ark70 Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Na żywo wygląda jeszcze lepiej ... Mnie zostały jeno fotki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Nie no - co to jest ??? To niby Twój wytwór? Bez grama drewna? Nie pasuje mi tu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 (edytowane) Nie no - co to jest ??? To niby Twój wytwór? Bez grama drewna? Nie pasuje mi tu. Darku, nie można być monotematyczny. Poza tym ja tylko strugam, właściciel tak kazali.. żeby nieco ułagodzić Twój "gniew" -proszę jeszcze ciepłe : Edytowane 22 Marca 2018 przez ark70 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 (edytowane) FA Ventus R #6 / 9,6 , mój prywatny, tak więc popuściłem wodze fantazji. Rękojeść czeczota jawora stabilizowana i barwiona + rattan, przelotki ATC, omotka jedwab.Do rozprawiczenia zabrakło odrobiny szczęścia, ale co się odwlecze... Edytowane 15 Kwietnia 2018 przez ark70 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Kijek pod suchą. Komponenty topowe. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Piekny szklaczek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomrodmaker Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 (edytowane) Przemyślane kolory i oryginalne kije, super!Jak pracuje ten Ventus? Edytowane 12 Czerwca 2018 przez randomrodmaker 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 (edytowane) Przemyślane kolory i oryginalne kije, super!Jak pracuje ten Ventus?Szybki jak Jaguar i dalekosiężny, paradoksalnie przy tych cechach nie gubi ryb. Spokojnie można ogarnąć 25 cm pasiaki i pajki 80+. Z czystym sumieniem mogę polecić. Edytowane 12 Czerwca 2018 przez ark70 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomrodmaker Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Klasowo i nowocześnie wyszła ta rękojeść w Epicu, kijek cieszy oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Tym razem coś bardziej tradycyjnego. Sk 17 + heban brązowy - jeden z bardziej znanych egzotyków. Wykończenie satyna. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Klasyczna elegancja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Czy tylko mi drewno kłóci się z plastikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Plastik uchwytu nie kłóci się z plastikiem kołowrotka... Moim zdaniem metalowe obręcze i plastikowy młynek to pewna awantura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Czy tylko mi drewno kłóci się z plastikiem?Mi też, a gorzej jak się kolejny materiał dołoży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 6 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Czy tylko mi drewno kłóci się z plastikiem?Zapewne wiele zależy od układu odniesienia, jeżeli chcemy wypełnić tylko przestrzeń uchwytu SK, to rodzaj nośnika (insertu) ma drugorzędne znaczenie. Jeśli decydują względy estetyczne zdecydowanie wybrałbym inny rodzaj uchwytu. Dobrodziejstwem wolnego rynku jest możliwość dokonywania wyboru w konfiguracji która nam najbardziej odpowiada.A gusty, smaki i smaczki .. cóż różne są 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 25 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Ekonomicznie wcale nie musi być kiepsko. Sandaczowa dzida wagi ciężkiej. Nadspodziewanie lekka, szybka i nawet się trochę ugina 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Megafajnie wyszedł opis! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 26 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Megafajnie wyszedł opis! Stalówka - prezent od Bartka zrobiła robotę w 90%, pozostałe 10% to dobór odpowiedniego płynu rozluźniającego nadgarstek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Artur nie napisał czegoś ważnego, co wiem ja :-)Ten kij zajebiście leży w łapie [emoji106]Wreszcie mam kij do ciężkiego łowienia sandaczy o akcji jaką powinien mieć taki patyk pod moje potrzeby.Będzie łowić [emoji7] PozdrawiamDaniel 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Pięknie to wyszło - bardzo elegancko i ze smakiem - technicznie perfekcja jak zawsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Świetny opis i w ogóle bajka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 10 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Kolejny projekt . Tym razem absolutna nowość - Epic 1090 C. Litera C brzmi trochę obrazoburczo przy wyrobach firmy słynącej z genialnych szklaków, ale projektant stanął na wysokości zadania . Blank bardzo lekki i przy klasie 10 zaskakująco smukły, nie miałem jednak odczucia że poczyniony jest z papieru. Solidna ścianka i technologia nano pozwala miotać muchami wielkości wymiarowego pstrąga. Sparowany z linką Rio OBS #10 FI radził sobie nad wyraz dzielnie, choć szybkość kija wymaga odrobiny uwagi.Ubranko - uchwyt Lemke LC 25, genialne przelotki Snake Brand Universal i korek klasy premium . Projekt w tonacji grafitu i czerni. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomrodmaker Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 (edytowane) Piękny kij, o widzę, najlepsze przelotki, fajna tłusta rękojeść, podobają mi się takie ostrzej zakończone. Edytowane 10 Września 2018 przez randomrodmaker 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 10 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Piękny kij, o widzę, najlepsze przelotki, fajna tłusta rękojeść, podobają mi się takie ostrzej zakończone.Projekt typu idziemy na całość -uwielbiam takie tematy gdzie nie trzeba liczyć grosików. Dodatkowo dostałem wolną rękę co do wyglądu patyka.Przy lince 10 anorektyczna rękojeść to kiepski pomysł, chwyt musi być pewny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomrodmaker Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Zaufanie zawsze skutkuje przemyślanymi wyborami projektanta, od razu widać rękę i pomysł "praktyka", a tanio się nie da jeśli ma być efekt... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi