Dąbek 111 Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Pod Blue Rapid CD -ProWarp nylon nr 422Nie sugerować R z mojego wątku tam celowo użyte inne.Ta 422 jest w odcieniu blnku ,po lakierowaniu bez preserwera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Dziękuje kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-pro7 Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 pod blue rapida jest jeszcze fajna nitka fishhawk variegated nylon ocean 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Gdzie można dostać tą nić kolego p-pro7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej525 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 na przykład tutaj http://www.guidesnblanks.com/product/6687/category/236 ja zamówiłem sunset i stone wyglądają ciekawie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 pod blue rapida jest jeszcze010.JPG fajna nitka fishhawk variegated nylon oceanTa jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) Wylęg z końcówki stycznia, okazuje się ze pisklęta z jednego gniazda nie zawsze są takie same Parka pod jednego właściciela więc koncepcja stylistycznie spójna, różnią się jedynie detalami. To większe pisklę z przeznaczeniem pod zębatego, blank z domieszką szkła pod wszelkie rodzaje żelastwa a i szczupakowa guma mu nie straszna. Opisany katalogowo - w moim odczuciu może nieco więcej. Dolnik zaś mocny jak wół pociągowy. Kije na blankach Crankbait sprawdzają się przy sandaczowym wolniejszym l podbiciu. Jednym słowem grzechu warty . Edytowane 14 Lutego 2015 przez ark70 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Piękne bliźniaki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Podziwiam Mistrzowska ręka: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Podziwiam Mistrzowska ręka: ) Piękne bliźniaki Dzięki panowie Tak w sumie to tylko wsadziłem rękę do właściwego gniazda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Pomimo tego że nie przepadam za ciemnym korkiem, kije wyglądają na bardzo lekkie konstrukcje . Myślę że zasługą jest to że mają bardzo sportową linię , wręcz czuć lekkość konstrukcji, szybkość i dynamit drzemiący w obu ptaszyskach .Przepiękna robota . Brawo Artur ! Powoli chyba znajdujesz już swój styl i na tle innych konstrukcji na bazie ciemnego korka różnica jest taka jakby porównać Porsche 911 do zdezelowanego Poloneza oczywiście Porsche to twoje wyroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Miałem kiedyś przyjemność zrobić kila kilometrów 911, wrażenia delikatnie mówiąc graniczące z orgazmem , trudno chyba porównywać 911kę i moje wypociny. Cóż mogę powiedzieć, staram się żeby każdy kolejny kijek był odrobinę lepiej dopracowany niż poprzednik. Miło mi niezmiernie Arturze że tak odbierasz moje prace. Z drugiej strony znalezienie własnego stylu jest w moim odczuciu swoistą pułapką, bardzo łatwo jest popaść w sprawdzone schematy i klepać X patyków na jedną modłę.Czego za wszelką cenę chciałbym uniknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Widziałem na żywo - Artur, jak zwykle świetna robota. Co do nie wpadania w rutynę - dałem ci wolną rękę. Zobaczymy, co tam wystrugasz :-) Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Widziałem na żywo - Artur, jak zwykle świetna robota. Co do nie wpadania w rutynę - dałem ci wolną rękę. Zobaczymy, co tam wystrugasz :-) Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Jak się uda to coś takiego : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Zamiast łowić, będę topić głębinówki? ☺ Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Będziemy łowić potem, najpierw zawalczymy z konkurencją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) Karabela FX 793 w moim odczuciu jak najbardziej polska pstrągowa szabla. Znajdzie tez kilka innych zastosowań.Blank z kategorii tych które się kocha od pierwszego wejrzenia, opisany bardzo poprawnie, dynamiczny z pięknym ugięciem ,smukły na pierwszy rzut oka wręcz delikatny. Mimo tej "niby delikatności" powodzeniem poradzi sobie z pstruchami co mają przewód doktorski dawno za sobą.Projekt z zamysłem by maksymalnie ograniczyć elementy SKSS -przednia część uchwytu podtoczona o ok 2,5mm tuleja z gwintem skrócona na maksa. Długi fore wymuszony sposobem trzymania kija.Do tego wszystkiego jasny garnitur klasy flor z dużym +. Edytowane 22 Lutego 2015 przez ark70 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Świetnie się prezentuje,a koreczek miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Rewelacja Piekny kijaszekPrzy okazji zapytam, gdzie flor kupowales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Rewelacja Piekny kijaszekPrzy okazji zapytam, gdzie flor kupowales?Dzięks, korek jak i z poprzedniego projektu zakupiony od kolegi, namiary na priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Wykonanie jak zwykle rewelka Choć ten ma coś w sobie takiego że trudno mi oderwać wzrok A można też poprosić o namiar na tego flora bo... jest godny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilobear Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Wykonanie jak zwykle rewelka Choć ten ma coś w sobie takiego że trudno mi oderwać wzrok A można też poprosić o namiar na tego flora bo... jest godny Też przyłączę się do prośby, poproszę namiary na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Projekt z zamysłem by maksymalnie ograniczyć elementy SKSS -przednia część uchwytu podtoczona o ok 2,5mm tuleja z gwintem skrócona na maksa. Długi fore wymuszony sposobem trzymania kija.Do tego wszystkiego jasny garnitur klasy flor z dużym +. No fotkach nie widać za dobrze, ale korek koło pierścienia dokręcającego kołowrotek nie będzie się kruszył?Bo mam jakieś złe przeczucie, że tak wykończony korek może się kruszyć z czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Projekt z zamysłem by maksymalnie ograniczyć elementy SKSS -przednia część uchwytu podtoczona o ok 2,5mm tuleja z gwintem skrócona na maksa. Długi fore wymuszony sposobem trzymania kija.Do tego wszystkiego jasny garnitur klasy flor z dużym +. No fotkach nie widać za dobrze, ale korek koło pierścienia dokręcającego kołowrotek nie będzie się kruszył?Bo mam jakieś złe przeczucie, że tak wykończony korek może się kruszyć z czasem. Jakość pierścieni korkowych pozwala mi spać względnie spokojnie, jeśli już to jedynie krawędzie z czasem się zaokrąglą. Tak jak obserwuję przez kilka lat zbrojenia wszystkie materiały mają ta brzydką przypadłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Ark, to juz mistrzostwo - dlugi odcinek z napisem tak pieknie zalakierowac, klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi