ark70 Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 czy dobrze widzę że uchwyt haka jest z przelotki czy mnie już wzrok zawodzi? Nie zawodzi , to dobre rozwiązanie, w tym przypadku rolę zaczepu pełni Minima L4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 No i musiało to nastąpić - pierwszy patyk z elementami crocodile wood. Blank Phenix FX 761/1 przycięty z dołu do 213cm ,porównując do kultowej już 701/1 więcej mocy w dolniku i cw do ok 9 g. Przelotki topowe - titanium torzitte , omotki jedwab pod kolor drewienka lakieru tyci ,tyci i elementy nowego tigera z Rodmasu nieco rozjaśniające całość. Punkt wyważenia relatywnie blisko stopki się udał kijek wyszedł szybki ,dynamiczny. Cel - okoń ,pstrąg a i z przyłowem sobie spokojnie poradzi. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacziega Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Stylowy ehhh super motyw z tym drewnem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 To drewienko swietnie sie prezentuje. Jak bedziesz mial chwile to jeszcze z jedno zdjecie butt wstaw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Świetny patyk Artur! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 To drewienko swietnie sie prezentuje. Jak bedziesz mial chwile to jeszcze z jedno zdjecie butt wstaw Proszę bardzo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Rozumiem, ze ten zielony kolor mozesz zastapic innym, jakby ktos chcial? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 (edytowane) Oczywiście, następny wypust będzie rubinowy, najlepiej sprawdzają się kolory kontrastowe, zielony mizernie wygląda , ginie całkowicie, ten na fotach żółty - już zdecydowanie lepiej. Edytowane 30 Marca 2016 przez ark70 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Chyba jestem daltonista, dla mnie ten na fotach podchodzi pod fluo zielony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Chyba jestem daltonista, dla mnie ten na fotach podchodzi pod fluo zielony Uwierz na słowo , żywica jest żółta, zwróć uwagę jakie jest tło, brąz drewna tak oszukuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 (edytowane) U mnie też typowy Toxic Green, ale wierzymy na słowo Edytowane 30 Marca 2016 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 U mnie też typowy Toxic Green, ale wierzymy na słowo Chyba ze coś z moim postrzeganiem kolorów jest nie halo , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Chyba ze coś z moim postrzeganiem kolorów jest nie halo ,Uważaj na światłach. Żółte, to to pomiędzy skrajnymi najczęściej 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 U mnie też typowy Toxic Green, ale wierzymy na słowo Ufff, a juz myslalem ze mam zwidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 No i musiało to nastąpić - pierwszy patyk z elementami crocodile wood. Blank Phenix FX 761/1 przycięty z dołu do 213cm ,porównując do kultowej już 701/1 więcej mocy w dolniku i cw do ok 9 g. Przelotki topowe - titanium torzitte , omotki jedwab pod kolor drewienka lakieru tyci ,tyci i elementy nowego tigera z Rodmasu nieco rozjaśniające całość. Punkt wyważenia relatywnie blisko stopki się udał kijek wyszedł szybki ,dynamiczny. Cel - okoń ,pstrąg a i z przyłowem sobie spokojnie poradzi.IMG_3476.JPGIMG_3478.JPGIMG_3479.JPGIMG_3481.JPGIMG_3492.JPGJak zwykle odlot pełen , skąd ty bierzesz takie pomysły ? Można je gdzieś kupić ? Podziel się wykonanie jak zwykle top Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 (edytowane) Jak zwykle odlot pełen , skąd ty bierzesz takie pomysły ? Można je gdzieś kupić ? Podziel się wykonanie jak zwykle top A bo ja wiem , może mam trochę nierówno pod sufitem, a to są skutki.Tak na poważnie, wiele nauczyłem się od Ojca którego kreatywność przekraczała ogólnie przyjęte granice... pewnie gdzieś tam z góry zerka na moje wypociny.. Dziękuję Arturze, czuję się odrobinę zawstydzony tak pochlebną metryczką. Edytowane 30 Marca 2016 przez ark70 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 (edytowane) Nowe fascynacje , kij który bodaj najdłużej czekał na montaż, kij który powoduje u mnie szybsze bicie serca, jak o biorę do łapska. Suszarka na średnie i małe rzeki, blank zrolowany w Japonii ( jak się dowiedziałem) na zamówienie Sergiusza - FishingRod : S-GLASS #4 i 7,6 stópki. Polakierowany na optymistyczny cytrynowy kolor. Jak na szkło zaskakująco szybki i cięty. Precyzyjny i łatwy w obsłudze na średnich i krótkich dystansach co na moich ciekach stanowi 95 % wymagań. Uzbrojenie -lekkie snak'i ,jedwab Gossamer i uchwyt z drewna oliwnego rodem z Tunezji. Pierścienie uchwytu ( genialna dokładność !!) wykonane przez Irka (forumowy dipper) . Kij sparowany z 20 letnim kręciołkim który zasługiwał na druga młodość - tu drobny lifcik kapselka i knoba. Całość w dość konserwatywnej stylizacji, uważam ze mega pasującej do szklanych patyków. korek - ostatki ze starych zapasów mega flora. Tradycyjnie jak gro moich prywatnych patyków bez opisu i sygnatury. Kij czeka jeszcze na ostatni akcent który został do wykonania, ciekawym czy ktoś zgadnie ... Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez ark70 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Do tej dziurki w Butt cap powinieneś sobie jakieś zdjęcie świętego wstawić PS. Wędka piękna. Ale tego nie musze chyba pisać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Do tej dziurki w Butt cap powinieneś sobie jakieś zdjęcie świętego wstawić Jest taki jeden co by pasował - Zenon z Werony i niema tutaj za grosz ironii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek100 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Do tej dziurki w Butt cap powinieneś sobie jakieś zdjęcie świętego wstawić PS.Wędka piękna. Ale tego nie musze chyba pisać Też sobie dziurki wstaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Gorąco panowie, dobry trop Tomku - Świętych zostawmy na ołtarze, bardziej przyziemne moje plany, w żywicy chruścik będzie zalany .... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Tak myślałem ze to nie jest bezcelowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Tak myślałem ze to nie jest bezcelowe Tylko brakuje mi tego chrusta, jeszcze ani jednego nie widziałem ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Powoli... znajdzie się. Ja nigdy minoga nie widziałem ... do dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi