Dano-G Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 (edytowane) No to pojechałeś po całości W sensie że zdjęcia zrobi ładne Edytowane 16 Grudnia 2017 przez Dano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Nooo Przy okazji bym sobie przywlaszczyl drewienko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 No siup, gotowe Przy okazji - życzę wszystkim zdrowych spokojnych i radosnych Świąt Narodzenia Pańskiego 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Czy wszystkie inserty muszą być takie same ? Otóż nie muszą. Set Bodo w delikatnej satynie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 (edytowane) Ooooo. Artur - ładne to I weź to pod uwagę Bo Arek może też chcieć. I Kraag też Edytowane 31 Stycznia 2018 przez Dano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Ooooo. Artur - ładne to I weź to pod uwagę Bo Arek może też chcieć. I Kraag też Niechciej, masa roboty przy tym, ale efekt przyznam godny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 No dobrze. Mogę nie chcieć Ale ładne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Pewnie elitka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof27031 Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Cos pod avida inshore 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Nie widać fotek.Proszę, wrzucajcie je na forum, bez linkowania z zewn. serwisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Kto zgadnie pod jaki to blank ?? Stabilizowana i barwiona czeczota. Insert pod SK 16 do kompletu kapsel. Rozumiem ,że to konkurs. A wygraną jest to co na zdjęciu. ja stawiam na Extreme ST.C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 6 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Rozumiem ,że to konkurs. A wygraną jest to co na zdjęciu. ja stawiam na Extreme ST. W punkcie 1 regulaminu ( który to Skalek najwyraźniej pominął ) - jasno stoi że zwodowi strugacze nie mogą brać udziału w konkursie : jaka to melodia Nie mniej Rafał ma rację- Extreme ST to prawidłowa odpowiedz .A główna wygrana powędrowała już w świat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 W punkcie 1 regulaminu ( który to Skalek najwyraźniej pominął ) - jasno stoi że zwodowi strugacze nie mogą brać udziału w konkursie : jaka to melodia Nie mniej Rafał ma rację- Extreme ST to prawidłowa odpowiedz .A główna wygrana powędrowała już w świat... Buuuu... Nawet nie zobaczyliśmy tego "cuda"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 6 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Buuuu... Nawet nie zobaczyliśmy tego "cuda"... Słusznie Dano, już się naprawiam Proszę : i poprzedni -były problemy z fotkami tak więc jeszcze raz : 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Zielony insert wręcz idealny do stc exstreme. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 W punkcie 1 regulaminu ( który to Skalek najwyraźniej pominął ) - jasno stoi że zwodowi strugacze nie mogą brać udziału w konkursie : jaka to melodia Nie mniej Rafał ma rację- Extreme ST to prawidłowa odpowiedz .A główna wygrana powędrowała już w świat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Zielony insert wręcz idealny do stc exstreme.No i właśnie do tego ma być 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 9 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Z reguły ludzie nie lubią węży, ja mam do niektórych wielką słabość. Lemke LC5 w zestawieniu z drewnem wężowym. Zestaw do najtańszych nie należy ale..... 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox mulder Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Z reguły ludzie nie lubią węży, ja mam do niektórych wielką słabość. Lemke LC5 w zestawieniu z drewnem wężowym. Zestaw do najtańszych nie należy ale..... IMG_4676.JPG...kto bogatemu zabroni Super to snakewood. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Lemke LC5 w zestawieniu z drewnem wężowym. Zestaw do najtańszych nie należy ale..... Cuuuuuuuuuuuuuudo , panie ,cudooooooooo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 14 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Pierwszy element kolejnego projektu gotowy. Tym razem korkoguma + stabilizowana czeczota jawora - wykończenie mat. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 I cały element gotowy. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Pięknie wyszło...Ja ciągle nie mam czasu zabrać się za ćwiczenia z drewnem...Ale jak widzę takie cuda to mam ochotę rzucić wszystko i dopaść do tokarki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Idzie wiosna - tak więc kolejny kijek na pasiaki. Kultowy Phenix Fx 701/1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Na żywo wygląda jeszcze lepiej ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi