lukanio Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Już pisałem właścicielowi, że projekt, wykonanie i cała reszta - coś pięknego. A opis i czcionka - rewelacja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 30 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Panowie, dziękuje za tak pochlebne cenzurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Drewno, trawa, zieleń, jedwab... wszystkie wymienione elementy zwykle wiążą się z chwilami spędzonymi latem nad rzeką...wędka, aż pachnie łowami więc na pewno będzie przyjemnie zabrać ją nad wodę jak i zawiesić oko w czasie pauzy;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Ta stopka przelotki pod krystalicznym lakierem ..... mniamuśna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Perfekcja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Mistrz ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Rewelacja... Stolarz-artysra z Ciebie pierwsza klasa Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) Trociowy CTS. bardzo klasycznie ... Dobry korek , dobre przelotki, dobre drewno = banan na twarzy właściciela.Z ciekawostek - w elementach wieńczących rękojeść wstawki z czarnego hebanu. Jakoś nie mogłem się powstrzymać Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez ark70 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) co to i po co te czarne opaski czy wstawki ??? a zestawienie kolorów pewnie też by pasowało do TALONÓW i CD TAIAHA ... Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 co to i po co te czarne opaski czy wstawki ??? a zestawienie kolorów pewnie też by pasowało do TALONÓW i CD TAIAHA ... Wstawki to czarny heban, po co, ano żeby było coś wyjątkowego. Właściciel oczekiwał odrobiny stonowanej ekstrawagancji. Myślę że jest kontent 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) Dzieki ... teraz wiem , że to wstawka. Tylko w takim razie czemu tego nie zlicowałeś z całością by miało jednolity wymiar jak pozostałe elementy drewniane oraz korek ??? Na zdjęciu 3 i 4 widać że powstały kanty ... , oczywiście to twoja sprawa i jak najbardziej właściciela lecz w takim stanie trochę psuje wygląd i funkcjonalność ... to tylko moje skromne zdanie ale nie neguje .... Pomysł bardzo fajny i OK... Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez miramar69 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Chciałbym żeby tak wszystkie wędki były "zepsute" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Artur podziwiam kunszt Twojej pracy, piękne to jest 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Podpis taki swobodny „od ręki” pisanym piórem... podziwiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Może nie moja bajka to wykonanie, ale podziwiam i w sumie podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Nie jestem fanem drewna w odcieniach czerwieni ale reszta jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Dzieki ... teraz wiem , że to wstawka. Tylko w takim razie czemu tego nie zlicowałeś z całością by miało jednolity wymiar jak pozostałe elementy drewniane oraz korek ??? Na zdjęciu 3 i 4 widać że powstały kanty ... , oczywiście to twoja sprawa i jak najbardziej właściciela lecz w takim stanie trochę psuje wygląd i funkcjonalność ... to tylko moje skromne zdanie ale nie neguje .... Pomysł bardzo fajny i OK... Powiem szczerze że analizowałem takie rozwiązanie( zlicowanie), tak jak i sprawdzałem przed montażem ergonomię opcji którą zastosowałem. Uwierz mi że funkcjonalność absolutnie nie ucierpiała, a wstawki zostały lepiej zaakcentowane.Myślę że jeden z najbardziej ekskluzywnych gatunków drewna w pełni na to zasługuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Artur podziwiam kunszt Twojej pracy, piękne to jest Piotrze, dziękuję ale to tylko proste rzemiosło. Gdyby dodać do tego nutę sztuki.....Cały czas zbieram się by dokończyć rozmowę którą zaczęliśmy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Może i rzemiosło za to jakie . Mnie zawsze urzeka połączenie precyzji z lekkością wykonania, pomimo tego że obróbka niektórych materiałów bywa mocno kłopotliwa i łatwo "zmęczyć" temat. Do rozmowy musimy wrócić, pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 No Kolego Arturze masz Swój styl .Podziwiam Twoje wyroby, jeden z niewielu rodbuilerów podążający swoją drogą. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Józek, masz rację w 100% Ostatnio wszystko się popier... w polish rodbuildingu, lepią kije z gotowych modułów albo plastiku, często bardziej to paskudne niż gotówce z Wuhan...jak nie odpust to kalka...Dużo, tanio, Tesco... Artur, pomału zostaje jednym z ostatnich bastionów hand made-u... Cieszę się, że jeszcze, jest Ktoś kto potrafi zrobić użytek z tokarki, drewna, trawy, lakieru, barwników i tego co klientowi do głowy przyjdzie a nie tego co akurat jest pod ręką albo jest dostępne od ręki w czajnis szopie Tak trzymaj... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Józek, Kuba , powiem szczerze że nie bardzo wiem co teraz powinienem napisać. Zawsze kierowałem się mottem ze ogranicza nas tylko wyobraznia, wychodziło, czasem lepiej czasem gorzej... Może najprościej ... dziękuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Józek, Kuba , powiem szczerze że nie bardzo wiem co teraz powinienem napisać. Zawsze kierowałem się mottem ze ogranicza nas tylko wyobraznia, wychodziło, czasem lepiej czasem gorzej... Może najprościej ... dziękuję Nic nie pisz tylko podążaj drogą jaką wyznacza Twoja wizja .Pozwól nam oceniać i podziwiać Twoje wyroby.Jak na nie patrzę to stwierdzam że macie jakby podobne drogi z Wojtkiem Grocholą, ale wizualnie inaczej wyglądające .Tak trzymaj Kolego . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 No to jak się teraz część grubszych projektów pokończyło,to może w ramach odskoczni znajdziesz czas na boleniówki ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 No to jak się teraz część grubszych projektów pokończyło,to może w ramach odskoczni znajdziesz czas na boleniówki ? Przemek, jeszcze chwila, nie wszystko ogarnięte, jeszcze kilka projektów w trakcie.Ale pamiętam o galanterii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi