasadzie lakieruje sam. Sławek - mistrz drugiego planu - plecki mojego dozera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Nie przepadam za zimą ,jeszcze bardziej nie lubię przedwiośnia, tych szarości i ponurości , gdy słonce jeszcze z rzadka spogląda na nas łaskawie..Uwielbiam eksplozję soczystej zieleni, gdy wszystko się budzi ,a najbardziej wędkarska nadzieja... A tak na serio to,Dąbek kategorycznie zabronił mi wstępu na jego łódkę z " kosmitą" więc potrzeba chwili było wystruganie czegoś mniej rzucającego się w oczy - i tak powstał " szczypiorek " przelotki mix sicow Phenixa i minim Pacbaya więc zbrojenie ekonomiczne, przywędzony korek i rattan w kolorze szczypiorku nić Prowarp met. 9510 + czarny FishHawk na tipet, trzymacz z Minimy,i wstawki z tworzywa -całość w stylu jarmarczno- odpustowym. na koniec podziękowania pracowni Rodmas za suprer komponenty , Robertowi BRC za ekpresową obsługę, i Arturowi za uratowanie projektu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Co to za patyk tak ubrałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Wiosennie się zrobiło Spasowanie elementów wzorowe jak i lakierek zresztą.Mi bardzo się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 wklejka na TX- 684 zgroza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Wiosennie się zrobiło Spasowanie elementów wzorowe jak i lakierek zresztą.Mi bardzo się podoba.Czyli jest wolne miejsce na łódce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Projekt trochę nie z mojego świata, ale pomysłowości w łączeniu materiałów i kolorów nie można Ci odmówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 zawsze lubiłem zabawę kolorami , czy wszystko musi być smutno- brązowo - czarne? Po prawdzie to nie wiem czy nawet dla mnie ten kolor nie będzie zbyt wkurzający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 (edytowane) Otóż nie musi ..w końcu to rodbuilding Edytowane 2 Marca 2014 przez apioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Fajny patyś wyszedł.Takiego to ja jeszcze nie widziałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 (edytowane) Fajny patyś wyszedł.Takiego to ja jeszcze nie widziałem Dzięki skalek , masz swój udział w tym projekcie - wykorzystałem Twój patent z doszlifowywaniem szczytu i tuby- zadziałało zajebiście tyle ze zamiast stożka z papieru ściernego użyłem iglaka. Edytowane 2 Marca 2014 przez ark70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Ale żarówka gratuluje pomysłu. swietny kolor nici na podomotke, chyba podchwyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Bardzo odważne zestawienie kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Milo widziec jak ktos czerpie autentyczna radosc z rodbuildingu - tak trzymaj ark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 (edytowane) Bardzo odważne zestawienie kolorów Obawiam się czy rybska nie pouciekają hen daleko,ale co tam spróbuje jak będzie lipa to się wapnem ochlapie dla zmylenia przeciwnika Edytowane 3 Marca 2014 przez ark70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Milo widziec jak ktos czerpie autentyczna radosc z rodbuildingu - tak trzymaj ark ps. waga równe 100gr-jak na tak lekki blank to sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Wapnem - powiadasz czyli wyjdzie twarożek ze szczypiorkiem A teraz na poważnie, wędka sprawia wrażenie wygodnej,- przynajmniej dla mnie a jak się komuś takie kolory podobają to tylko 5+ za odwagę do zastosowania owej odmienności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 ps. waga równe 100gr-jak na tak lekki blank to sporoNo niestety, ciemne korki i inne fajerwerki swoje waza. Jak sie chce zejsc z waga trzeba byc minimalista i asceta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 @Friko, zgrzebne worki i posypywanie głowy popiołem to nie moje klimaty, jeszcze nie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Jasne,każdy ma swoje podejście. Najważniejsze to mieć satysfakcję z tego co się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 ps. waga równe 100gr-jak na tak lekki blank to sporoArtur bez jaj ,popatrz z innego kąta.To blank 18lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 (edytowane) Teraz wiesz dlaczego napisałem że wprowadzasz powiew świeżości do naszego RB i masz głowę naładowaną fajnymi pomysłami . Niepowtarzalna i ładna wędka , brawka wielkie . Tak trzymaj Artur Edytowane 3 Marca 2014 przez mrWhite7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Artur bez jaj ,popatrz z innego kąta.To blank 18lb Rafał, masa kija (oczywiście w jakiś rozsądnych ramach) nie była dla mnie sprawa priorytetową, tak mimochodem stwierdziłem, dało by się nieco lżej, ale tak jak Friko napisał albo - albo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi