ark70 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Cuda Panie Panie, cuda to dopiero jutro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Ostatni tegoroczny projekt, blizniaczy Talon VI plus 86 MLXF2 z nieco bardziej stonowanymi ozdobnikami. SK 17, przelotki ATC Tornado titanium , korek klasy premium, drewno egzotyk. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Bardzo fajnie wygląda ta cygarowata rękojeść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Bardzo fajnie wygląda ta cygarowata rękojeść. Ja też w takowych gustuję,nie ukrywam że to wpływ budowania Fly patyków i niewątpliwa fascynacją metoda muchową Choć mam kolegę dla którego eliptyczne kształty rękojeści są barierą nie do zaakceptowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Piekna wedeczka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 (edytowane) Poświąteczne wypusty, klasa premium że tak powiem Pączki śpiące - bardzo widowiskowe . Edytowane 4 Stycznia 2019 przez ark70 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Takie klasyki, co by z wprawy nie wyjść. Oliwka pod sk17 . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Im dłużej przeglądam Twój wątek, tym mocniej kusi żeby powymieniać inserty we wszystkich wędkach jakimi dysponuję Kapitalne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Im dłużej przeglądam Twój wątek, tym mocniej kusi żeby powymieniać inserty we wszystkich wędkach jakimi dysponuję Kapitalne To się jeszcze wstrzymaj, mam kilka asów w rękawie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Dwie odmienne wizje drewna, czeczota jawor natural pod DPS 18 - tylko odrobinę podkręcony kolor i barwiony na grafit insert SK 16 - klon jesionolistny świeżo po przetoczeniu. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Coś jakby niebrzydkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Coś jakby niebrzydkie A to bardzo mi miło Michale. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 8 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Witanko Czasem, RB jest tylko drogą do osiągnięcia celu, bardzo przyjemna drogą Przez wiele lat ''duchy'' z wody stojącej były tylko nierealnym marzeniem 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 22 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Po długiej przerwie Set w kolorze natural, po raz kolejny klon . Kapitalny gatunek na tego typu zabawę. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 22 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Uf, zdążyłem Taka rózga trafi pod choinkę. Szkoda że nie pod moją 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 22 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Złoty a taki skromny... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Mega wykonanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Mega wykonanie Jak masz dobry korek, dobry lakier i przyzwoitą nitkę, to każdy sobie poradzi. Nie mniej jednak dziękuję Pawle za dobre słowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Talonowy kolor stabilizowany jesion pręgowany i w tle wałek czeczoty klonu. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 (edytowane) Tym razem zabawa w zespół transplantologi i rekonstrukcji.Pacjent już mocno leciwy, jednak rokowania na przyszłość bardzo obiecujące.Tak wiec założenia - całkowity demontaż , oczyszczenie blanku i lakierowanie i ponowna zabudowa. model brak danychdługość 290 cmmoc 10 Lbmasa całkowita 167 g Stan na dziś. cdn. Edytowane 29 Stycznia 2020 przez ark70 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Fajny, jak to mechanicy mówią "bedziesz Pan zadowolony". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Na moje oko, XSH 1142L i raczej się nie myślę. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Na moje oko, XSH 1142L i raczej się nie myślę.Ja tam się nie znam na archeologii, ale blank jest na moje oko oldies but goldies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Dobra okazja aby organoleptycznie zbadać wpływ zbrojenia na akcje wędki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Taki tez jest zamysł, zobaczymy co powie waga w kolejnych etapach demontażu.Korzystając z okazji- jeśli ktoryś z szacownych kolegów kojarzy jaki to blank proszę o info w wątku. Kij nie był opisany wiec nie do końca wiadomo jaki to model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi