Skocz do zawartości

Hand made ark 70

ark70

Rekomendowane odpowiedzi

Efekt nie jest zły, ważne żeby zamawiającemu się podobał  ;)

Koncepcyjnie widać spójność i smak, no może osobiście bym zaryzykował omotki nawiązujące jakoś do drewnianych wstawek ale tu każdy ma inaczej...

Szkło i suchar to idealna para :wub:

Nie ma co stękać, piękna wędka  :) i już!

Edytowane przez Rheinangler
  • Like 1

ark70, on 26 Oct 2016 - 21:21, said:

Dalszy ciąg odkurzania  :)  - klasyczne gatunki pod klasyczne kije. Aż mi się nostalgicznie zrobiło ..

attachicon.gifIMG_3883.JPG

attachicon.gifIMG_3884.JPG

Oj nie tylko pod klasyczne kije to pasuje, zaręczam, że i z różnymi wariacjami świetnie się komponuje ;)

Oliwka wymiata. Artur to ciemne to IPE? też daje radę :)  

Piekne :) Oliwka szczegolnie :)

Bo to Pawle jest drewno Bogów - przynajmniej greckich. :)

Gwoli naświetlenia szczegółów i by nie wprowadzać zamieszania , olivka na fotce jest rodem z Hiszpanii  - bardzo jasna, bez ciemnych przebarwień i z delikatnym subtelnym rysunkiem.

• Like 1

• 2 miesiące temu...

Ech ,prześmiewcy ;) , Artur faktycznie trochę łowi i struganie odłożył w czasie..

Żeby nieco ubarwić - proszę bardzo ostatni wypust - prywatna muchołapka z lata/ świeć panie nad jej biedną duszą :(

i wężowy  komplet jeszcze ciepły - w fazie produkcyjnej .

post-50039-0-00375200-1483038568_thumb.jpg

post-50039-0-38216300-1483038570_thumb.jpg

post-50039-0-15767200-1483038572_thumb.jpg

post-50039-0-84429400-1483038639_thumb.jpg

Edytowane przez ark70
  • Like 10

Ubaw za darmo macie normalnie. Nie mniej jest mi bardzo miło ze ktoś jeszcze  pamięta o mojej skromnej osobie. :)

Paweł- 90% urazów jest z winy użytkownika, i tak było w moim przypadku. Na swoje usprawiedliwienie  powiem ze blank wyjątkowo mi nie spasował i zrobiłem chyba  wszystko co możliwe  żeby go wykończyć. a teraz mam pretekst  żeby sobie sprawić coś fajnego w zamian.

Na poważnie blank już nie produkowany ,wyrwany za symboliczne pieniądze nabyłem w celach szkoleniowych. Sporo się nauczyłem, i wiem czego szukać w temacie ciężkiej muchówki.

• Like 2

Ech ,prześmiewcy ;) , Artur faktycznie trochę łowi i struganie odłożył w czasie..

Żeby nieco ubarwić - proszę bardzo ostatni wypust - prywatna muchołapka z lata/ świeć panie nad jej biedną duszą :(

i wężowy  komplet jeszcze ciepły - w fazie produkcyjnej .

attachicon.gifIMG_0312.JPG

attachicon.gifIMG_0313.JPG

attachicon.gifIMG_3984.JPG

attachicon.gifIMG_3985.JPG

Ten snakewood wymiata,niech się cocobolo schowa ;)

• Like 1

Ten snakewood wymiata,niech się cocobolo schowa ;)

I tu się mylisz  Pikowalu  ;) to czekoladowo- brązowe to wcale nie cocoblo.  Jeden z najdroższych i najbardziej znanych gatunków -  heban brązowy . Aspekt wymiatania cóż,  jest bardzo indywidualny jednemu się podoba innemu obleci.

Ubaw za darmo macie normalnie. Nie mniej jest mi bardzo miło ze ktoś jeszcze pamięta o mojej skromnej osobie. :)

Dobrze jest jak ludzie się śmieją. A nasze śmiechy nie wynikają ze złośliwości, jedynie próbujemy cię sprowokować do dyskusji :-)

Puszczone ze Steeza w zestawie z Xzogą :-)

• Like 1