ark70 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Korek do wina "wiklina" i kiełbasa wracamy do punktu wyjściowego po awarii forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 I kolejny etap - rękojeść już poklejona, przed szlifowaniem po oszlifowaniu dupka i to co przed.. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Pieknie A ta 'wiklina' to co to za material? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Pieknie A ta 'wiklina' to co to za material? Rattan - taka sobie egzotyczna trawa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Dzieki, myslalem ze jeszcze cos innego wymysliles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Co to za kiełbasa i ile kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Co to za kiełbasa i ile kg. Podwawelska - jedyny słuszny gatunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Ciekawy pomysł tylko te psy nad wodą!tak na poważnie fajnie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Po barwieniu, udało mi się uzyskać taki sam malinowy odcień lakierowanie 3 cienkie warstwy epoksydu rękojeść gotowa ,finalnie satyna nie będzie się ślizgać w łapie 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIKUL Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Dobra robota! Widać ze z pomysłem. To sie ceni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Woow, woow, woow!!!Powalająca pomyslować i staranność. Piąteczka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Po barwieniu, udało mi się uzyskać taki sam malinowy odcień IMG_2811.JPG lakierowanie 3 cienkie warstwy epoksydu IMG_2817.JPG rękojeść gotowa ,finalnie satyna nie będzie się ślizgać w łapie IMG_2818.JPG IMG_2822.JPGBajeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Dzięki panowie za dobre słowo . kolejny etap - stopki przelotek wymagały oszlifowania, zastanawiałem się nad wyborem nici, nylon pacbaya trafia do pudełka, taki kijaszek zasługuje na szlachetny jedwab. Wybór koloru trochę przypadkowy - bralim panie co było... po pierwszym lakierowaniu - co to za schody??? wynik końcowy 3 cienkie warstwy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Jedwabiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Gitarra :-) Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Finito . I po pierwszych testach Blank ATC / Shikari # 5 , 9' w 4 kawałkach wygrzebany w Rodmasie, wyszła całkiem uniwersalna muchołapka dla początkującego. w sumie jestem zadowolony z końcowego efektu. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Malinowa Mamba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Raczej Maliniak - a operator to już na pewno Maliniak w temacie muchowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Wczoraj w radio słyszałem, że francuscy dyktatorzy mody ogłosili iż hitem nadchodzącego sezonu będą kreacje w różu, wszystkie możliwe odcienie, bezwzględnie koniecznym dodatkiem mają być różowe okulary.Teraz się zastanawiam czy takie okulary będą dostępne z porządną polaryzacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Z różową polaryzacją okulary Aqua robi i Leech http://www.taimen.com/pl/pl/product/aqua-may-fly-matt_99930651/103219http://leechstore.com/products/glasogon/pink-lens Do tego różowy kij, kołoworotek i sznur - wszystko z wysokiej półkihttp://www.sageflyfish.com/fly-rods/outfits/grace/ I jesteś w kolejnym sezonie pstrągowym bardzo trendy nad rzeką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Wczoraj w radio słyszałem, że francuscy dyktatorzy mody ogłosili iż hitem nadchodzącego sezonu będą kreacje w różu, wszystkie możliwe odcienie, bezwzględnie koniecznym dodatkiem mają być różowe okulary.Teraz się zastanawiam czy takie okulary będą dostępne z porządną polaryzacją. Arek podaza za trendami mody A wedeczka bardzo ladna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Się normalnie nabijacie. Wyjściowym kolorem była malinowa czeczota insertu i wstawek w rękojeść, reszta to kolorystyczne nawiązanie.Wieść gminna niesie że kije w rzeczonym kolorze są okrutnie łowne , co mam nadzieję osobiście sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Wieść gminna niesie że kije w rzeczonym kolorze są okrutnie łowne , co mam nadzieję osobiście sprawdzić. Dokladnie... zadna kobieta nie przejdzie obojetnie kolo takiego patyka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 A słowo ciałem się stało.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Dokladnie... zadna kobieta nie przejdzie obojetnie kolo takiego patyka ..i żaden byk nawet taki co się Del Toro zowie :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi