ark70 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Tym razem moja prywatna dzida, dalekosiężny wół roboczy( na marginesie prezent od forumowicza- dziękuję Marku )Blank o koreańskim rodowodzie bardzo przyzwoity , sporo mięcha i rewelacyjna rzutność i bardzo niska urazowość. Po ubiegłym boleniowym sezonie leciwy Jaxo zapracował sobie na nowe ubranie.Tak wiec wypruty do golasa, lakier, zabudowa i poprawienie balansu.Jedyne wodotryski , insert i lekkie przelotki Fuji. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Będzie się działo. Na pewno, najbardziej wypasione Jaxo w północnej części kraju 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Będzie się działo. Na pewno, najbardziej wypasione Jaxo w północnej części kraju Też tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Selection 2000 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Mega, szczegolnie insert 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Selection 2000Strzał w dychę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Strzał w dychę Fajne Blanki będzie Pan zadowolony... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Ładny ten insert, nawet bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Insert taki do schrupania z orzeszkami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 (edytowane) Insert taki do schrupania z orzeszkami Maciej, orzeszki owszem, można chrupać, insert zdecydowanie odradzam.Banksja jest piekielnie twarda,dodatkowo stabilizowana, na domiar złego wlewki z akrylu. Mocno niestrawna mieszanina Edytowane 15 Kwietnia 2020 przez ark70 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
versicolor Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Rewelacja!! A tak się obawiałem tej hybrydy u siebie jednak nie jest aż tak ekstrawagancka jak myślałem. Bardzo schludnie i ze smakiem. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Rewelacja!! A tak się obawiałem tej hybrydy u siebie jednak nie jest aż tak ekstrawagancka jak myślałem. Bardzo schludnie i ze smakiem. Brawo!Dziękuję A widzisz , wniosek z tego że trzeba eksperymentować. W moim odczuciu dobrze to się zgrało z wędzonym korkiem.Udało się stworzyć spójną stylistycznie konstrukcję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox mulder Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Maciej, orzeszki owszem, można chrupać, insert zdecydowanie odradzam.Banksja jest piekielnie twarda,dodatkowo stabilizowana, na domiar złego wlewki z akrylu. Mocno niestrawna mieszanina Artur,jaka Banksja ? Toż to przecie ochrzczony tu kilka lat temu Crocodile wood ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Artur,jaka Banksja ? Toż to przecie ochrzczony tu kilka lat temu Crocodile wood ! Prawda to , prawie już o tej nazwie zapomniałem, sporo czasu przeleciało .Więc oficjalnie wracamy do tej arcy fajnej nazwy W zasadzie jest to drugie podejście do tego materiału. Zmieniłem technologię obróbki i uzyskałem większą stabilność/ zmniejszyła się kruchość. zwiększyła się niestety pracochłonność w przygotowaniu półproduktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) Okoniowo, lub pstrągowo, na mniejsze siurki kosa okrutna . Jeden z ciekawszych blanków jakie zbroiłem. Dostałem wolną rękę - byle by nie było jarmarcznie Jedwab, drewno, tytan, czyli to co lubię najbardziej. Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez ark70 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 KLASA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 KLASA Dzięki Waldek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 No Artur to już top rodbuilingu .Klasa sama w sobie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 No Artur to już top rodbuilingu .Klasa sama w sobie . Aż się zarumieniłem. Niegodnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Ja to bym to skomentował tylko w jeden sposób: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek11 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Witam. Jaki kolor tego jedwabiu? Właśnie szukam czegoś podobnego na ubranko dla oliwkowego blanku.tomaszek11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Witam.Jaki kolor tego jedwabiu? Właśnie szukam czegoś podobnego na ubranko dla oliwkowego blanku.tomaszek11F.H. Goldenrod 209.Aczkolwiek przy niciach transparentnych efekt końcowy jest zależny od koloru podłoża. Jeśli liczysz na kolor ciemnego bursztynu/ brązu po nawinięciu kanarkowej 209ki, na oliwkowym tle , możesz być srodze zawiedziony. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 (edytowane) Matagi pod jasie i klenie na najmniejsze z możliwych silikonowych wabików, opcjonalnie mikro woblerki .Klasycznie ,wręcz nobliwie . Jako dodatek do jasnego korka insert , wykończenia i butt wykonane z certyfikowanego czarnego hebanu co mieszkał w zachodniej Afryce.Prócz pięknego ponadczasowego wyglądu, drewno faraonów ma ponoć moc odstraszania złych duchów , tudzież demonów. Mniemam że tych wędkarskich również Przelotki tytan, całość projektu zamknięta jedwabną nitką. Przed upływem doby taką fotkę dostałem, Jasia ( 48 ) ze stojącej wody. Czyżby magia hebanu... ? Edytowane 24 Kwietnia 2020 przez ark70 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Wedka wyszła przepieknie cudne połaczenie bez udziwnien,ale ma smak. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Jak to mówi mój kolega: ale „przeskurwensyn” z tego hebana! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi