Rheinangler Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) Efekt nie jest zły, ważne żeby zamawiającemu się podobał Koncepcyjnie widać spójność i smak, no może osobiście bym zaryzykował omotki nawiązujące jakoś do drewnianych wstawek ale tu każdy ma inaczej...Szkło i suchar to idealna para Nie ma co stękać, piękna wędka i już! Edytowane 22 Października 2016 przez Rheinangler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Genialna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 26 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Dalszy ciąg odkurzania - klasyczne gatunki pod klasyczne kije. Aż mi się nostalgicznie zrobiło .. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 ark70, on 26 Oct 2016 - 21:21, said:Dalszy ciąg odkurzania - klasyczne gatunki pod klasyczne kije. Aż mi się nostalgicznie zrobiło .. IMG_3883.JPGIMG_3884.JPG Oj nie tylko pod klasyczne kije to pasuje, zaręczam, że i z różnymi wariacjami świetnie się komponuje Oliwka wymiata. Artur to ciemne to IPE? też daje radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Chyba wiem do kogo będą należały te piękne "dupki" Pojechały już w świat czy jeszcze czekają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Dupki? Handel żywym towarem? Jak zwykle świetne, a oliwki od Artura wymiatają w połączeniu z grafitem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 26 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Chyba wiem do kogo będą należały te piękne "dupki" Pojechały już w świat czy jeszcze czekają ? Pojechałyyy...... zgodnie z rozkładem ,pośpiesznym o 16.40 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 26 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Oj nie tylko pod klasyczne kije to pasuje, zaręczam, że i z różnymi wariacjami świetnie się komponuje Oliwka wymiata. Artur to ciemne to IPE? też daje radę Janusz to ciemne to Mopane , ale Ipe tyż zajebiaszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Dalszy ciąg odkurzania - klasyczne gatunki pod klasyczne kije. Aż mi się nostalgicznie zrobiło .. IMG_3883.JPGIMG_3884.JPG Piekne Oliwka szczegolnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Pojechałyyy...... zgodnie z rozkładem ,pośpiesznym o 16.40 Podziękował bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 26 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Piekne Oliwka szczegolnie Bo to Pawle jest drewno Bogów - przynajmniej greckich. Gwoli naświetlenia szczegółów i by nie wprowadzać zamieszania , olivka na fotce jest rodem z Hiszpanii - bardzo jasna, bez ciemnych przebarwień i z delikatnym subtelnym rysunkiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Szkoda ze do rastkow ta oliwka nie pasuje kolorystycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 A co tu taka cisza;) Jakies nowe wedeczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Artur odkrył nową pasję, która nazywa się wędkowanie :-)Łowi i łowi :-) Puszczone ze Steeza w zestawie z Xzogą :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 I nie przeszkadzajmy mu w tym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Chodzą słuchy że na Sylwka wróci z ryb .....opłacić kartę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) Ech ,prześmiewcy , Artur faktycznie trochę łowi i struganie odłożył w czasie.. Żeby nieco ubarwić - proszę bardzo ostatni wypust - prywatna muchołapka z lata/ świeć panie nad jej biedną duszą i wężowy komplet jeszcze ciepły - w fazie produkcyjnej . Edytowane 29 Grudnia 2016 przez ark70 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Tak sie wyplasza zwierzyne z lasu Piekna wedka, jak ja tam zlamales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Tak sie wyplasza zwierzyne z lasu Piekna wedka, jak ja tam zlamales? A o który raz pytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 A o który raz pytasz A to zlamala sie wiecej niz raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Ubaw za darmo macie normalnie. Nie mniej jest mi bardzo miło ze ktoś jeszcze pamięta o mojej skromnej osobie. Paweł- 90% urazów jest z winy użytkownika, i tak było w moim przypadku. Na swoje usprawiedliwienie powiem ze blank wyjątkowo mi nie spasował i zrobiłem chyba wszystko co możliwe żeby go wykończyć. a teraz mam pretekst żeby sobie sprawić coś fajnego w zamian. Na poważnie blank już nie produkowany ,wyrwany za symboliczne pieniądze nabyłem w celach szkoleniowych. Sporo się nauczyłem, i wiem czego szukać w temacie ciężkiej muchówki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Są i moje węże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piokowal Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Ech ,prześmiewcy , Artur faktycznie trochę łowi i struganie odłożył w czasie.. Żeby nieco ubarwić - proszę bardzo ostatni wypust - prywatna muchołapka z lata/ świeć panie nad jej biedną duszą i wężowy komplet jeszcze ciepły - w fazie produkcyjnej . IMG_0312.JPGIMG_0313.JPGIMG_3984.JPGIMG_3985.JPGTen snakewood wymiata,niech się cocobolo schowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Ten snakewood wymiata,niech się cocobolo schowa I tu się mylisz Pikowalu to czekoladowo- brązowe to wcale nie cocoblo. Jeden z najdroższych i najbardziej znanych gatunków - heban brązowy . Aspekt wymiatania cóż, jest bardzo indywidualny jednemu się podoba innemu obleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Ubaw za darmo macie normalnie. Nie mniej jest mi bardzo miło ze ktoś jeszcze pamięta o mojej skromnej osobie. Dobrze jest jak ludzie się śmieją. A nasze śmiechy nie wynikają ze złośliwości, jedynie próbujemy cię sprowokować do dyskusji :-) Puszczone ze Steeza w zestawie z Xzogą :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi