ark70 Opublikowano 24 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 (edytowane) No cóż, ja mam podobne zdanie :) . Projekt zacny, wykonanie perfekcja.Mamy już kilku rodbuilerów w kraju co potrafią perfekcyjnie projekt wykonać.O Tobie Artur mowa .Dziękuję Józek. . Bardzo pochlebna cenzurka. :)Co do perfekcji - i tu moje subiektywne zdanie, jeśli jesteś zadowolony z wykonanego projektu na 100% to czas spakować graty i dać sobie spokój. Zawsze można zrobić to lepiej. Trzeba tylko chcieć. Perfekcja jest pojęciem abstrakcyjnym. Edytowane 24 Listopada 2020 przez ark70 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Nie pakuj gratów - lubię Twoje inserty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 dziekuje za odpowiedz Artur 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Piékne wykonanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Dziękuję Józek. . Bardzo pochlebna cenzurka. :)Co do perfekcji - i tu moje subiektywne zdanie, jeśli jesteś zadowolony z wykonanego projektu na 100% to czas spakować graty i dać sobie spokój. Zawsze można zrobić to lepiej. Trzeba tylko chcieć. Perfekcja jest pojęciem abstrakcyjnym.No nie możesz przestać Swojej pracy twórczej .Twoje wykonanie bardzo ubogaca rodbuidling krajowy .Zawsze miło się ogląda Twoje dopieszczone projekty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 25 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 No nie możesz przestać Swojej pracy twórczej .Twoje wykonanie bardzo ubogaca rodbuidling krajowy .Zawsze miło się ogląda Twoje dopieszczone projekty. Do rzeczonej perfekcji mi daleko, tak wiec jeszcze trochę postrugam . Z drugiej strony nawet gdyby, to luka szybko się wypełni . Z przyjemnością obserwuję "wysyp" młodych gniewnych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 30 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Jakiś czas temu trafił do mnie blank pamiętający znacznie lepsze czasy. Genialny pod kropki , niestety praktycznie już nieosiągalny na rynku pierwotnym. Trzeba było zatem się wysilić ,by taka perełka miała odpowiednią oprawę, jednak bez jakiejkolwiek krzykliwości.Od siebie dodałem tipety i opis w kolorze loga firmy , rękojeść zamknięta kapslem z lotniczego aluminium z wypalonym logotypem. Dobry korek, uchwyt AF z insertem , dodatkowo wstawki z rogu bawołu. Nic więcej się nie zmieściło 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 30 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Jest piekny kijek ,i pod najpiekniejsze rybki bynajmniej dla mnie.Piekna robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Ajajaj! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Artur, to juz sztuka a nie rzemioslo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Bardzo ładnie ... Pytanko czy insert uchwytu to też jest róg bawoli , tylko w innym odcieniu od wstawek ringów ..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Artur, to juz sztuka a nie rzemioslo Dzięki Paweł Obstaję że to jednak jeszcze rzemiosło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Bardzo ładnie ... Pytanko czy insert uchwytu to też jest róg bawoli , tylko w innym odcieniu od wstawek ringów ..?Dzięki Insert wykonany z stabilizowanej czeczoty klonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Uwielbiam takie nie przegadane wykończenia wędek, świetne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 (edytowane) Sezon pstrągowy za progiem:) Patyk na pomorską rzekę , mam nadzieję ze będzie łowny Fotki jak to zwykle bywa na szybko,niestety część nie nadawała się do publikacji Edytowane 11 Grudnia 2020 przez ark70 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Opis... obłędnie piękny 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Jego opisy są irytujące ???? Irytują mnie, bo moje są jakby trochę mniej zgrabne ...????A poważnie - obłędne???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Opis... obłędnie piękny Jego opisy są irytujące Irytują mnie, bo moje są jakby trochę mniej zgrabne ...A poważnie - obłędneDziękuję chłopaki Choć szczerze mówiąc nie widzę w nich nic nadzwyczajnego. Michał - cały sekret udanego opisu to zastosowanie środka zmniejszającego napięcie. Konfekcjonowany w sporych pojemnikach ( ale to raczej zaleta niż wada) Czarna naklejka na grubym szkle.Środek nie jest dostępny w aptekach, ale wprawne oko wypatrzy go w wielu miejscach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 (edytowane) Kiedyś jeden kij opisałem i polakierowałem w stanie "zmiękczonym". Lakier wyszedł ok, ale tego opisu opisać się nie da ???? Niestety, to na mnie inaczej działa ???? Edytowane 11 Grudnia 2020 przez Fatso 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 1 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Ostatni patyk 2020 spadł z suszarki . 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Ostatni patyk 2020 spadł z suszarki . P1011721.JPG P1011723.JPG P1011724.JPG P1011727.JPG P1011730.JPG P1011728.JPG P1011734.JPG P1011737.JPG P1011729.JPGNa morską chyba by pasował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 1 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Na morską chyba by pasował Na plażę jak najbardziej, choć tu przeznaczenie nieco inne . Lekki letni kij trociowy pod mniejsze woblery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 (edytowane) Ile to cudo waży w ręce, po takim uzbrojeniu? Edytowane 1 Stycznia 2021 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 1 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Ile to cudo waży w ręce, po takim uzbrojeniu?Szczerze to nie wiem, nie było czasu na ważenie. Organoleptycznie kij jest prawidłowo zbalansowany i nie sprawia wrażenia dyszla od wozu.Natomiast z pewnością masa jest wyższa niż kija zbrojonego na delfinie i jakimś sczątkowym gripie z karbonu.Jak to mówią coś za coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 (edytowane) Bardzo uniwersalny kij, łowię nim też klenie i bolenie. Mój egzemplarz ma tylko drewno w rękojeści więc ten na zdjęciach będzie sporo lżejszy. Edytowane 1 Stycznia 2021 przez guciolucky 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi