Dąbek 111 Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) Ostatnio wystrugane dwa bliźniacze ptaszory 713MLCBez udziwnień, wodotrysków, fanaberii, przemyciłem jedynie delikatne czarne akcenty. I przelotki których nazwy nie ośmielę się wymówić Edytowane 7 Grudnia 2014 przez ark70 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) Edytowane 7 Grudnia 2014 przez ark70 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Fajny patyczak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Jakoś tak mi się zalęgły po kątach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) Ta pierwsza 713 to jakaś słaba taka jest W ogóle nie podoba się... No i słyszałem, że ryb nie łowi tych co trzeba, tylko jakieś Esoxy. Myślisz, że to wina przelotek ? Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 Grudnia 2014 przez Dano-G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Artur,jak zwykle świetny lakierek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Ta pierwsza 713 to jakaś słaba taka jest W ogóle nie podoba się... No i słyszałem, że ryb nie łowi tych co trzeba, tylko jakieś Esoxy. Myślisz, że to wina przelotek ? Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka Faktycznie jak wieść gminna niesie, czepiają się jeno kaczodzioby i pasiaki- ale daj mi Panie zawsze takie pasiaki czepiać.. Dano, możliwe że to wina przelotek, z info z ostatniej chwili, z nowym rokiem wchodzą na rynek przelotki dedykowane pod konkretny gatunek ryby , to dopiero będzie jazda.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Artur,jak zwykle świetny lakierek Dzięki Rafał, mówią że po czwartym kiju to już jakoś z biedą ujdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Faktycznie jak wieść gminna niesie, czepiają się jeno kaczodzioby i pasiaki- ale daj mi Panie zawsze takie pasiaki czepiać.. IMG_1011.JPG Dano, możliwe że to wina przelotek, z info z ostatniej chwili, z nowym rokiem wchodzą na rynek przelotki dedykowane pod konkretny gatunek ryby , to dopiero będzie jazda.... Dobra, odrobina sprostowania dla dociekliwych Ta 713 była zrobiona dla mnie i jestem zajebiście zadowolony z pracy Artura. Szacun za to, że umie słuchać i zrobił mi kijka, który dokładnie taki miał być. Nie ma w nim nic, co mi nie odpowiada lub chciałbym zmienić.Myślę, że potwierdzeniem moich słów jest kolejny projekt, który już zagościł w mojej "stajni" i również wyszedł z pod ręki ark70 Równie śliczny i równie trafiony w moje potrzeby - dodać trzeba, że tu akurat w doborze blanku było już dużo podpowiedzi twórcy, który ponownie wiedział co i jak dopasować do moich oczekiwań.Artur - oficjalnie dziękuję PSKwestia wspomnianej śliczności - kije były dla mnie i dla mnie są śliczne Co do łowienia szczupaków - na pierwszym sandaczowym wypadzie zedy nie chciały współpracować, za to szczupaki zagościły na naszej łodzi w znacznej ilości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Czysta piękna robota. Co to za nić jest bardzo mi sie podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Dano zapodaj ten kolejny projekt, coby oczy nacieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 nie będę wychodził przed szereg i niech twórca wrzuci fotki Mnie ucieszył równie bardzo jak pierwszy patyk . 713 to wiadomo do czego (choć do tej pory złowił jedynie szczupaki ), a drugi jest do połowów pasiastych braci Panów SandaczyNiestety zima pokrzyżowała mi plany i w tym roku może nie udać się już z nim wyskoczyć na rybki . Miał być weekend, ale prognozy mocno nie łaskawe.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Czysta piękna robota. Co to za nić jest bardzo mi sie podoba? Dzięki Nitka to Prowarp met. 9820 Gun Smoke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) nie będę wychodził przed szereg i niech twórca wrzuci fotki Mnie ucieszył równie bardzo jak pierwszy patyk . 713 to wiadomo do czego (choć do tej pory złowił jedynie szczupaki ), a drugi jest do połowów pasiastych braci Panów SandaczyNiestety zima pokrzyżowała mi plany i w tym roku może nie udać się już z nim wyskoczyć na rybki . Miał być weekend, ale prognozy mocno nie łaskawe....Proszę bardzo FX 701-1 - fotki na życzenie:Stylistycznie to dokładna kopia mocniejszego brata, tak sobie Daniel życzył, to tak ma Edytowane 10 Grudnia 2014 przez ark70 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 i jest ślicznie i Daniel zadowolony i poleca i ach i och Mam w końcu narzędzia do oxów, zedów i esoxów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) Kolejny patyk w bukowej scenerii , TX 764M-C zgolony od góry i z dołu, do długości 7,1- po przycięciu wbija się między modele 714 a 715.Trochę więcej mocy niż 714, a brak pałowatości 715tki.Przelotki tym razem z samego szczytu - fuji torzite w zestawieniu od 20 do 4, klasyczny korek i drewienko w macie spajające uchwyt. Lakier Lamar HB, nitka Prowarp met 9810,delikatne wstawki PacBay orange Docelowo pod kręcioł wielkości 4000.By właścicielowi oszczędzić wstydu śpieszę donieść iż podpięty do zdjęć kołowrotek( wszyscy wiemy do czego się nadaje) jest moją prywatną własnością. Waga kija 102gr. Edytowane 16 Grudnia 2014 przez ark70 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Przepiękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Ładnie, ładnie, .....a koreczek 1wszy sort dodaje tylko klasy projektowi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) No i mi się też podoba .Szczególnie te plastry korka w tle Edytowane 16 Grudnia 2014 przez skalek-77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 No i mi się też podoba .Szczególnie te plastry korka w tle Sąsiad trochę podejrzliwie zerkał zza rogu.... Faktycznie, plasterki godne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Ładnie, ładnie, .....a koreczek 1wszy sort dodaje tylko klasy projektowi A koreczek z Rzeszowa... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) A koreczek z Rzeszowa... Kurcze a ja głupi myślałem ,że dobry korek to tylko z Portugalii .A to i u nas rośnie. Edytowane 16 Grudnia 2014 przez skalek-77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) A koreczek z Rzeszowa... Bo w Rzeszowie mamy najlepszy korek i basta ! Edytowane 16 Grudnia 2014 przez apioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi