ark70 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Bomba Trzymaj tam jeden do Xzogi ,ale który?? Jest ze 20 kilka gatunków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Piekne inserty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Piekne inserty Dziękować . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 ,ale który?? Jest ze 20 kilka gatunków .Ja odnośnie wyboru wysłałem ci priv ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 ,ale który?? Jest ze 20 kilka gatunków .Tradycyjnie masz wolną rękę Bądź kreatywny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Tradycyjnie masz wolną rękę Bądź kreatywny O Ty złośliwcze.. toś mi klina zabił.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Hahahaha I dobrze - wtedy co prawda nieco więcej kosztuje, ale za to większe cudeńka tworzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 No pięknie.. i jak teraz mam żyć z moimi nudnymi grafitowymi tvs'ami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 No pięknie.. i jak teraz mam żyć z moimi nudnymi grafitowymi tvs'ami Bartek, już pracuję nad stworzeniem stosownej poradni ,będzie można się wygadać na kozetce, wypłakać, czy przytulić zbolałą duszę do ślicznej recepcjonistki.. . Damy radę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 To dawaj zdjecie tej recepcjonistki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 (edytowane) To dawaj zdjecie tej recepcjonistki Jest wiele wymiarów piękna.... Edytowane 8 Czerwca 2015 przez ark70 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Kurde to ja Ci daje wolna rękę w wyborze insertu a Ty masz taki wypasiony gust ?? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 To ja za taki wymiar piekna podziekuje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 (edytowane) Jak ja byłem, to było inaczej Edytowane 8 Czerwca 2015 przez Dano-G 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Daniel, dobrze wiesz ze utrzymanie czterech recepcjonistek, sporo kosztuje, więc jak i wszędy wprowadziliśmy oszczędności.. i ostało się to jedno.... Ale wróćmy do meritum : poniżej palisander szlachetne drewno wykorzystywane do produkcji ekskluzywnych mebli, instrumentów muzycznych, opraw noży ,biżuterii... i ekstremalna gęstość i twardość.Załadowane w SKSSa leci jutro do forumowego kolegi. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 (edytowane) Ciekawe kogo taki zaszczyt spotkał ... zazdroszczę mu... Edytowane 8 Czerwca 2015 przez Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 To ja za taki wymiar piekna podziekuje Ogolisz i będzie OKI. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 (edytowane) Ogolisz i będzie OKI. No że ja wcześniej o tym nie pomyślałem . Edytowane 14 Czerwca 2015 przez ark70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Ogolisz i będzie OKI. Jednak spasuje Ale widze ze chetni na to golenie sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Jednak spasuje Ale widze ze chetni na to golenie sa Najgorzej będzie jak się okaże, że ma coś więcej męskiego niż tylko zarost;p dalej będą chętni, aby tylko ogolone to to było?;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Co by zakończyć " kiełbasiane " dywagacje - patyczek na czerwiec , bez opisu, ozdobników, pizdryków, dostojnie na jasno i w tytanach. Ptaszor Tx 712S 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Cóż rzec Jest kozacki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Wykonanie proste, eleganckie i zarazem bardzo dopracowane. Świetna robota! No i znów ten niesamowity flor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Dzięki panowie. Najważniejsze ze wyszedł łowny , co obserwowałem osobiście z wielką przyjemnością. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi